lauantai 29. elokuuta 2015

Suunnittelematon 24 h lukumaratonHei! Olen haaveillut lukumaratonista ja päätin itsellenikin täytenä yllätyksenä aloittaa sellaisen juuri nyt. Luvassa vuorokausi lukemisen hurmaa, herkkuja ja näillä näkymin ainakin kissaseuraa. Tervetuloa seurailemaan!

Klo 16: Aloitan lukumaratonin Veitsen terällä-kirjalla.

Klo 19: Luen yhä Veitsen terällä-kirjaa Alli-kissan kanssa.

Klo 22.30Veitsen terällä (216 sivua) luettu. Kylläpä kirjan kanssa kesti, vaikka tositarina alkoholisoituneen ja väkivaltaisen linnakundin matkasta tasapainoiseksi kirurgiksi tempaisikin mukaansa. Kirja osoitti, että kaikki on mahdollista. Seuraavan luettavan suhteen arvoin Kevyt liha- ja Kaikki oikein-teosten välillä. Päädyin siihen, että matka jatkuu Härkösen lottovoittotarinan parissa.Sunnuntai

Klo 15: Kaikki oikein luettu (317 sivua). Kirja kertoo siitä, miten iso omaisuus voi paradoksaalista kyllä aiheuttaa huolta ja murhetta. Kirja kuvaa myös sitä, kuinka raha voi tulla ihmisten väliin. "Nämä olivat hänen yksityiset bileensä. Niin kauan kun kukaan ei tiennyt, se ei ollut törkeää. Sitähän sanottiin että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, mutta se piti paikkansa vain silloin kun kyse ei ollut rahasta." Lukumaraton jatkuu Kevyt liha-kirjan parissa vielä tunnin verran.

14 kommenttia:

 1. Tsemppiä lukemiseen! Mukavaa luettavaa olet varannut, kiva kotimainen pino. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En hoksannutkaan, että kaikki maratonille nappaamani kirjat ovat kotimaisia. Kotimaista tulee kyllä luettua omalla kohdallani eniten. Voipi olla että nappaan villiksi kortiksi vielä jonkin käännöskirjan. :)

   Poista
 2. Tsemppiä maratonille. Noista kirjoista olen lukenut Härkösen, Kotron ja Ala-Harjan teokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääpä tulla maratonin jälkeen kurkkimaan, jos olet kirjoista postaillut. Veitsen terällä on herättänyt minussa paljon mietteitä jo lukemisen aikana.

   Poista
 3. Tsemppiä. mainionkuuloisia kirjoja, joita en ole vielä lukenut, ja ihanaa lukuseuraa sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alli-kisu jaksoi kannustaa vieressä useamman tunnin ajan. :)

   Poista
 4. Tsemppiä lukemisiin!
  Hassua, että juuri eilen ajattelin, että pidin melkein lukumaratonin, kun muu perhe vain pelas ja minä luin arvostelukappaletta ja välillä piirsin ja kuuntelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sama juttu, välillä tulee maratoonattua melkein huomaamattaan. :)

   Poista
 5. Ihanaa maratonia! Olet ihanan spontaani!
  Olen lukenut myös Härkösen, sopii maratoniin ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päätinkin kommenttisi innoittamana ottaa Härkösen kirjan seuraavaksi vuoroon. :)

   Poista
 6. Tsemppiä lukumaratoniin, mainio tapa kuluttaa lauantai! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uuvutin itseni Siivouspäivän kirppiksillä ennen maratonia, niin lukuköllöttely sopii paremmin kuin hyvin tunnelmaan. :)

   Poista
 7. Tsemppiä maratoniin! Täytyy itsekin jossain vaiheessa tehdä ihan ex tempore-maraton, kun nuo suunnitellut tuntuvat nykyään menevän säännönmukaisesti vähän penkin alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta nuo yhteismaratronit ovat aikataulusyiden vuoksi menneet sivu suun. Alan tässä hoksata, että minulle taitaa sopia parhaiten 12 h tunnin lukumaratonit. Näissä 24 h maratoneissa onnistun hassaamaan aikaa ylettömästi mm. nukkumiseen. Ensi kerralla sitten taas 12 h maraton.

   Poista

Kiitos kommentistasi!