Suosikkini vegaanisista valmisherkuista















Hei! Tammikuinen Vegaanihaaste ja sen jälkeenkin jatkunut vegaaninen ruokavalio ei ole estänyt minua herkuttelemasta. Onneksi tai valitettavasti. Yksi ilahduttavimmista asioista oli, kun huomasin yhden suosikkini, Findus Kanelipullat-pakasteen, olevan vegaaninen. Pullat on helppo herkkunälän iskiessä napata pakastimesta ja lämmittää nopeasti mikrossa. Sekin oli ilouutinen, että myös suosikkini keksien saralla on vegaaninen. Ballerina-keksit kun eivät myöskään sisällä eläinkunnan tuotteita. Nämä kaksi tuotetta ovat aika takuuvarmoja, jos vaikka haluat tarjota jotain hyvää vegaanista ruokavaliota noudattaville vieraillesi. Lisää kahvihetkeen sopivia vegaanisia herkkuja löytyy listattuna täältä.


Jälkiruokaherkukseni on puolestaan muodostunut hedelmäsalaatti kruunattuna Oatly Vaniljakastikkeella. Koko perheemme on ihastunut tähän yhdistelmään. Äärimmäisen hyvää! Välipalaherkutteluun olen puolestani napannut leivän kera Alpro Pehmeän Täyteläinen Mansikka & Raparperi-jugurttia. Aiemmin en jugurteista niin perustanut, mutta nyt olen välillä piipahdellut niidenkin parissa. Aamukahvittelu on nykyään omanlaisensa herkkuhetki, sillä lorautan kahvin joukkoon Alpron Vaniljanmakuista Soijajuomaa. Ei ole yhtään ikävä entistä kitkerää kahvikokemusta. Pieni makuluksus heti aamusta tekee hyvää. Lisää vegaanisia tuotteita löytyy näppärästi Vegaanituotteet-sivustolta. Maukasta viikkoa kaikille! 

Kommentit

  1. Kah, en ollutkana tullut ajatelleeksi että kreemitäytekeksit voivat olla vegaanisia...better living through chemistry :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätti mukavasti minutkin. :) Olen törmännyt todella moneen tuotteeseen, joita en olisi uskonut vegaaniseksi. Näppäriä nuo vegaaniset tuotteet myös siten, että sopivat lisäksi maito- ja kananmuna-allergikoille.

      Poista
  2. Mun tytär oli varsinkin pienempänä allerginen, joten monet mainitsemistasi ovat tuttuja tuotteita. Olikohan Alprolla suklaavanukastakin? Sitä aina silloin tällöin ostelen. Mutta voi kanelipulla, nyt iski mieliteko. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiken suklaisen fanina pitääkin testailla vanukasosastoa. Alpron suklaajuomasta olen kuullut kehuja myös. Minuunkin iski mieliteko postaukseni parissa, joten kanelipullahan se on nytkin minulla suussa. :)

      Poista
  3. Itse suosin Maraboun (tumma suklaa) keksejä silloin kun tekee mieli jotain kahvin kanssa. Ja yksi riittää usein taltuttamaan makeanhimon. Kun aloittelee vegaanista ruokavaliota tai kokeilee, se voi tosiaan olla "haaste". Mutta ruoka on niin totuttu tapa, että kun sitä tovin syö vegaanisesti, niin alkaa nähdä asiat eri tavalla ja yhtäkkiä sitä sitten pyöräyttelee suklaatäytekakkuja suklaamoussella, runebergintorttuja, lasagnea ja mitä milloinkin, eikä tajua, miksi joku ihmettelee, että mitä vegaani voi syödä ;) Vegaanihan voi syödä mitä vaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika nopeasti uuteen ruokavalioon tosiaan tottuu. Niitä Maraboun suklaakeksejä pitääkin testata. Vegaanille löytyy valmiinakin kattava valikoima vaikka mitä syötävää, joten ei tässä laihtumaan ole päässyt. Tänään tuli hyvä mieli senkin puolesta, ettei elimistö rasitu eläinrasvoista. Vaikkei takamukseni ole pienentynyt, niin veikkaan, että suoneni voivat jo paremmin. :)

      Poista
  4. Joo herkutella pittää, vegaaninkin :)
    Vegaaniksi ryhtyminen on kyllä arvostettava juttu, itse yritän korvata edes maitoa ja juustoa niin paljon kuin suinkin, vegaanisilla vaihtoehdoilla. Milloinkahan muuten saadaan sitä 3D-lihaa ?
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen vegaanisella vaihtoehdolla korvattu suupala on positiivinen juttu. :) Soijasta valmistetut pihvit maistuvat ja ovat olemukseltaan yllättävän paljon lihan kaltaisia. Osasta olen jopa epäillyt niiden olevan oikeasti lihaa, niin autenttisesti lihalta, esim. kanapihviltä, ne maistuvat. 3D-liha olisi kyllä mainio juttu vannoutuneille lihan ystäville.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit