torstai 15. tammikuuta 2015

Pieni lisäerä blogikirppikselle

Hei! Blogikirppikseni on hieman hyytynyt laiskuuttani mutta tässä vihdoin pieni erä kiertoon kaipaavia juttuja. Blogikirppis toimii hyväntekeväisyysperiaatteella eli maksu suoraan vapaavalintaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen. 
-Poikien vihreät khakishortsit koko 110. Hinta 1 euro. 

-Metrin mittaiset kenkiin kiinnitettävät paljon käytetyt mutta toimivat ensisukset ja settiin sopivat sauvat. Hinta 2 euroa. MYYTY

-Paljon käytetyt koon 30 kaunoluistimet. Kulumaa löytyy. Hinta 1 euro. 

-Pikku siili ja Possu ressu-kirja 1 euro (hampurilaisketjun oheistuote). Poikien hihaton aluspaita kokoa 122/128, hinta 0,50 e.

Kiljaisehan kommenttiboksiin, jos jollekin tavaralle/vaatteelle olisi käyttöä. Hinta sisältää postarit (isoja juttuja en postita, niissä nouto Pohjois-Helsingistä). 

6 kommenttia:

 1. Moikka, olisin kiinnostunut ostamaan nuo sukset! Laitan sulle sähköpostia :)

  VastaaPoista
 2. Hei, olen kiinnostunut tuosta mekosta kun täällä on kohta 4-vuotias. Laitan sähköpostia myös. Laitan sähköpostia myös.

  VastaaPoista
 3. Oi miten hieno idea. Tuota täytyy oikein harkita itsekin. Blogikirppis hyväntekeväisyysperiaatteella. Eli esittääkö maksaja kuitin ja sitä vastaan saa tuotteen?
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isompien myyntien kohdalla esim. se, että ostaja esittää meilillä/paperilla kuvakaappauksen maksutapahtumasta on kätevä tapa varmistaa maksu. Minulla homma on ollut niin pienimuotoista, että olen luottanut ostajien laittavan sovitun summan hyväntekeväisyyteen. Mahtavaa, jos hyväntekeväisyyskirppikset lisääntyisivät. Roina pääsisi hyötykäyttöön ja lahjoituksista seuraisi pitkällä tähtäimellä hyviä asioita. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!