Nappaa yllätyspaketti Helsingin Kirjamessuilta

















Hei! Helsingin Kirjamessut lähestyy lähestymistään. Kirjabloggaajia voi morjestaa tänäkin vuonna tuttuun tyyliin Boknäsin osastolla 6t139. Tervetuloa rupattelemaan, nappaamaan lukuvinkkejä tai vain hengähtämään messuvilinän keskellä.

Itse päivystän osastolla perjantaina 28.10. klo 11-12 ja lauantaina 29.10. klo 14-15. Koska en ole viime aikoina järjestänyt blogissani arpajaisia, päätin jakaa kyseisillä vuoroilla yllätyksellisiä kirjapaketteja ja vapaalippuja. Pakettien päältä löytyy pieni vinkki sisällöstä valinnan helpottamiseksi. Tulehan nappaamaan yllätys vaikka pukinkonttiin odottelemaan. Toivottavasti nähdään messujen merkeissä! 

Kommentit

  1. Ai kun kiva! Itse olen ajatellut vierailla messuilla juuri perjantaiaamusta. Ehkä nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva nähdä! Ja kannattaa tulla nappaamaan paketti, sisältö on kohtalaisen tuorettakin ja oikein kiinnostavaa. :)

      Poista
  2. Messuilla nähdään! Käväisen varmastikin tarkistamassa bloggaripisteen sijainnin tuossa perjantaina aamupäivästä messuille saavuttuani, koska päivystän siellä itse iltapäivällä. Jännittää melko lailla, kun en ole (Helsingin) kirjamessuilla ennen käynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkemisiin! :) Itselle ensimmäinen kerta bloggaripisteessä, joten jännitystä ilmassa täälläkin. :)

      Poista
  3. Ihana idea! Pitää tulla lauantaina viimeistään päivystysvuorollasi moikkaamaan, jos ei sitä ennen tiet risteä :) Miten jännää tulla ensimmäistä kertaa ikinä Helsingin messuille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukavaa, jos tulet moikkaamaan. :) Ja hyviä messuja jo tässä vaiheessa! :)

      Poista
  4. Ihania mysteeripaketteja! Vähän liikaa matkaa, niin ne saa nyt jäädä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä joskus täällä blogin puolellakin jakaa ylläripaketteja. Kaikki syksyn ja talven piristyskeinot käyttöön. Yllärit viristävät. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit