maanantai 30. marraskuuta 2015

Netflixin täysosumia

Hei! Marraskuu oli todellinen flunssakuu, sillä sairastimme miltei koko kuukauden. Menneestä kuukaudesta jäikin lapaseen lähinnä Netflixistä* bongattuja leffoja, joista seuraavat neljä tekivät vaikutuksen. Yksi yllätyskin löytyy joukosta.

1. Maleficent - Pahatar, 2014 (K12)
Hieman erilainen versio Prinsessa Ruususen tarinasta. Tällä kertaa keskitytään siihen, miksi Pahatar (Angelina Jolie) langetti kuolettavan loitsunsa ja miksi hän ylipäänsä on paha keiju. Vai onko hän paha ensinkään?

2. Vihdoin kotona, 2015 (K7)
Koskettava ja hauska animaatioleffa rakkaudesta, ystävyydestä, erilaisuudesta ja rohkeudesta. Böö-kansa pakenee vihollistaan ja löytää maapallosta itselleen uuden kodin. Ihmiset kootaan omalle alueelleen mutta nuori Tippi päättää asettua vastarintaan. Böö-kansaan kuuluva epäonninen Oho päätyy itsekin pakomatkalle ja erikoinen kaksikko lyöttäytyy yhteen. Rihannan ja Jennifer Lopezin musiikki raikaa matkan edetessä.3. Edge of Tomorrow, 2014 (K12)
Tässä tulee itsenikin yllättänyt leffa. Edge of Tomorrow on toimintapläjäys mutta silti yllättävän kiehtova. Toimintaa pakoileva tiedotusupseeri Cage (Tom Cruise) passitetaan eturintamaan taistelemaan avauusolioita vastaan. Seuraava järkytys tulee pian, sillä hän huomaa elämänsä pahimman päivän toistuvan tismalleen samanlaisena ja alkavan aina uudelleen hänen kuoltuaan taistelussa. Rohkea sotilas Vrataskin (Emily Blunt) näkee Cagen kyvyssä mahdollisuuden toivottomalta vaikuttavan sodan voittamiseen.4. The True Cost, 2015
Andrew Morganin ohjaama dokumenttielokuva kuvaa vaateteollisuuden vaikutuksia. Halvalla vaatteella on kallis hinta tekijälleen ja ympäristölle. 

*Yhteistyössä Netflix

2 kommenttia:

 1. Maleficent oli mielenkiintoinen elokuva, vaikka välillä ehkä vähän väsyttävä. Vihdoin kotona taas on meillä listalla ylinnä seuraavaan perhe-elokuvailtaan :-)
  Netflix tuli meille Ms Fisherin takia kesällä, mutta on yllättävän kovassa käytössä edelleen. Kaikki tuntuvat löytävän katsottavaa ainakin meillä (paitsi äiti, mutta se ei ole Netflixin vika vaan ajanpuutteen) - Yksi toinen vastaava palvelu "katsottiin loppuun" noin kolmessa kuukaudessa eli on näissä näköjään eroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin tuon Vihdoin kotona-leffan jo toisen kerran (kävin katsomassa leffassa aikanaan) ja kesti kepoisesti uusintakatsomisenkin. Kiva perheleffa, jossa saa vähän tirauttaakin (ainakin minä). Toivotan siis jo etukäteen hyvää elokuvailtaa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!