keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Partiomestari 2014 - kirjaa myöten valmiina kisaan


Hei! Sain todella mieluisan kutsun saapua Kemiönsaareen seuraamaan Partiomestari 2014-kilpailun nauhoituksia ja tärkeimpänä tietysti kannustamaan nuoria, rohkeita kisaajia. Kutsun vastaanottaessani en vielä tiennytkään (tai tajunnut), että saan myös ottaa kunnolla mittaa itsestäni suorittamalla bloggaajavartiossa (eli joukkueessa) kilpailun kolme varsin vaativaa tehtävää.

Luvassa on korkeita paikkoja, vauhdikkaita alastuloja, suunnistusta ja laulamista. Korkeanpaikan- ja esiintymiskammoisena pääsen toden teolla haastamaan itseni. Jollain omituisella tavalla odotan innolla tehtäviin heittäytymistä. Monenlaisten tunteiden lisäksi luvassa on varmasti ikimuistoisia hetkiä metsän ja meren äärellä muiden luontoa rakastavien seurassa.

Se hieman erilaisempi kierrätysasu: toppi ja lippis Huuto.net, aurinkolasit lainassa tyttäreltä
Suuntaan Mestarileiriin perjantaina ja olen jo aloittanut pakkailuja. Majoittuminen on teltassa, joten makuupussi ja makuualusta ovat lähdössä mukaan. Kävin myös juuri hakemassa kirjastosta Ursula Poznanskin dekkarin Vii5i. Geokätköilyä sisältävä trilleri voi olla aika osuvaa ja kutkuttavaa telttalukemista. Mukaan lähtee myös pari sivua musiikkitehtävään laadittuja sanoituksia. Suomiräpin fanina oli hauskaa päästä väsäämään räplyriikoita. Ja saapuupa Mestarileiriin yksi kovasti fanittamani suomiräpin taiturikin. Ja kahta muutakin tehtävää ovat valmentamassa tunnetut sankarit isolla S:llä. Tulevana viikonloppuna tuleekin varmasti opittua ja koettua paljon. Positiivisella jännityksellä jo odottelen tulevaa. Päivitän blogiini tunnelmapaloja tehtävien edetessä. Ja pitäkäähän vartiollemme (Oi mutsi mutsin Elsalle, Lähiömutsin Hannelle ja omalle lukutoukallenne) peukkuja, vaikkemme virallisesti kisaamassa olekaan.

Partiomestari alkaa TV2:ssa 1.9. klo 16.30. Alla ohjelman traileri, josta saa kuvan mitä on luvassa. Tuntuu että tänä vuonna vaihdetta on tehtävien osalta nostettu vielä yksi pykälä. Vauhtia ja taitoa siis luvassa.

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielettömän hauskalta!! :)
  Omien mukavuusrajojen ylittäminen on antoisaa, kunhan uskaltaa heittäytyä - ja sinä varmasti uskallat.

  Huippukivaa viikonloppua, onnea ja menestystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Epämukavuusalueilla on tosiaan aina välillä ihan hyväkin piipahdella. Ja onneksi ei tarvitse selvityä tehtävistä yksin vaan tehdään jutut tiimillä yhdessä. Tässä on tullut aika hyvin jo nyt tehtäviin valmistautuessa partiohenki tavoitettua: yhteishengellä pääsee pidemmälle. :)

   Poista
 2. Kuulostaa huipulta! Pitäkää hauskaa ja nauttikaa haasteista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mahtava seikkailu varmasti edessä. Olen panikoinut tehtäviä niin perusteellisesti etukäteen että nyt olen jo väkisin edennyt onneksi vähän rennompaan vaiheeseen.

   Poista
 3. Enpä tiennytkään, että tämmöinen kisailu on tulossa. Kovasti tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bloggaajavartiot eivät virallisesti osallistu kisaan mutta jo tehtävien läpäisemiseen tarvitaan tsemppiä. :)

   Poista
 4. Kuulostaapa hauskalta! Ja tuo kuva on kyllä ihan huippu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävä ja hauska reissu varmasti tiedossa! :) Kierrätysasusta puheenollen minulla ei olekaan ollut lippistä päässä varmaan 20 vuoteen. Sehän sopii vallan hyvin. ;) Lupasin sen kuitenkin tyttärelle omaksi heti viikonlopun jälkeen.

   Poista
 5. Mukavaa reissua ja Viisi on sopivaa reissulukemista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Veikkaankin että Viisi tuo vielä mukavaa lisäjännitystä meininkiin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!