lauantai 5. joulukuuta 2015

Vanhan kauppahallin joulu
Hei! Vuonna 1889 avatussa Vanhassa kauppahallissa (Eteläranta) on sitä jotakin. Kauppahallin tuttuun ja turvalliseen atmosfääriin sekoittuu nyt myös joulun tunnelmaa. Hallissa järjestetään kuun varrella kimara jouluisia tempauksia (ohjelma bongattu Vanhan kauppahallin joulu-tapahtumasta). Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Torstaina 10.12. veitsenteroittaja Pekka Otranen teroittaa veitset teräviksi ja klo 17 Lauluyhtye Chime esittää joululauluja.

Lauantaina 12.12. Joulupukki morjestaa kävijöitä klo 11-15.

Tiistaina 15.12. lapset saavat leipoa ja koristella pipareita partiolaisten opastamana klo 13-17.

Lauantaina 19.12. kuullaan kauneimpia joululauluja klo 12 ja klo 13.30.

Haaveena on ehtiä osallistua ainakin piparipajaan. Piipahdimme jo askartelupajassa, jossa lapset saivat valmistaa kuusenkoristeita. Kiitokset hyvästä opastuksesta Töölön Tähystäjien partiolaisille. Nyt osaamme valmistaa niin enkelikoristeen kuin tupsunkin. Aherruksen jälkeen lepuutimme kauppahallissa sijaitsevassa Mari's Smoothiessa (keliaakikoille vinkiksi, että paikan tarjonta on kokonaan gluteenitonta). Seuraavalla kerralla on aikomuksena tutustua ainakin Soppakeittiön antimiin.


2 kommenttia:

  1. Vanha kauppahalli on ihana paikka. Toivottavasti ehdimme sinne vielä ennen joulua vähintäänkin juusto-ostoksille :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja me paahtoleipiin hurahtaneina (etenkin tytär ja minä) taidamme ensi kerralla tutustua kauppahallin marmeladivalikoimaan. Lahjaksikin voisi niitä hankkia. Maukasta joulun odotusta teidän perheelle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!