sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Muutama ilmaiskohde joululomalle

Lasten liikennekaupungin (os. Auroranportti 2) Perhepäivät 28.-31. joulukuuta klo 9-15 tarjoaa polkuautoilun huumaa ja liikennesääntöjen virkistämistä. Opetusta ei ole, vaan radalle pääsee heti ja lasten kanssa saapuneet aikuiset huolehtivat liikennesääntöjen noudattamisesta. 


Jouluiseen asuun puettu Talvipuutarha (os. Hammarskjöldintie 1) omaa ilmaisen sisäänpääsyn vuoden ympäri. Nukketeatteri Sytkyt esittää Pieni tulitikkutyttö-sadun sisäpuutarhassa 27. joulukuuta sekä 2., 3. ja 6. tammikuuta. Esitykset alkavat klo 13.00 ja klo 15.00. 15 minuuttia kestävän nukketeatteriesityksen jaksaa katsoa perheen pieninkin. Esityksiin on vapaa pääsy. 


Sirkusta, pomppulinnaa, rekkalastillinen hiekkaa hiekkaleikkejä varten, tiedekokeiluja... Suvilahden Kattilahallista (rakennus 1) löytyy puuhaa kaikenikäisille lapsille uudenvuodenaattona 31.12. klo 13-17. Riehakas ilmaistapahtuma huipentuu ilotulitukseen. Valoleikkipuisto (os. Annankatu 30) 6.-10. tammikuuta klo 17-22 pitää sisällään muun muassa kirkasvalolampuilla varustetun Kaamoshoitolan sekä työpajoilla höystetyn Valoviidakon. Ilmaistapahtuma toivottaa lapset ja lapsenmieliset tervetulleiksi tutkimaan valon syvintä olemusta. 

2 kommenttia:

  1. Olipa taas kivoja vinkkejä. Kaksi viimeisintä pitää ottaa harkintaan. Itse vain vierastan tapahtumia, jossa on satoja perheitä yhtä aikaa. Muistan kun joku vuosi olimme Kiasmassa uutena vuotena lapsiperheiden tapahtumassa ja se oli järkyttävän täynnä. Sen jälkeen olemme vältelleet massatapahtumia. Katsotaan, josko tänä vuonna uskaltautuisimme johonkin tapahtumaan mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo uudenvuodenaaton tapahtuma on varmasti melkoista hulinaa mutta Annantalolla veikkaisin olevan aika rauhallista. Itsekin hieman jännitän ihmisruuhkia vilpertin viisivuotiaan vuoksi mutta Annantalolle voisi ainakin mennä tunnelmoimaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!