Kokkaamassa ja maistelemassa Mäkkärin uutuuksia (+arvonta)

















Hei! Saimme McDonaldsilta* kutsun tulla kyökin puolelle kokeilemaan, miten meiltä sujuisi tunnettujen herkkujen valmistaminen. Lapset olivat erityisen innoissaan päästessään hampurilaisten valmistukseen. Samalla tutustuimme maistelun merkeissä Mäkkärin uutuuksiin New York Beef Classic-hampurilaiseen ja uusiin smoothie-makuihin. Mahdollisimman kasvispainotteisesti syövänä testasin uutuushampparin kasvispihvillä (juuston ja kastikkeen annoin kuitenkin jäädä) ja Mango-Ananas-smoothien maidottomana. Smoothiet voikin tilata halutessaan aina ilman jogurttiainesosaa, mikä on ilahduttavaa vegaaninäkökulmasta ja maitoallergikkojen puolesta. Hampurilaisen voi puolestaan tilata gluteenittomalla sämpylällä.






























Mango-Ananas-smoothie maistui maidottomana versiona hyvältä ja lapset tykkäsivät myös testaamastaan jogurtillisesta Mansikka-Banaani-smoothiesta. Ainut miinus raikkaalle ja terveellisen oloiselle jälkkärille/välipalalle ropsahtaa muovisesta kupista. Pahvimukista tarjoiltuna tuote olisi makuuni napakymppi, sillä pahvin kierrättäminen on ainakin omassa taloudessa helpompaa kuin muovin. New York Beef Classic-hampurilainen maistui puolestaan varsin mehevältä. Kastiketta ja muita lisukkeita on välissä runsaasti, joten kuivuudesta ei tarvinnut kärsiä. Lapset saivat valmistaa omat hampurilaisensa aina paperiin käärimiseen asti itse, ja aiemmin hampurilaisia vältellyt viisivuotiaamme söikin historiallisesti elämänsä ensimmäisen hampurilaisen. Itse tehtynä kaikki taitaa maistua erityisen hyvältä.















Mäkkäri oli perheelleemme varsin tuttu jo entuudestaan. Ketju on menossamme mukana erityisesti Mummolaan ja Pappalaan matkatessamme. Lapset odottavatkin muuten pitkäveteistä matkaamista sen vuoksi selvästi innokkaammin. Me vanhemmat nappaamme matkasyötäväksemme yleensä Kasvis Feast-hampurilaiset. Joskus voisi kokeilla myös Kasvis Ruis Feast-hampparia. Täysin vegaaninen hampurilainen McDonaldsin valikoimissa olisi tietysti unelma. Iltapäivä Mäkkärin keittiössä hujahti nopeasti ja oli etenkin lapsille ikimuistoinen kokemus. Kiitos McDonaldsin mukavalle henkilökunnalle opastuksesta.

Lopuksi arvon yhdelle onnekkaalle Smoothie-lahjakortin ja Salaatti-lahjakortin (molemmat voimassa 15.8.2015 asti). Salaatissa vaihtoehtona ovat uutuudet Chicken Pesto tai Chicken Caesar. Smoothiessa vaihtoehtona ovat puolestaan Mango-Ananas tai Mansikka-Banaani. Kaikki voivat osallistua arvontaan ilmoittamalla osallistumisestaan alapuolen kommenttiboksissa. Kukin kommentoija saa yhden arvan. Arvon lahjakorttien voittajan jo huomenna lauantaina klo 18. Hyppäähän mukaan arvontaan!

ARVONTA SUORITETTU! Arpaonni suosi kuudentena kommentoinutta leevilotta-anonyymiä, onnea! Laitan voittajalle meiliä, ja utelen osoitetta, johon lahjakortit postittaa. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

*Blogiyhteistyö

Kommentit

  1. Varmasti lapsille mieluinen yhteistyökumppani tuo mäkkäri, omanikin lähtisivät heti! :D Olen mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsillamme on ollut pitkään haave päästä Mäkkäriin joskus töihin, joten nyt päästiin maistamaan yhden iltapäivän verran unelmaa. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  2. Osallistun! ^_____^ Kiitos arvonnasta.

    VastaaPoista
  3. Kivat lapset ! Varmaan mukava päästä keittiön puolelle Mäkkärissä. Nam, hampurilaisia. Pistäpä minullekin yksi arpa, pliis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli mielenkiintoista päästä kurkkaamaan kulisseihin ja hattu nousee entistäkin korkeammalle Mäkkärin työntekijöille. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  4. Mä oon kyllä nähnyt mainoksia Mäkin uusista jutuista, mutten oo vielä käynyt testaamassa, niin haluun voittaa noi kupongit. :)

    VastaaPoista
  5. Aina tulee syötyä hampurilaisia, pääsisipä nyt maistelemaan muutakin! Mukana :)

    VastaaPoista
  6. Voi osallistun! Budjetti on nyt alkukesällä sen verran tiukka, että tällainen pieni voitto toisi vähän vaihtelua kaali-peruna-painotteiseen ruokavalioon. :D

    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  7. Nälkähän tässä tuli, mukaan siis arvontaan :) Mäkkärin salaatit on ihania.
    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole koskaan hoksannut testata Mäkkärin salaatteja, pitääpä joskus korjata puutos. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  8. Vitsi, hauska yhteistyö, ja voin todella uskoa, että lapsesi tykkäsivät. Tässä tosiaan tuli nälkä tätä lukiessani. Minäkin voisin osallistua arvontaan. Nyt en kyllä itse edesmuista, milloin olen viimeksi syönyt Mäkkärissä... :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten takia tästä kutsusta ei todellakaan voinut kieltäytyä. :) Ja oli itsekin mielenkiintoista oppia, miten monenlaisina versioina noita tuttuja herkkuja voi saada (gluteenittomana, maidottomana jne.). Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  9. Ihanan innokkaita minikokkeja kuvassa ;:) Täällä osallistutaan kanssa, yksi lipuke kiitos meille .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ikimuistoinen kokemus näille minikokeille, kenties palaavat vähän isompina töihin saman tiskin ääreen. :) Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  10. Mukana arvonnassa! :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit