torstai 10. joulukuuta 2015

Tunnelmaa Tuomaan Markkinoilla


Villasukkia, mehuja, koruja, kalakukkoja, saippuoita, lörtsyjä, heijastimia, hilloja, kynttilöitä, saaristolaislimppuja, käsinukkeja, karjalanpiirakoita, seppien takomuksia, glögiä, puisia leluja, fudgea, käsintehtyä palashampoota, kuppikakkuja... Siinä joitakin Tuomaan Markkinoilta bongailemiamme houkutuksia. Omaan kassiimme päätyi muun muassa lumikarpaloita, hunajaa ja karpalomehua. Ostosten lomassa haimme vauhtia vanhasta hollantilaisesta karusellista, joka pyörittää lapsia ja lapsenmielisiä ilmaiseksi tänäkin vuonna. Lämpöä löysimme kuumasta kaakaosta, jota nautimme taljoilla istuskellen ja komeaa torimaisemaa ihastellen. 

Tuomaan Markkinoiden joulutori on avoinna Senaatintorilla joka päivä klo 11-20 22. joulukuuta asti. 10 kommenttia:

 1. Lumikarpalot on ihania! Tutustuin niihin isosiskon luona pari vuotta sitten. Pitää saada tänäkin jouluna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikarpaloista tulee helposti jouluperinne. Ne ovat niin mukavia maultaan ja suloisia ulkonäöltään. :)

   Poista
 2. Tuosta olen jo ehtinyt ohi kävellä jokusen kerran, ja lupauduin nyt myös nakkeilemaan sinne yhdelle ständille muutamaksi tunniksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää tuurauskeikkaa! Toivottavasti sää pian paranisi. Sade tuntuu varmasti harmillisesti kävijämäärissä. Joulutunnelma on tuolla kuitenkin joka säällä korkealla, joten pieni tuulen ja sateen uhmaaminen kannattaa. :)

   Poista
  2. Mä olen ollut siellä parina kolmena vuonna ennenkin (sellaisia parin tunnin keikkoja), ja siellä ollaan oltu niin -20 asteen pakkasissa (vai oliko vieläkin kylmempi) kuin kun räntää tulee vaakasuorassa, eli siihen verrattuna tämänvuotinen sää vaikuttaa ihan siedettävältä :)

   Mutta joo, tunnelmaa siellä on aina.

   Poista
  3. Kova pakkanen olisi tosiaan haasteellisempi. Nyt on ollut ihan mukavaa käyskennellä tuolla, sillä tuuli ei ole ollut hyytävä. :)

   Poista
 3. Olipa kiva kuulla/katsella joulutunnelmia. Itse olen ollut niin totaalisen kiireinen etten ole juurikaan ehtinyt joulua ajatella. Näitä on kiva fiilistellä muiden blogeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumettomuus on tehnyt minulle sellaisen kepposen, etten ole ihan sisäistänyt, kuinka lähellä joulu jo onkaan. Tällainen todellinen yllätysjoulu tänä vuonna. :)

   Poista
 4. Juuri eilen harmittelin, että emme ole vielä tänä vuonna ehtineet Tuomaan markkinoille. Karuselli oli lapsien mielestä viime vuonna aivan ehdoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karuselli on kyllä ehdottomasti yksin Tuomaan Markkinoiden kohokohta. :) Meillä on huomenna vuorossa Kaapelin joulu Kaapelitehtaalla. Siellä onkin paljon kivaa puuhaa myös lapsiperheille.

   Poista

Kiitos kommentistasi!