keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kiseleffin talo on täyttynyt kirjatarjouksista


Hei! Rosebud avasi eilen jouluisen kirjamyymälän Kiseleffin talon alakertaan (Aleksanterinkatu 28, Senaatintoria vastapäätä). Vuoden loppuun asti pystyssä oleva myymälä on saanut nimekseen Kiseleffin Kirjatalo. Kävin tänään paikan päällä ja ensivaikutelma oli varsin kirjatorimainen. Lähempi tarkastelu sai kuitenkin kiinnostukseni heräämään. Myymälästä näytti oikeasti voivan tehdä mukavia joululahjalöytöjä niin lapsille kuin aikuisille ja vieläpä kukkarolle ystävälliseen hintaan. Vielä kotonakin hämmästelin, kuinka Mauri Kunnaksen Kaikkien aikojen avaruuskirjan uusin painos lähti mukaani 14 eurolla. Punaisia aletarroja näkyi muutenkin varsin tiuhassa.


Jäin kaipaamaan paikalta lämpimämpää ja persoonallisempaa tunnelmaa, mutta onneksi lisää henkeä on luvassa erilaisen kirja-aiheisen ohjelman myötä (ohjelmaa voi seurata Kiseleffin Kirjatalon FB-sivuilla täällä). Olisipa hienoa jos Kiseleffin talo heräisi horroksestaan ja talossa nähtäisiin jatkossakin kunnolla elämää. Joululahjakirjoja silmällä pitäen paikka on jo nyt ehdottomasti vierailun arvoinen.


16 kommenttia:

 1. Olen huomannut, että yleensä KirjaTORIT myyvät edullisemmin kuin muut kaupat ja niistä voi myös tehdä löytöjä.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esillepanosta tuli Kirjatori-myymälät mieleen (odotin visuaalisesti täräyttävämpää esillepanoa jo itse Kiseleffin tilan vuoksi, sen vuoksi ei alkuun niin houkutellut) ja hintojenkin puolesta samalla tapaa mahdollista tehdä kirjalöytöjä. Täällä tuntui olevan erityisesti ns. kuuminta hottia tarjolla, uutuuskirjoja ja hieman vanhempia mutta suosittuja kirjoja. :)

   Poista
 2. Täällä olisi ihanaa päästä käymään! Mahtavan värikkään näköisiä pöytiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kaikille jotka täälläpäin asustavat tai liikkuvat! Kirjalahjat löytyy pukinkonttiin näppärästi. :)

   Poista
 3. Kiitos! Vinkkasit juuri oikeaan aikaan, koska olemme aikeissa käydä Helsingissä ylihuomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan käydä katsastamassa valikoima ja haistelemassa perinteikästä tunnelmaa. Mukavaa reissua! :)

   Poista
 4. Tämä kiinnostaa kyllä paljon. Täytyy toivoa, että seuraavalla pääkaupunkivisiitillä on aikaa käydä piipahtamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjatalo on pystyssä vuoden loppuun asti, joten siihen asti on aikaa suunnata vierailulle. Kiseleffin talo saisi puolestani aina olla pullollaan kirjoja ja kirjatapahtumia. :)

   Poista
 5. Hei tosiaan kiitos vinkistä! Minä kuulun niihin täteihin, jotka ostavat lapsille kirjoja jouluksi. Nyt tiedän, mistä haen! Ai niin, ja kiitos myös hysteerisestä edellisestä postauksesta. Luin sen miehelle ääneen ja nauroin katketakseni. Ihanaa, että jollain on samanlaiset fitness-tavat kuin minullakin! Ehkä meidän pitäisi alkaa lenkkeillä yhdessä, kun sen verran samoilla kulmilla asutaan. :) Vielä mietin, mikä olisi minun "asiantuntija"postaukseni... Ehkä gourmet-keittiö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjalahjat on mielestäni mainioita lapsiperheisiin ihan omastakin kokemuksesta. Krääsää riittää liiaksikin mutta kirja kestää ja ilahduttaa sukupolvelta toiselle. :) Tuolla oli mm. noita monelle lapselle melko takuuvarmoja tatuja ja patuja ja kunnaksia mukavaan hintaan.

   Lenkkeilyä pitäisi kyllä saada aikaiseksi, lenkille potkiva seura voisi tehdä hyvää. :)

   Poista
 6. Kiitos vinkistä. Täytyy ottaa ohjelmaksi käydä tuolla. Kiseleffin talo ei mielestäni remontin jälkeen ole ollut entisensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa piipahtaa. Toivoin niin että talo olisi vihdoinkin saanut takaisin henkeään mutta jotakin puuttuu. Toivottavasti ohjelman myötä tilan alakulo poistuu.

   Poista
 7. Kyseiseltä firmalta löytyy myös nettikauppa, jossa kokemukseni mukaan ovat samat tarjoukset voimassa.

  Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä! Sivuilla on tosiaan jopa tuo Kunnaksen Kaikkien aikojen avaruuskirjakin myynnissä samaan hintaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!