Koiramäen Pajutallin kaunis joulu

Hei! Suuntasimme tänään Tuusulaan fiilistelemään Koiramäen Pajutallin (Forsteninkuja 10) joulua. Olin kuullut paikasta kehuja mutta onnistuin silti yllättymään positiivisesti. Vastassa oli todella tilava ja tunnelmallinen piha monine perinteisine rakennuksineen.Pihapiiristä löytyi lapsia kovasti miellyttänyt ja innostanut Lastenaitta leikkimyymälöineen. Historian havinaa bongasimme puolestaan pienestä Museoaitasta. Muut rakennukset ovat pullollaan pajusta tehtyjä ihanuuksia ja nyt joulun alla myynnissä on lisäksi huima valikoima jouluisia koristeita ja herkkuja. Mahdolliset ostokset voi maksaa valkoisessa päärakennuksessa, josta löytyy myös pullantuoksuinen kahvila (jossa ilolla sorruimme korvapuustiin ja piparkakkuun). Koiramäen Pajutalli on auki nyt joulusesongin aikaan joka päivä klo 10-19. Paikkaan on aina vapaa pääsy. Mielestäni aivan ihastuttava retkikohde lapsiperheille ja jouluihmisille.


Kommentit

 1. Oi, Koiramäen Pajutalli on aivan ihana paikka! Pitäisikin taas piipahtaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli meille ensimmäinen kerta ja hurmaannuimme. Lumen kera paikka on varmasti suorastaan taianomainen. :)

   Poista
 2. Asiasta kukkaruukkuun: osaatko sanoa jonkin ajankohtaisen kirjallisuuteen liityvän uutisen tms.? Ei siis mitään Finlandia-palkinnosta vaan joku muu. Meidän pitää etsiä jokin uutinen ensi torstaiksi alustukseksi eräälle luennolle ja luulen, että pelkällä googlettelulla ei löydy hyviä. Tai osaatko sanoa jonkin sivuston johon voisi tutustua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finlandiasta tuli mieleen Tammen tänä vuonna perustama Jarl Hellemann-käännöskirjapalkinto. Suomennostyötä ei hoksata aina arvostaa, joten tämä herättelevä uusi palkinto on todella hieno ja tärkeä juttu. Tässä kuussa julkistettiin palkinnon ehdokkaat (palkinto jaetaan ensi keväänä). Tiedote ehdokkaista löytyy täältä: http://www.tammi.fi/lehdistotiedotteet/-/news/24275127

   Poista
  2. Voi kiitos kiitos kiitos! Tästä oli tuhannesti apua! ♥
   - Hurmioitunut -

   Poista
  3. Eipä kestä! Kivaa jos uutisvinkistä oli apua. :)

   Poista
 3. Oi! <3 Paikka on aivan ihana. Asumme suhteellisen lähellä ja käymme perheen kanssa tuolla 3-4 kertaa vuodessa. Täytyy käydä fiilistelemässä joulua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelenkin saaneeni inspiraation visiittiin blogistasi. Visiitin toteutus vain hieman viivästyi. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Paikka on todella ihana. :)

   Poista
 4. Oijoi, hurmaavalta näyttää, pitäisi käväistä! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit