lauantai 28. marraskuuta 2015

Retki Koiramäen Pajutallille


Hei! Perheemme yhdeksi jouluiseksi perinteeksi on muodostunut vierailu Koiramäen Pajutallilla Tuusulassa (Forsteninkuja 10). Vanhat rakennukset, kauniit yksityiskohdat ja kuuma glögi paikan kahvilassa saivat tälläkin kertaa mieleni virkeäksi. Lapset puolestaan ilahtuivat erityisesti minipossujen ja kanien moikkaamisesta sekä yhden aitan leikkipaikasta. Seuraavien kuvien myötä toivotan, jos en ulkoista, niin sisäistä valoa kaikille.


20 kommenttia:

 1. Joo, tää on ihana paikka. Eksyttiiin kerran perheen kanssa tänne. Pitäis käydä varmaan toistekin. Siellä oli niin ihana tuoksukin, jouluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana paikka todellakin. :) Nyt tuolla oli avattu myös vintti. Tai en ole aiemmin ainakaan huomannut sitä.

   Poista
 2. Meidän perheen pitäisi vihdoin viimein päästä käymään tuolla!

  VastaaPoista
 3. Tuolla pitäisi käydä, olen sitä seuraillut netissä. Tykkään noista risunalleista. Pihalle on kertynyt jo risutonttu, risupupu, risukoira ja haluaisin vielä tuommoisen risunallen, tai kaksi tai kolme.
  Tuo possula on ihana, kristallikruunu ihan katossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risujutut on todella kivoja. Meille lähti mukaan hauska risupöllö. Toivottaa nyt tervetulleeksi kaikki meille tulevat ovenpielessä. :)

   Poista
 4. Pajutalli on ihana paikka. Siellä tulee käytyä aika usein, sillä vanhempani asuvat siinä melko lähellä ja käydään vaunulenkeillä ihastelemassa paikkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä tuonne on matkaa, joten tulee harmillisesti käytyä vain kerran vuodessa. Olisi ihana piipahdella tuolla useamminkin. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tuolla on kiva leikkipaikka, eläimiä ja muutakin kiinnostavaa ihmeteltävää lapsiperheille. Veikkaan, että tykkäilisitte paikasta. :)

   Poista
 6. Pajutallilla on tosiaan oma maalaisromanttinen tuoksunsa, eikä se käyntipaikkana ole vuodenaikasidonnainen. Kesällä on leppoisaa istuskella hyvällä kahvillavarjossa valtaisan Amerikan pähkinäpuun lehvästön alla ja näin adventtiaikaan virittäytyä rauhaisaan tunnelmaan.Tämä keidas toimii sekä kahdestaan hengenvetopaikkana että Juniorimurmelitrion kanssa vauhdikkaammalla visitiillä. Jälkimmäinen malli toteutetaan heti joululomien alettua. Leppoisaa adeventtiaikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tullut käytyä tuolla vain joulusesongin aikaan. Mukava kuulla kokemus kesäisestä Pajutallista. :) Tunnelmallista adventtiaikaa toivotellen. :)

   Poista
 7. Onpas kiva paikka - ja lapsille varmaan elämys. Itsellä ei tule enää tuollaisiin lähdettyä, kun lapset jo asuvat omillaan - mutta aina voi haaveilla lapsenlapsista;)
  Hyvää 1. adventtiviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta tuolla haluttaisi joskus käydä puolison tai ystävän kanssa kahden. Aikuisseurassa paikan rauhan voisi aistia vielä voimakkaammin. Tunnelmallista joulun aikaa toivotellen. :)

   Poista
 8. Ihana käyntikohde ! Sinulla riittää hyviä vinkkejä.
  Eniten riemastuin tuosta "Kanit ja possut" - kyltistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Minullekin kyltti sai hymyn huulille. :)

   Poista
 9. Hello! Jos poikasi haluaisi luopua tuosta Pietu ja isän ihmekänny kirjasta niin olen pari vuotta jo etsinyt sitä tooosi tuskaisena kummipojalleni jolta puuttuu tuo yksi! Hänen nimi on Pietu! Onko muita kirjailijoita/ kirjoja jonka hän haluaisi tuon tilalle esim. t. sanna.meiseri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Harmillisesti kyseinen kirja oli meillä vain kirjastosta lainassa. Jos olisi ollut oma, niin olisimme ehdottomasti luovuttaneet kirjan sinulle.

   Poista
 10. Ihanan jouluinen tunnelma, vaikka lumesta ei näytä olevan tietoakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkään ei lainkaan lunta, joulukuun ensimmäinen tuntuu hieman hassulta sen puolesta. Tänään ilahduttaa kuitenkin joulumyyjäiset. Onneksi joulutunnelmaa löytyy niinkin, vaikka lumi olisi kyllä poikaa tässä pimeydessä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!