maanantai 29. joulukuuta 2014

Tavara päivässä-blogikirppis

Hei! Olen nyt kahden viikon ajan laittanut yhden tarpeettoman vaatteen/kirjan/tavaran päivässä kassiin. Kyseessä on siis henkilökohtainen Tavara päivässä-tempaus. Suurin osa kierrätykseen lähtevistä jutuista on jo meillekin kierrätettynä tulleita, ainoastaan postauksen musta pipo ja lelumaiset uimalasit (eivät siis pidä kunnolla vettä, mutta jollekin pienelle vesifiilistelijälle ne voivat olla ekat tutustelu-uimalasit) on ostettu uutena. 

Jos sinulla olisi tarvetta jollekin/joillekin kuvien jutuille, niin tempaukseni toimii samalla tästä lähtien kerran viikossa ilmestyvänä blogikirppiksenä. Kukin tavara/vaate maksaa euron kappale sisältäen postarit, isompia leluja en kuitenkaan postita, ettei tule suoranaista tappiota (myös ilmaisia juttuja tarjolla). Ilmaise siis kiinnostuksesi kommenttiboksissa, tuote lähtee ekana kyseistä juttua toivoneelle. Maksu tapahtuu itse valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen. Teemme siis samalla vähän hyvääkin. 


Yläkuvan hatut ovat n. kokoa 2-4-vuotta. Mekko ja kimaltavat vaaleanpunaiset sukkikset kokoa 116. Prinsessasomisteiset uimalasit lähinnä ammekäyttöön.


Pienehkö Libero-hoitolaukku (hieman värjäytymää mm. hihnassa, vaikka olen pessyt sappisaippualla), musta naisten pipo (nyöri kulkee ympäri ja edessä solmitaan rusetiksi, pipo nyppääntynyt jonkin verran) ja persoonallinen harmaa pipo turkistupsulla (Kiitos vain mummo turkissomisteisesta piposta ;), vastustamme vahvasti turkistarhausta. Mummo löysi tämän kirppikseltä ja lapsemme tietysti ihastui pipoon suuresti ja piti sitä pari talvea.). Nämä viimeisen kuvan jutut laitan tulemaan ilmaiseksi. 

Mutta näin. Kierrättelemisiin. Ja pysytään lämpiminä! 

8 kommenttia:

 1. On hyvä idea laittaa tavaroita vähitellen kiertoon. Minä olen ihan tuskissani, kun yritän saada kerralla isompaa erää siivottua. Eilen lähti vuodesohva seuraavalle käyttäjälle... Miten sitä tavaraa voi kertyäkin niin kamalasti, vaikka mielestäni pistän jatkuvasti kirpparillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, tavaraa vain ilmestyy jostakin vaikka tuntuu ettemme osta mitään. Saamme kyllä paljon naapureilta ja sukulaisilta, ja ne tulevat kyllä ihan tarpeeseenkin. Silti välillä pakko laittaa juttuja kiertoonkin.

   Poista
 2. Moi!
  Minä voisin ostaa valkoisen pipon, jossa on kuvioita :)
  Laitanko sulle sähköpostia vai miten saadaan yhteys? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Sainkin viestisi ja vastailin siihen juuri. Pipo varattu sinulle. :)

   Poista
 3. Hei, voisin ostaa yläkuvan mekon ja sukkikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu! Taisinkin saada sinultakin viestiä ja vastailin juuri. Mekko ja sukkikset (ja alustavasti myös musta pipo) varattuna sinulle. :)

   Poista
 4. Hei, olisin kiinnostunut niistä prinsessa uimalaseista. Meidän neiti on kauan jo puhunut uimalaseista ja noilla voisi harjoitella. Onko vielä vapaana? Kiitos! Onnellista alkanutta vuotta 2015 teidän perheelle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Uimalasit yhä vapaana. Laitathan osoitteesi vaikka sähköpostiini pihinainen(at)gmail.com, niin voin postittaa lasit tai vinkkaa jos haluat tulla noutamaan ne. Iloista uutta vuotta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!