keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Netflixin parhaat flunssan varalle

Hei! Flunssa ja influenssa pyörivät nyt ympäriinsä, joten ennen kuin tauti tavoittaa itse kunkin, on hyvä tehdä valmiiksi pieni flunssasuunnitelma. Viltit odottamaan, pakkaseen jäätelöä, pari kevyttä kirjaa hollille (voit kurkata kirjavinkkejä vaikka 10 hyvän mielen kirjaa-listastani) ja kaikista kivuliaimpiin olotiloihin muutama leffa valmiiksi mietityksi. Itse olin vastikään niin huonossa hapessa oksennustaudin kanssa, että elokuvien katselu kyljellään maaten oli ainoa, mikä onnistui. Harmillisesti esimerkiksi Netflixin valikoima on elokuvien tason osalta mielestäni kehno, joten hyvien elokuvien haravoiminen joukosta on melko työlästä. Tässä kuvakollaasin muodossa kahdeksan mielestäni parasta Netflixistä löytyvää leffaa. Bonuksena yksi sarja. Kannattaa katsoa!


12 kommenttia:

 1. Monia tuttuja ja ihania valintoja, joihin minäkin laittaisin 'kannattaa bongata'-viirin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin vielä kollaasiin Netflixistä myös löytyvät leffat Pelastakaa sotamies Ryan, Ota kiinni jos saat ja Matrix. Näiden katsomisesta on omalla kohdallani niin kauan aikaa, että voisinkin katsoa nämä uudestaan. Monihan nämä on jo nähnyt, mutta jos ei ole, niin kannattaa kurkata. :)

   Poista
 2. Matrixin voi katsoa vaikka kuinka monta kertaa :) Kuumepoikien kanssa tänään katsottiin Maaginen kristalli (joululomalta katsomatta jäänyt) sekä Viiru & Pesonen: Pikku kepposia ja suurta ystävyyttä. Sekin oli vielä korkkaamatta dvd-laatikossa. V & P oli todellinen hyvän tuulen leffa aikuiseenkin makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin katsoa Matrix pitkästä aikaa uudestaan. Teki aikoinaan ison vaikutuksen. Viiru ja Pesonen on vielä meillä jäänyt hieman tuntemattomaksi mutta pitääpä tutustua. :)

   Poista
 3. Meilläkin on sairasteltu paljon, ennätys olikin 4 leffaa samana päivänä, kun ei vaan jaksanut nousta sängystä ylös, muttei nukuttanutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin taisin katsoa tässä oksennustaudissa yhtenä päivänä jopa neljä leffaa. Veivät aina hieman huomiota pois kammottavasta pahoinvoinnista. Kaksi nyt nähdyistä oli ihan hyviä: The Duchess ja Skin. Toivottavasti sairastelut olisi nyt pikku hiljaa lusittu. :)

   Poista
 4. Meilläkin oli Netflix, mutta valikoima oli surkea. Päädyttiin sitten ottamaan Sonera Viihde ja siihen C more kanava paketti, viihtellä cmore ohjelmakirjasto, jossa valikoima huomattavasti parempi. Mutta minun flunssanselätys kaveri on ehdottomasti HBO Nordic lukuisine sarjoineen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tutkailla noita muitakin vaihtoehtoja. Välillä on mukava hengähtää jonkun sarjan tai leffan parissa. :)

   Poista
 5. Olipa hyviä valintoja. Jälkiä jättämättä ja Hemlock Grove omia suosikkeja noiden lisäksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sarjavinkeistä! :) Tulevat tarpeeseen, sillä uskomatonta kyllä ennustin valitettavan oikein ja olen parhaillaan lomaflunssassa. Eilen illalla katsoin Vihollinen porteilla ja oli mielestäni todella hyvä leffa, suosittelen! Jude Law ja Rachel Weisz saivat pääkivun ja kurkkukivun unohtumaan pariksi tunniksi.

   Poista
 6. En tunne leffamakuasi mitenkään sen tarkemmin mutta löysin netflixistä elokuvan nimeltä Punainen viulu. Muistan sen vuosien takaa ihan tavan tv-kanavalta, suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Vaikuttaa leffalta, joka iskee makuhermooni. Taidan katsoa sen heti, olen vähän kukkumistuulella flunssasta huolimatta. :) Muille kiinnostuneille vinkiksi, että leffa löytyy Netflixistä haulla The Red Violin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!