perjantai 24. lokakuuta 2014

Messuilua (annetaan vapaalippu ja erikoinen chili)

Aku Ankan päätoimittaja Aki Hyyppä haastattelee Don Rosaa.
Hei! Aloitin tänään kirjamessuilun ja heti kovassa seurassa. Don Rosa kertoili leppoisan humoristiseen sävyyn päätymisestään sarjakuva-alalle. Hän oli kuulemma aivan varma jatkavansa sukunsa rakennusfirmassa, mutta sattumusten kautta pääsikin toteuttamaan lapsuutensa unelmaa sarjakuvapiirtäjänä. Kannattaa siis antaa elämän kuljettaa ja uskoa unelmiinsa. Haastattelussa paljastui, että sarjakuvien piirtämisen ja keräilyn lisäksi Rosa on innokas chilien kasvattaja. Lopuksi hän heittikin yleisön joukkoon itse kasvattamiaan chilejä. Yksi tipahti myös minulle. Jos joku Don Rosan fani haluaa kyseisen chilin muistoksi itselleen (chili voi olla supertulinen, joten maistelussa kannattaa noudattaa varovaisuutta), niin ilmoittauduhan kommenttiboksissa. Voin laittaa chilin postitse tulemaan.

The chili
Kirjamessuilu jatkuu kohdallani heti huomenna. Jätin Messukeskuksen aulan Kutsuvieras-ständille kuoressa yhden vapaalipun, jolla pääsee Kirjamessuille ja samalla vaikka maukkaille Ruoka, viini & hyvä elämä-messuille. Jos haluat vaparin, niin vinkkaahan asiasta kommenttiboksiin (kerron sitten meilillä millä koodilla vapari löytyy). Messuilemisiin!

10 kommenttia:

 1. Mies oli myös kuuntelemassa Rosaa ja nappasi myös itselleen chilin. Meillä se kuulemma menee kuivatettuna kehyksiin. :)

  Toivottavasti törmätään messuilla huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio idea tuo chilin kehystys. Törmäilemisiin! :)

   Poista
 2. Voi, Don Rosan kasvattama chili! Mää tykkäisin! :)
  Kuivattaisin ja laittaisin hänen nimmarinsa viereen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni laitan chilin sinulle tulemaan. Osoitteesi majailikin jo inboxissani joten chilipostia tulossa! :)

   Poista
 3. Minä menisin mielelläni messuille, vieläkö lippu on vapaana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Lippu on sinun. Laitoin sinulle jo meiliisi infoa miten saat lipun lunastettua Kutsuvieras-ständiltä. Hyviä messuja! :)

   Poista
 4. Hauska tuo chilijuttu! Ootan innolla Pihin naisen ostosvinkkejä messuilta - vai onko hänellä ostoksia nimensä mukaisesti ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se juuri on kun en saa oikein ostettua mitään, vaikka oikeasti pari synttärilahjaa pitäisi ostaa. Kaksi päivää tässä messuilla kierreltynä ja huomenna sitten pakko laittaa se viimeinen vaihde silmään ja ostaa jotakin. :)

   Poista
 5. Sinun blogiasi on aina ilo lukea!:D oon iso rosa-fani ollut jo lapsesta asti mutta pärjännen ilman maestron chiliä...:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! Chili onkin jo postin matkassa kohti yhtä fania, ilo pystyä ilahduttamaan jotakuta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!