lauantai 23. toukokuuta 2015

Jaossa jälleen Lushin dödöpaloja

Hei! Kävin taas Tallinnan Lushissa (sijaitsee kauppakeskus Foorumissa lähes Viru-kauppakeskuksen vieressä) ostoksilla ja laitan jälleen kerran jakoon yhtä lempparituotettani Aromaco-deodoranttia. Olen itse ihastunut Aromacoon, sillä tämä patsulintuoksuinen, antibakteerinen, alumiiniton, säilöntäaineeton ja alkoholiton deodoranttipala pitää kuin ihmeen kaupalla hienhajuni poissa. Positiivista on myös tuotteen pakkauksettomuus ja se, että pala tuntuu kestävän käytössä ikuisuuden. Palaa kostutetaan hieman ja sillä sivellään kainalot. Lisätehoa (esim. liikunnan yhteydessä) saa lisäämällä kainaloihin Aromacon seuraksi talkkia. 


Dödöpalat vastaavat näitä aiemmin arpomiani palasia.
Laitan jakoon kolme n. 50 gramman palaa, jotta pääsette testaamaan dödöä itse. Kolme nopeimmin tämän postauksen kommenttiboksiin kommentoinutta saa postitse ilmaiseksi palan Aromacoa. Kannattaa kommentoida ja kokeilla! 

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei! Inboxini syövereistä löytyi osoitteesi muutaman vuoden takaa. Jos et siis ole muuttanut, niin en utelekaan osoitettasi, vaan laitan dödön tulemaan. :)

   Poista
  2. Deodorantti lähti postin matkaan tänään. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hei! Inboxistani löytyi osoitteesi, joten laittelen dödöpalan tulemaan. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei! Inboxistani löytyi osoitteesi vuoden takaa. Jos se on vielä voimassa, niin en utele osoitettasi, vaan laitan dödöpalan matkaan. :)

   Poista
 4. En ole vikkelä, mutta hei kiitos vinkistä, tuo on minulel vinkeä uutuus. Kivaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Yritän välttää erityisesti alumiinia, joten tämä on siitäkin mainio dödö. :)

   Poista
 5. Voi en tainnut ehtiä. Mut pitääpä koklata! Saako tätä Suomestakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tätä saa myös Helsingin Lusheista ja koko maan kattavasta verkkokaupasta (www.lush.fi). Olen tainnut itse jo pari vuotta tätä tuotetta käyttää ja olen ollut tyytyväinen. Kovin allergislle en ehkä uskaltaisi suositella, patsuli voi varmasti allergisoida.

   Poista
 6. Kuulostaapa jännältä tuo dödöpala. Minkähänlainen tuoksu patsuli mahtaa olla? Minulle tuttu vain nimenä yhdestä ranskalaisesta laulusta. Pitää yrittää katsella jos näkyisi dödöpaloja ja patsulia jos saan aikaiseksi lähteä tutkimaan Lushia :) Kiva postaus taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patsuli tuntui alkuun aika voimakkaalta tuoksulta mutta nyt olen täysin tottunut. Kannattaa käydä nuuskuttelemassa, olisiko itselle mieluinen. Käytössä se ei kyllä tunnu tuoksuvan kainaloista. Yllättävän tehokkaasti pitää hien hajun poissa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!