perjantai 31. lokakuuta 2014

Vekarakirppiksen hyvä toppavaatevalikoima (Hki)

Hei! Olemme pyörähtäneet Kumpulassa sijaitsevalla Vekarakirppiksellä (Intiankatu 20) pari kertaa loppusyksyn ja alkutalven aikana. Kummallakin kerralla tältä lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin keskittyvältä keskikokoiselta kirppikseltä tarttui mukaan paljon tarpeellista. Vekarakirppis suorastaan pelasti meidät talvivaatteiden osalta (myös monoja ja luistimia näkyi). 8-vuotiaallemme löytyi kaksi toppatakkia (toinen paksu, toinen kevyt), toppahousut ja Gore-Tex-talvikengät. Vaikka Vekarakirppis on itsepalvelukirppis, löytyy paikan takaosasta erillinen osio toppavaatteille. Talvivaatteet löytyivätkin hetkessä, kätevää!Olin yllättynyt, että tarjolla on vaatetta isommillekin lapsille, vaikka pääosin valikoima on hyväkuntoista ja kaunista vaatetta ja tavaraa leikki-ikäisille ja sitä nuoremmille. Hintataso on melko vaihteleva. Löysimme mm. uudenveroisen Reimatec-talvitakin seitsemällä eurolla, vedenpitävät toppahousut kahdella eurolla, söpön jumppapuvun kahdella eurolla ja avaamattoman Tatun ja Patun Suomi-lautapelin neljällä eurolla. Toisaalta silmiin osui myös yli 20 euron pyyntöjä käytetyistä talvikengistä. Kirppikseltä löytyy wc, leikkinurkkaus ja pienen pieni kahvila. Vaunujen kanssa kirppiksellä ei mahdu kulkemaan, joten pienimpien kanssa kannattaa harkita vaikka rintareppua. Kirppistelemisiin!

2 kommenttia:

 1. Lapsille jos kelle kannattaa ostaa kirppikseltä. Mitä pienempi lapsi sitä vähemmälle käytölle vaate yhdellä lapsella jää.
  Itse koluan kirppiksiä ajoittain ja varaan oman paikan parin vuoden välein. Paras löytöni on uudet, viininpunaiset Naturalista-varsikengät miniälle, 20 euroa, mutta ne maksavatkin uutena noin 150 euroa ja kestävät ainakin kymmenen vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Lapset kasvavat niin nopeasti, etteivät vaatteet ehdi yleensä kauheasti kulua. Tuokin kuvan jumppapuku oli ollut jo kahdella tytöllä ennen meitä. Ja se näyttää kuin uudelta! Tässä profiilikuvassani olevat kenkäni olen vähän samaan tapaan kuin sinä löytänyt uutena, kylläkin nettikirppikseltä. Uutena kyseiset kengät ovat sadan euron luokkaa. Yhdet lempparikenkäni. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!