maanantai 1. toukokuuta 2017

Arvotaan veikeä Kirjavan Kissan tutkimusretki


ARVONTA SUORITETTU. Arpaonni suosi nimimerkkiä Siinatar, onnea! Laittelen voittajalle pian sähköpostia. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Hei! Lotta Kujanpään ja Ilma-Sofia Kuismasen Kirjava Kissa on perheemme mielestä mainio tapaus. Kirjavan Kissan tutkimusretki -kirjassa (Maahenki 2016) värikäs kissa tutustuu eläinten ja kasvien ihmeelliseen maailmaan. Tutkimusmatka etenee edellisosasta tuttuun tyyliin veikeästi lorutellen. 

Tukimusmatkan aikana ihmetellään muun muassa sammakoiden kehittymistä nuijapäistä aikuisiksi, puulajien erityispiirteitä, rantakäärme Raulin kiemuraista uintityyliä ja porilaisen muurahaisen kekoprojektia.

Kirjavan Kissan tutkimusretki on hauska ja opettavainenkin kurkistus luonnon ihmeisiin. Se on myös visuaalisesti mukava kokemus. Kuismasen värikkäässä kuvituksessa riittää ihasteltavaa.

Arvon kevään kunniaksi tämän kuin uuden kuvakirjan (kirja saatu kustantamosta). Osallistu arvontaan jättämällä kommentti blogiin tai tykkäämällä arvontapostauksesta blogin Facebook-sivulla. Suoritan arvonnan sunnuntaina 7.5. klo 18. Tervetuloa mukaan!

18 kommenttia:

 1. Mukana! Ihana, värikäs lintukirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan ihanan värikäs luontokirja. Tervetuloa mukaan arvontaan!

   Poista
 2. Arvonnassa mukana.Luen paljon pienen 4.5 v:lle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olisikin oikein sopivaa luettavaa tuon ikäiselle. Tervetuloa mukaan arvontaan!

   Poista
 3. Mukana arvonnassa. Meilläkin luetaan paljon :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat ovat kyllä mahtava juttu. :) Tervetuloa mukaan arvontaan!

   Poista
 4. Tässä on suloinen kuvitus ja hauskat riimit, mutta jotenkin omat lapseni putosivat kärryiltä. Ehkä teksti oli heille kuitenkin vielä liian vaikeaa. Lainasimme kirjan kirjastosta. Minä en siis tällä kertaa osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassa on tosiaan aika kinkkisiakin kielikuvia. Kouluikaiseen voisikin varmaan upota parhaiten. Meilla on parhaillaan molemmilla lapsilla huumorikirjavaihe menossa, joten tasta osasta ei innostuttu aivan samalla tavalla kuin ensimmaisesta. Saattoi kylla johtua myos tekstin kiemuroista.

   Poista
 5. Hei! Voisin huviksekseni osallistua arvontaan kun olen joskus miettinyt, että kannattaisikohan kirjavaan kissaan tutustua. Jostain syystä nuo kannet eivät ole ihan hirmuisen vetoavia mielestäni (kansi onkin toki paras kriteeri kirjan valinnassa:)) mutta olen lukenut niistä positiivisia kommentteja ennenkin ja luulen, että lapseni varmaankin pitäisivät noista kirjoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei kay nyt nakki, niin suosittelen aloittamaan ensimmaisesta osasta Kirjavan Kissan luontoretki. Siina riimit ovat hieman helpompia.

   Melkeinpa fanitan Kirjavan Kissan kuvitusjalkea. Kansien valista loytyykin kauniita ja varikkaita maalauksia. Kannattaa siis kurkistaa rohkeasti kirjan sisaan. Tervetuloa mukaan arvontaan!

   Poista
 6. Mukana kivan kirjan arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Onpa vekkulin oloinen kirja! Mukana arvonnassa :)
  talviuninalle@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!