perjantai 30. tammikuuta 2015

Vantaan Lanttila-kirppis on valtava aarrearkku

Hei! Kävin tutkailemassa Vantaalla uusiin ja entistä valtavampiin tiloihin muuttaneen Lanttila-itsepalvelukirpputorin (Antaksentie 4, aika lähellä Jumboa) tarjontaa. Parin tunnin kiertelyn jälkeen voin todeta paikan olevan pullollaan hyväkuntoista ja houkuttelevaa vaatetta ja tavaraa. Täältä löytää kivaa ja tarpeellista tarviketta niin lapsille kuin aikuisille. Hintataso vaihtelee itsepalvelukirppiksen tyyliin myyntipöydästä toiseen, mutta yleisellä tasolla hinnat tuntuvat varsin maltillisilta. Täältä on siis todellakin mahdollista tehdä edullisia löytöjä.

Näin valtavan paikan etuna on myytävän tavaran määrä ja riittävän väljä pöytien asettelu. Missään vaiheessa ei tullut paniikkia päästä paikasta pois, vaan käytävillä on tilaa jopa ostoskärryjen kanssa kulkemiseen. Näin ainakin arkipäivänä, viikonloppuisin kannattaa varautua tiiviimpään tunnelmaan ja pitempiin kassajonoihin. Sijoittelukin on tehty loogisesti. Urheilutarvikkeet oli taas koottu kätevästi yhteen paikkaan (niissä oli kylläkin melko suolaiset hinnat), ja kirppiksen takaosasta löytyvästä huonekalujen osiosta bongaa nopeasti paljon houkuttavaa ja kaunista tavaraa.Lapsille tuli ostettua parit lelut ja mm. hyväkuntoinen Marimekon pallopaita. Itselleni löysin kivan villatakin. Ilahduttavimmat löydöt olivat kuitenkin Kertun kotoilu-blogistin valmistamat virkattu matto (28.90 e) ja kori (13,90 e), jotka virkistivät kotimme ilmettä yllättävän paljon. Lopuksi kahvittelimme kirppiksen kahvilassa, jossa palvelua sai kyllä odottaa melko kauan. Kannatti ehdottomasti pyörähtää Lanttilassa.

14 kommenttia:

 1. Oi jee sinne ensi kerralla, usein pörrään Tuusulan Femmatorilla. :) Kivaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Femmatorillakin on tullut tehtyä löytöjä. Kannattaa ehdottomasti pyörähtää myös Lanttilassa (viikonloppuisin saattaa kyllä olla melkoiset kassajonot). Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Ai Lanttila on muuttanut! Mietinkin että mihin kummaan se sieltä Porttipuistosta lähti kun viimeksi ajoimme siitä ohi. Hyvä tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Lanttila tosiaan löytyy aika läheltä Jumboa ja Flamingoa. :)

   Poista
 3. Jee! Kirpparikurkistus! Pitääpä laittaa paikka muistiin jos sinne suunnalle eksyy. Kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla Suomen suurin itsepalvelukirppis, joten nähtävyys jo itsessään. :)

   Poista
 4. Täytyykin piipahtaa tuolla. Toivottavasti tuonne pääsee hyvin julkisilla, ärsyttää kirpparit, jotka on suunniteltu vain autoilijoita varten ja jonne on suunnilleen mahdoton päästä ilman autoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen sijainti oli todennäköisesti kätevämpi kun Vantaan Ikea oli ihan vieressä. Itse pääsin tuonne kaverin kimppakyydillä. Kortittomana muuten aika hankala kohde.

   Poista
 5. Vaikuttaa kiinnostavalta, mutta ehkä vähän kaukana meiltä =D

  Itse tein just vaatelöytöjä lapsilleni Tapiolan Toinen kierros -kirppikseltä, josta aina löydän jotain, pääosin just lapsille ja aika usein dvd-levyjä. Mutta joo, tyttöni totesi vaatteiden keskeltä, että kylläpä kirppis on hieno paikka, kun sieltä aina löytää jotain hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me puolestaan asustelemme täällä Vantaan rajan tuntumassa. Tuo Tapiolan kirppis pitää laittaa muistiin, välillä nimittäin hurautan sinne bussilla kulttuurin perässä. Voisi samalla piipahtaa kirpparilla. :)

   Poista
 6. Hei! Minulla on juuri parastaikaa pöytä Lanttilassa, ja voin suositella siinäkin mielessä. Kauppa on käynyt vilkkaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mainiota saada tietoa siltäkin kantilta. Hienoa että myyjälle tarpeeton tavara löytää ostajansa tehokkaasti. :)

   Poista
  2. Yksi varaus kehuihin kuitenkin täytyy tehdä. Kun hain viikon päätteeksi rahat myynnistä, niin sai vain toiseksi viimeiseen päivään asti kertyneen summan. Onneksi myyntikertymää voi seurata itse netistä, niin tajusin kysyä, että missä ne loput rahat ovat. Kassahenkilö tarkisti tilanteen sitten vielä erikseen, ja sain ne viimeisten myyntienkin tulot. Varmasti se oli vahinko, ja olivat ehkä vain halunneet hyvissä ajoin etukäteen laskea kassan, tms., mutta tarkkana kannattaa olla!

   Poista
  3. Hyvä muistutus olla tarkkana noiden myyntikertymien ja kuittien kanssa. Henkilökuntaa saisi mielestäni paikassa olla enemmän, kahvien rahastusta sai odottaa todella kauan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!