torstai 21. tammikuuta 2016

Arvonta: Miisa ja jääprinsessa


Hei ja tervetuloa mukaan arvontaan! Tällä kertaa jaossa on juuri ilmestynyt, kustantamosta saatu Miisa ja jääprinsessa-lastenromaani (Tammi, 2016). Alakouluikäisille suunnattu kirja kertoo taitoluistelua harrastavasta 13-vuotiaasta Miisasta. Vaikka kansi on hempeän pastellisävyinen, tuntuu Miisa värikkäältä ja vahvalta tyypiltä. Kirjasarjan takaa löytyvä Henna Helmi kertoikin päähenkilöllä olevan välillä vaikeuksia sopeutua kurinalaisen ja kiltin taitoluistelijan rooliin. Mutta kuten kirjan takakannessa todetaan: Ei tarvitse olla samanlainen kuin muut, vaan jokaisella on oma juttunsa! 

207-sivuinen Miisa ja jääprinsessa on kirjasarjan kolmas osa. Tällä kertaa Miisa on uuden etapin äärellä, sillä on hänen ensisuudelmansa aika. Myös ikävämpiä tilanteita on luvassa, sillä luisteluryhmään palaa tyttö, joka on aikaisemmin kiusannut Miisaa. Teemat kuulostavat esiteineille sopivilta. Takakansitekstin mukaan Henna Helmi käsittelee suosituissa Miisa-kirjoissaan tyttöjen elämään liittyviä paineita ja pyrkii teoksilla tukemaan tyttöjen itsetunnon kehitystä.

Osallistu kirjan arvontaan jättämällä kommentti. Jokainen osallistuja saa yhden arvan. Suoritan arvonnan jo sunnuntaina 24.1. klo 18. Hyppäähän mukaan arvontaan! 

16 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kansi :) Mukana.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Nuoren tytön elämää, haluaa olla kuin prinsessa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olisipa hieno syttärilahja esiteinille, olen mukana!

  VastaaPoista
 4. Kummityttöni sai vanhat luistimeni juuri ja innostui luistelusta. Tämä kirja olisi kiva hänelle.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta, tämä kirja varmasti iskisi. :) Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

   Poista
 5. Oih, mielelläni mukana!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!