Synttäriarvonta: 6 kk Netflix-lahjakortti






Hei! Perinteiset synttäriarpajaiset ovat täällä taas, sillä Pihin naisen elämää täyttää 19. maaliskuuta neljä vuotta. Tällä kertaa arvottavana on kuuden kuukauden ilmaiskoodi Netflixiin (kiitos Netflixille sponsoroimisesta). Olen itse parhaillaan pienessä Netflix-koukussa (syytän asiasta sitkeää flunssaani), joten arvottava on kyllä enemmän kuin osuva. Välillä pieni lepuutus leffan parissa tuntuu tekevän hyvää (lupaan vieroittua jossakin vaiheessa). Osallistuhan siis arvontaan ja nappaa puoleksi vuodeksi Netflixin leffat, sarjat ja lastenohjelmat käyttöösi ilmaiseksi. Jos voitat etkä halua itse käyttää lahjakorttia, voit antaa ilmaiskoodin vaikka kaverillesi lahjaksi.

Arvonnan säännöt:

1. Kaikki voivat osallistua arvontaan ja jokainen osallistuja saa yhden arvan. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen. Olisi kiva jos kertoisit kommentissasi vaikka lempileffasi tai -sarjasi. Vinkkejä on aina mukava saada.

2. Suoritan arvonnan blogini syntymäpäivänä 19.3. klo 18. Siihen asti on aikaa osallistua. Arpaonnea kaikille!























Olen taas haravoinut Netflixin leffavalikoimaa (helmien löytäminen on melko hikistä), joten lopuksi vielä viime aikojen mieluisimmat Netflix-löydöt.

1. Beatrix Potter - taiteilijaelämää: Taianomainen elokuva kirjailija Beatrix Potterista. Tämä elokuva todella hurmasi ja sai jopa haaveilemaan lastenkirjan kirjoittamisesta. Näyttelijöinä suosikkini Renée Zellweger ja Ewan McGregor.

2. Vihollinen porteilla: Tämä tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo Stalingradin tapahtumista toisessa maailmansodassa. Neuvostoliittolainen ja saksalainen tarkka-ampuja päätyvät toistensa pakkomielteiseksi kohteeksi. Todella hyvä leffa. Tässäkin näyttelee lemppareitani (Jude Law ja Rachel Weisz).

3. All Good Things: Leppoisan nimen omaava leffa on todellisuudessa kaikkea muuta. Ryan Gosling ja Kirsten Dunst esittävät tässä tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa veriseen syöksyyn lähtevää avioparia.

4. Kuinka hukata kundi 10 päivässä. Yllättävän hauska (nauratti oikeasti) komedia tuoreesta pariskunnasta, jonka kummallakaan osapuolella ei ole puhtaat jauhot pussissa ja virheistä, joita suhteen alussa ei todellakaan kannattaisi tehdä. Kate Hudson ja Matthew McConaughey näyttelevät uskottavasti seurustelun aloittavaa pariskuntaa.

5. Road to Perdition: Elokuva kertoo mafian palkkalistoilla työskentelevästä miehestä, joka päätyy poikansa kanssa työnantajansa jahdattavaksi. Elokuva sijoittuu vuoteen 1931. Näyttelijöinä mm. Tom Hanks, Paul Newman ja Jude Law.

*Yhteistyössä Netflix

Kommentit

  1. Hyvää synttäriä.Jatkahan samaan malliin.
    Katson mielelläni toimintaleffoja. Mutta ihan laidasta laitaan mielialan mukaan.

    vimaarit@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Netflix on ihan loistava!
    Meillä se jo on, joten en osallistu arvontaan, mutta luettelen silti meidän suosikkeja Netflixin valikoimasta :D

    Lapset:
    - Lego Chima
    - Lego Ninjago
    - Pikku Kummitus Lapanen
    - Larva (hölmö mato-ohjelma, jossa on rajattomasti pieruja ym. vähän ällöä.)

    Minä katson tosi vähän, koska tilaisuuksia rauhalliseen tv:n katseluun on niin vähän, mutta:
    - Modern Family (tulisipa jo loputkin kaudet!)
    - Downton Abbey (olen vasta toisen kauden alussa)

    Tykkään laajasta tarjonnasta, mutta välillä tuntuu että vaihtuvuus on todella hidasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Lapanen pitäisikin katsoa lasten kanssa. Tuli muuten vihdoin katsottua Jali ja suklaatehdas, jotain iloa flunssastakin. :)

      Tämän ilmaiskoodin voivat muuten hyödyntää jo Netflixissä olevatkin.

      Poista
    2. Ai! No sitten kokeilen ilman muuta onneani arvonnassa - jälleen kerran :)

      Poista
    3. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  3. Onnea 4-vuotiaalle ihanalle blogille! Mukana arvonnassa. Keväänodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aurinkoista kevättä ja onnea arvontaan! :)

      Poista
  4. Hyvää syntymäpäivää blogille! :) Osallistun mielelläni arvontaan, heh. Näin aikoinani elokuvateatterissa elokuvan Beatrix Potter - taiteilijaelämää, ja se on todellakin ihana. Olen tällä viikolla alkanut vihdoinkin katsoa kohuttua Orange is the New Black -sarjaa, joka on todella koukuttava ja herkullinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo Beatrix Potter-leffa on kyllä hurmaava, suosittelen! Pelkään että koukutun vähän liikaakin noihin sarjoihin, mutta joku päivä pitää uskaltautua esim. tuon Orange is the New Black-sarjan pariin. Arpaonnea! :)

      Poista
  5. Osallistun toteamalla, että paras näkemäni tv-sarja aikoihin on True Detective. Se ei kyllä taida olla Netflixissä. Viimeksi olen katsonut sieltä leffaa The Intouchables, mutta kovasta taudista johtuen en jaksanut kuin puoleen väliin ja siitäkin meni paljon ohi. Suosittelen ko. leffaa kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Koskemattomat-leffa vaikuttaa todella lupaavalta, kiitos mainiosta vinkistä! Onnea arvontaan! :)

      Poista
  6. Onneksi olkoon blogitaipaleesta!
    Tykkäsin kovasti Orange is the new black -sarjasta sekä Breaking bad -sarjasta. En voi kuin suositella! :)

    sonja.ronka@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy joskus uskaltautua testailemaan noita sarjoja, pelkään tykästyväni vähän liikaakin. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  7. Onnea :) True Detective oli kyllä hyvä ja Downton Abbeytä katselen taas läpi.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  8. Onnea blogillesi. Koskaan en ole käyttänyt netflixiä, joten en tiedä, kuinka se toimii, mutta siltikin osallistun arvontaasi :)
    Kaikki ihanankamalat hömppäkomediat on miun mieleeni ja Renee on kyllä ylihyvä näyttelijä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Netflixiä on onneksi hyvin helppo käyttää. Hömppäkomedioita on minunkin saatava säännöllisesti. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  9. Tällä hetkellä koukuttaa Wallander ja ruotsalaiset sarjat muutenkin. Ihanaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silta tuli mieleen kommentistasi ja se on kyllä yksi todella koukuttava. Ensimmäinen kausi on mielestäni loistava. Aurinkoista kevättä ja onnea arvontaan! :)

      Poista
  10. Hauskaa synttäriä, täälläkin juhlitaan vähän samoissa merkeissä eli flunssassa. Ihan suurin suosikkileffani on Bridget Jones, mutta nenän niistelyyn käy kyllä kaikki muukin komediallinen. Itse töllötin juuri leffaa Alfred Hitchcockista ja Psykon synnystä mutta nukahdin kesken... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juuri ajattelin että olisi kiva katsoa Bridget Jones-leffa mutta harmillisesti niitä ei ainakaan nyt ole Netflixin valikoimassa. Parantumisia ja onnea arvontaan! :)

      Poista
  11. Onnea 6 vuodesta! Sinulla on huippu blogi!

    Mukana arvonnassa tietty. Omia viimeaikaisia tv-sarja suosikkeja ainakin ovat Looking ja The Wire, sekä nyt katselen Downton Abbeyta ja Gilmoren tyttöjä :p Elokuvista mieleeni nousee nopeasti tietenkin Amélie ja sitten norjalainen suosikki Mies joka rakasti Yngveä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis onnea 4 vuodesta. Tuo 6 tuli jäi päälle postauksen otsikosta :D

      Poista
    2. Kiitos, toivottavasti kuusi vuotta tulee täyteen vielä joku päivä. :) Ja kiitos sarjavinkeistä, täytyypä kokeilla joku päivä. Arpaonnea! :)

      Poista
  12. Hyvää blogisynttäriä!

    Suosittelen Netflixistä esim The Bletchley Circle -rikossarjaa, joka sijoittuu 50-luvun Englantiin. Päähenkilöt ovat naisia :). Eka kausi on kyllä todella jännä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyypä tsekata tuo sarja joku kerta, kuulostaa hyvältä. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  13. Onnittelut pitkästä blogiajasta! :)

    Osallistun arvontaan, totta kai. Sähköpostiosoite: writer92_young@hotmail.com

    Lempisarjoja, voi niitä on niin monta. Kosto, Viikingit, Revolution, Mentalist, True Blood, House, Supernatural, The Following (paras ja pelottavin sarjamurhaaja-jahti johon olen törmännyt, huikeaa rikosdraamaa), C.S.I:t, Kohde.. Näitä olen katsonut viime aikoina/vuosina tiiviisti. Seuraavaksi olisi mielenkiintoista katsastaa ainakin American Horror Story.

    Elokuvista mieleen tulee Nälkäpeli-elokuvat, kaikki joissa Leonardo DiCaprio on näytellyt (erityisesti Blood diamond, Departed, Suljettu saari, J.Edgar ja Inception), Herttuatar, Sovitus, Geishan muistelmat... Ja uusimpana rakkaudenkohteena Kaiken teoria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnittelusta! Paljon samoja suosikkeja, Departed mm. yksi kaikkien aikojen suosikkini. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  14. Onnea vaan blogille! Hieno ura jo takana. Seuraavia vuosia odotellessa.

    Miten hieno palkinto, osallistun totta kai!

    Lempisarjojani ovat kautta aikojen Frendit ja Rimakauhua ja rakkautta. Uudemmista sarjoista True Detective on iskenyt kovaa. Leffoista Fight Club ja Seven ovat ikisuosikkeja. Samoin toki Rakkautta ennen auringonnousua. Ah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnittelusta! :) Rakkautta ennen auringonnousua on tosiaan aivan ihana. Frenditkin on tullut katsottua etuperin ja takaperin tsiljoona kertaa, niin mainio sarja. Arpaonnea! :)

      Poista
  15. Onnea blogille!
    Joko katsoit Punaisen viulun, tykkäsitkö?
    Oma ehdoton suosikkisarja on Downton Abbey. Kiva lukea täältä vinkkejä muilten suosikkeihin, ehkä löydän jonkun uuden seurattavan uutta tuotantokautta odotellessa. Olen tosi huono katsomaan pitkiä leffoja kun ilta-aika on tällä hetkellä kovin rajallinen. Siksi joku lyhyt sarjapläjäys olis hyvä.
    hanna.turkulainen (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnittelusta ja vielä leffavinkistä! Punainen viulu oli mielestäni todella hyvä, googlailin sen jälkeen melko pitkään, kun oli pakko selvittää, oliko tarina tosi. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  16. Onnea pian synttäreitään viettävälle blogille. <3

    Meillä on Netflix ja se on kyllä kiva. Tulee katsottua sarjoja putkeen. Omat suosikkisarjani ovat (tietenkin) Dowton Abbey, komediasarja Rillit huurussa ja tanskalainen Vallan linnake. Lisäksi tykkään monista brittidekkareista. Elokuvista rakastan Kieslowskin väritrilogiaa ja Amelieta, Netflixistä katsottiin viimeksi lastenleffa Herra Peabody ja Sherman, jota suosittelen lämmöllä. Ihana ja viisas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja <3 Ja kiitos vinkeistä, täytyy ehdottomasti tutustua. Erityisesti tuo Herra Peabody ja Sherman alkoi kiehtoa, täytyypä katsoa lasten kanssa. Arpaonnea! :)

      Poista
  17. Onnittelut hienoista blogivuosista. :) Netflix on jäänyt minulle hieman vieraaksi eli ei hajuakaan, miten se toimii, mutta osallistun silti arvontaan. :) Tv:tä katson nykyään tosi vähän, mutta viime aikoina on tullut töllötettyä ainakin Doc Martin -sarjan uusintoja, jotka pyörivät juuri kotiin tulon aikoihin. Myös mieheni katsoo sarjaa... tosin ehkä enemmän siksi, ettei juuri silloin tule jalkapalloa, ajankohtaisohjelmia tms 'kiinnostavaa'.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnittelusta! Netflix on melkoinen sarjojen ja leffojen aarreaitta (sarjat tuntuvat olevan erityisesti tasokkaita, leffavalikoima saisi olla mielestäni kyllä laadukkaampi). Kenties päädyt vaikka arvonnan myötä tutustumaan, arpaonnea siis! :)

      Poista
  18. Onnea ihanalle blogillesi! Neljä vuotta tuntuu pitkältä ajalta, mutta kyllä se sama numero tulee minunkin blogillani mittariin syksyllä. Hassua, miten nopeasti aika menee :)

    Mukana arvonnassa tottakai! Minulla ei ole taas hetkeen ollut netflixiä, mutta olisipa kiva sitä taas katsella :) Erityisesti, kun tuppaa tenttiä tentin perään eikä kirjoja ehdi lukea, niin sarjoja on rennompi katsella koneella. Suosikkisarjojani on tällä hetkellä Gilmoren tytöt ja televisiosta tuleva Roba :) Tekisi myös mieli katsoa pitkästä aikaa Pakoa, tutustua miehen kehumaan Game of thronesiin ja kokeilla luokkakaverien ylistämää Greyn anatomiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Neljä vuotta on tosiaan hurahtanut nopeasti. :) Suunnitelmasi Netflixin saralla kuulostavat erinomaisilta, joten toivotan kovasti arpaonnea! :)

      Poista
  19. Onnea blogillesi, sitä on ollut kiva seurata. Netflix on minulle uusi tuttavuus. Suosikkeina toimintasarjat ja elokuvat sekä Bones. Mukavaa kevättä, :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi ja onnittelusta. :) Aurinkoista kevättä ja arpaonnea! :)

      Poista
  20. Onnea blogillesi! En juurikaan ole seurannut telkkarista muuta, kuin sisustusohjelmia viime aikoina. Aikoinaan pidin Rimakauhua ja rakkautta- sarjasta sekä Mentalistista. Arvonnassa ehdottomasti mukana!

    VastaaPoista
  21. Onnea blogillesi! Itse tulee tällä hetkellä seurattua bones sarjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Bones on ehdottomasti yksi minunkin sarjasuosikkini. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  22. Onnea blogillesi! Sarjoja en juuri katso, mutta leffoja enemmän. Piano ja Tarantinon tuotanto sekä monien kirjojen leffaversiot kuuluvat suosikkeihini. Katsomattomien listalla olisi mm. Poika raidallisessa pyjamassa ja Tähtiin kirjoitettu virhe. Jospa onni suosisi ja jotain pääsisin katselemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vastikään katsoin tuon Poika raidallisessa pyjamassa-leffan Netflixissä. Ei noussut ihan suosikikseni mutta kannattaa kyllä katsoa. Tähtiin kirjoitettu virhe tuli nähtyä leffassa ja se on yksi itkettävimmistä leffoista, jonka olen pitkään aikaan nähnyt. On siis varsin koskettava tapaus ja suosittelen kyllä katsomaan (ei löydy kyllä vielä Netflixistä mutta toivottavasti tulee valikoimaan). Onnea arvontaan! :)

      Poista
  23. Istahda hetki ystävä hyvä.
    Nosta jalat ylös ja vedä
    henkäys oikein syvä,
    itseäs halaa ja hymyile vähän,
    ole tyytyväinen hetkeen tähän.
    Onnea ja pitkää ikää blogillesi :)

    VastaaPoista
  24. Onnea 4-vuotiaalle! Katson monenlaisia sarjoja, tällä hetkellä lemppareita ovat mm. Good Wife ja Greyn anatomia.Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Tykkään eniten romanttisista komedioista ja tykkään myös seurata sarjoja :)
    fiia.kahkonen@netti.fi

    VastaaPoista
  26. Mukana arvonnassa! Itselläni ei ole vielä kokemusta Netflixistä, mutta haluaisin ehdottomasti nähdä kaikkien kehuman Orange is the new black -sarjan. Game of thrones on kyllä aivan huippu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpaisetkin sarjat kiinnostavat minuakin, vaikken ole vielä niiden pariin ehtinyt. Toivotan onnea arvontaan! :)

      Poista
  27. Mukana. ei ole kokemusta Netflixistä, mutta tuo Orange is the new black kiinnostaa. Kirjana olen sen lukenutkin.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseinen sarja kiinnostaa minuakin, joku ilta kurkkaan vielä, mistä siinä on kyse. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  28. Irene / Kingiä, kahvia ja empatiaa on lisännyt kommentin tekstiisi "Synttäriarvonta: 6 kk Netflix-lahjakortti":

    Onnittelut! <3

    Mukana arvonnassa. Olen itsekin koukussa Netflixiin, en niinkään elokuviin, vaan sarjoihin. Tykkään katsoa sieltä jotain sarjaa putkeen. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Yläpuolella Irenen kommentti, poistin vahingossa alkuperäisen)

      Kiitos Irene <3 Lohdullista että löytyy muitakin koukuttuneita, tänään viimeksi katsoin yhden leffan loppuun. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  29. Heippa ja onnea blogitaipaleestasi! 4v on hieno juttu! Minä en katso nykyään juuri lainkaan mitään sarjoja tms. Mutta otan osaa arvontaan, jos vaikka onni potkaisisi tulisi sitten katseltua enemmän leffoja.
    Ihanaa kevättä sinulle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnittelusta! :) Aurinkoista kevättä ja arpaonnea toivotellen. :)

      Poista
  30. Arvaas mitä kaikki nähty listastasi. Ehdottomasti mukana arvonnassa, voi sun maar lempisarjat> Galagtica, Sopranos, Sons of Anarchys, Hemlock Grove, Resurrection, ja scifilistaa voisin jatkaa loputtomiin. Ja vanhan ajan brittisarjat, Kaikki ruokainen siis.

    Hurjasi onnea aivan huikea saavutus. <3

    Aurinkoista viikkoa toivottelee Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnittelusta Tiia :) Ja kiitos sarjavinkeistä! Aurinkoista kevättä ja arpaonnea! :)

      Poista
  31. Synttärionnea blogillesi! :) pitkään olet jaksanut kirjotella.

    Oma lemppari-sarjani on The Walking Dead, joka ei mitä ilmeisimmin näy Netflixistä. Mutta eihän sitä ikinä tiedä, jos sieltä löytyisi uusi/a lempparisarja/oja :)

    Kivaa kevään jatkoa! :)

    Terkuin Siiri

    siiri.sandberg@hotmail.com



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnittelusta! Tsekkasin juuri että tuo The Walking Dead löytyy kuin löytyykin Netflixistä. Aurinkoista kevättä ja arpaonnea! :)

      Poista
  32. Synttärionnea :) Netflixiä en ole vielä testannut, nythän tässä voisi olla siihen tilaisuus eli mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
  33. Osallistun! :) En olekaan Netflixiin aiemmin tutustunut, mutta olen kuullut sieltä löytyvän vaikka mitä aarteita. :) Lempielokuvia minulla on monta ja joidenkin pariin tulee välillä vähän ikäväkin ihan samalla tavalla kuin kirjojenkin kohdalla. Paistetut vihreät tomaatit on yksi ikisuosikeistani ja voisin katsoa sen uudelleen ja uudelleen. Kotimaisista pidän muun muassa Saara Cantellin elokuvasta Tähtitaivas talon yllä, mielestäni se oli eri sukupolvien, vuosikymmenten ja niiden teemojen kautta kauniisti rakennettu tarina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin joskus tsekata nuo leffat, molemmat vielä näkemättä. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  34. Onnea blogille! Netflixissä kiinnostaa Orange is the new black -sarja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt on tullut minunkin koukututtua pahasti kyseiseen sarjaan. Toinen kausi kohdallani jo menossa. Onnea arvontaan! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit