Vieraalla maaperällä: meikki & fitness!

Herkkis luottaa Sensai 38°C-ripsariin
Hei! Nappasin Taikasaappaat-blogista Vieraalla maaperällä-haasteen. Haasteessa on tarkoitus blogata jostain itselle vieraasta aiheesta, jota ei muutoin toisi blogiinsa. Tiistain piristykseksi ajattelin hypätä tuntemattomaan ja viihdyttää teitä postaamalla meikkaamisesta ja fitness-asioista. Olen todennäköisesti maailmankaikkeuden huonoin meikkaaja (ja laiskin liikkuja), joten sen mukaista settiä tiedossa. Tässäpä ensin kuvaa meikkivarusteistani:


Ripsientaivutin, kulmakynä (MaxFactor), Lushin huulipuna (sävy Perspektiivi) ja kaltaiselleni itkupillille soveltuva vain kuumalla vedellä irtoava Sensai Mascara 38°C ovat vakiokamaani ja hyväksi havaittuja. Ohessa näkyvä silmänrajauskynä (Maybelline) on mielestäni huono. Nestemäisestä rajauskynästä haaveillen. Näillä siis loihdin eloa ja väriä kasvoihin. Helppoa ja nopeaa! 

Lopuksi vielä parin sekunnin kotijumppavideo (ei makeaa mahan täydeltä ;)), jonka tein kissamme Allin kanssa. Alli nautti kovasti jumppatuokiosta kehräten koko session ajan. Olen aivan liian laiska jumppaaja enkä omaa edes käsipainoja, joten käytin sitten sitä mitä löytyi (jumppasin myös kirjakassien kanssa). Kissan kanssa jumppaaminen oli yllättävän monipuolista. Tässä hyvin lyhyt pätkä käsilihaksia vahvistavasta liikkeestä:


Mikä aihe olisi sinulle vierasta maaperää? Nappaahan tästä haaste itsellesi ja hyppää tuntemattomaan! 

Kommentit

  1. Ihana tuo video! Ja hauska aihe tuo itselle vieraista asioista postaus. Itsekin luulin, etten Kaneboa vaihda - olen sitä käyttänyt jo ties miten kauan, mutta keväällä kokeilin Isadoran ripsaria, joka myös lähtee vedellä ja vaihdoinpa hyvinkin. Kestää itkutkin - ja on huomattavasti edullisempi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joihinkin juttuihin sitä vain jää kiinni vaikka esim. nykyinen BB-voiteeni on aika kökkö. Ajattelinkin rohkeasti kokeilla seuraavaksi silmämeikin saralla Lushin nestemäistä silmänrajauskynää.

      Poista
  2. Oi kun symppis postaus ja ihana sinä. <3 Minulle tällainen meikkauspostaus olisi myös todella vierasta maaperää. Ei sillä ettenkö meikkaisi, mutta tuntuisi hassulta postata siitä :D Voisin kyllä pölliä tämän haasteen, mutta yritän olla matkimatta sinua. :)

    Tuo kissajumppavideo on aivan mahtava :D

    VastaaPoista
  3. Täähänon kiva, voisin tämän haasteen tehdäkin jos keksin jotain kivaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyppäähän mukaan, on yllättävän hauskaa piipahtaa tuntemattomalla maaperällä. :)

      Poista
  4. Hih, ei taitaisi meidän kissamme pysyä ihan noin rauhallisena... Vanha lady on sen verran omanarvontuntoinen, ettei suostu syliinkään jäämään koskaan nostettaessa. Itse kyllä asettuu kainaloon pitkiksikin ajoiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän rötkylä suorastaan nautti jumppahetkestä. Omituinen kissarouva tämä meidän tapaus. :)

      Poista
  5. Niin, ja minä tuossa jo hyppäsinkin testaamaan luovia taitojani (joita en yleensä oikeastaan koe omaavani) ja raapaisin ekan raapaleeni. Lukijasta kirjoittajaksi? Ehkei ihan vielä sentään... ;-)
    Kissa toki siinäkin mukana : http://jakaikkeamuuta.blogspot.fi/2014/11/sohvarohno-raapale.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin heti kurkkimassa. Tekstisi oli todella hyvä, lisää vaan eetteriin! :)

      Poista
    2. Se on aidosti hyvä teksti. Herätti kiinnostuksen raapaleisiin. :)

      Poista
  6. Hauska kun otit haasteen vastaan! Mun pitäisi ostaa myös itkunkestävä ripsiväri. Ja video on hauska! Minä innostuin omasta päivän asu-postauksestani niin paljon, että ehkä joskus suunnittelen uutta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haasteeseen oli hauska hypätä! Itkunkestävää ripsaria olen kiitellyt monissa tilanteissa, suosittelen! Postauksesi oli mainio, lisää vain tulemaan! :)

      Poista
  7. Ihana, sinun pitää kuule lanseerata kissajumppa, tulee maailmanlaajuinen hitti! =D Meidän kissa on aivan liian kevyt tuohon hommaan, painaa jotain puoli kiloa (siltä se tuntuu), joten ei olisi meikäläiselle paljon vastusta. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa että idea ei ole aivan uniikki, vaikka markkinoilla ei taida vielä olla kissajumppavideoita. Voitaisiin kyllä Allin kanssa alkaa töihin tällä saralla. Kaksi kissaa olisi kyllä ideaalinen, voisi puntata molempia käsiä samanaikaisesti. :D

      Poista
  8. Jes! Ihan paras fitness-video! Ja mukava oli lukea myös meikkivinkkisi, jopa mukavampaa ja helposti lähestyttävämpää kuin alan blogeista ;) Mulla on sama mascara käytössä kuin sullakin. Tykkään siitä muuten paljon, mutta minusta se klimppiytyy tosi nopeasti verrattuna moneen muuhun merkkiin.

    Jaa-a, enpä kyllä tiedä, mikä olisi minulle vieras maaperä. Olen tainnut joskus sotkea pukeutumista ja sisustamistakin mukaan blogijuttuihin. Täytyy pohtia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hauskaa jos hyppäät haasteeseen mukaan! :)

      Poista
  9. On huippujuttu, kun pystyy vastaamaan "tänään" kysymykseen:"Milloin teit viimeksi jotain ensi kertaa elämässäsi." Vekkuli idea & vekkuli postaus!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit