lauantai 20. joulukuuta 2014

Ilahduttava Kaapelin joulu
Hei! Kaapelin joulu Helsingin Kaapelitehtaalla hyrisee vielä huomisen sunnuntain. Olen ehtinyt viikon aikana paikalle kahteen otteeseen ja voin suositella tapahtumaa lämpimästi. Hallin ovat vallanneet kotimaiset käsityöläiset laadukkaine tuotteineen. Omin päin kulkiessani löysinkin joulupaketteihin muutamat kivat lahjat suoraan tekijöiltä. Heijastava rintakoru (8 e) on yksi ihastukseni kohde: kätevää ja kaunista samalla kertaa!
Nelivuotiaan kanssa keskityimmekin sitten tapahtuman lapsille suunnattuun antiin. Tarjolla on mm. talutusratsastusta rauhallisen Lissu-ponin selässä. Lyhyehkö kierros maksoi viisi euroa, mikä oli lapsen riemusta päätellen erinomainen satsaus. Hevoskärryajelulle pääsee puolestaan neljällä eurolla per henkilö. Kärrykyytiä ja talutusratsastusta on luvassa myös huomenna sunnuntaina kaikkien heppahöperöiden riemuksi.


Heti astuessamme sisään Merikaapelihalliin, törmäsimme ovensuussa istuskelevaan Joulupukkiin. Kiireisestä elämäntilanteestaan huolimatta pukki ehtii olla huomennakin paikalla koko päivän, mahtavaa! Joulupukin tapaaminen oli ehdottomasti yksi päivän kohokohdista. 


Loppuhuipennukseksi löysimme itsemme hallin yläkerrassa sijaitsevasta Joulukorttien askartelupisteestä, jossa saa askarrella omassa tahdissa, itselle sopivimpaan aikaan. Piste on pystyssä koko päivän ajan ja tarjolla on korttimateriaalia glittereineen ja kiiltokuvineen. Lasten Kaapelin joulun ohjelman tarkemmat aikataulut voit kurkkia täältä. Huomenna ehtii vielä!

12 kommenttia:

 1. Voi, tuo joulupukki on ihanan näköinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmakarvat olivat sisälläkin kuurassa, eihän ne nyt ehdi sulaa hänen jouluaikatauluillaan. ;) Ihana joulupukki, kaikille lapsille oli aikaa. :)

   Poista
 2. Joulupukki on tosiaan huipun näköinen! :D Ihanaa joulua sinulle, Pihi nainen! <3 Nauti, nauti, nauti, tämä on vain kerrana vuodessa. :)

  VastaaPoista
 3. Olipa hassua katsoa noita kuvia. Ihan kuin kissanäyttelyssä konsanaan nuo myyjärivit. Ihan hätkähdytti. Yläparvella kisaavat yleensä persialaiset. Kiva tunnelma kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissanäyttely onkin vielä kokematta, kuulostaa mielenkiintoiselta! Tuolla oli mukava tunnelma, lapsikin oli ihan onnessaan. Ensi vuonna taas uudestaan. :)

   Poista
 4. Tunnelmallisia kuvia, harmi kun flunssa yllätti näin kesken joulujuttujen, muuten olisin kyllä ottanut suunnan kohti joulumarkkinoita.Hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssat ovat kyllä harmillisia (meillä omituisena tapana sairastua AINA ennen Tallinnan reissua, ihme tuuri), toivottavasti olet jo toipunut. Hyvää joulua! :)

   Poista
 5. Toivotan sinulle hyvää ja rauhallista joulua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!