perjantai 16. toukokuuta 2014

Museoviikon ilmaistärppini viikonlopulle

Hei! Parhaillaan on käynnissä Museoviikko (12.-18.5.2014). Tarjolla on ilmaisia sisäänpääsyjä museoihin sekä mielenkiintoista oheisohjelmaa ympäri Suomea. Meillä on suunnitelmissa piipahtaa Helsingissä ainakin Tekniikan museossa, jossa on koko tulevan viikonlopun vapaa pääsy ja kivaa tekemistä erityisesti lapsiperheille.

Sunnuntaina 18.5. vietetään Kansainvälistä museopäivää, joten silloin on tarjolla kunnon rysäys ilmaisia sisäänpääsyjä. Haaveenani on tutustua Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitsevaan Teatterimuseoon sekä vihdoinkin nähdä paljon kehuttu Tove Jansson-näyttely Ateneumissa. Ateneumiinkin kun on ensi sunnuntaina vapaa pääsy.

Tässä vielä Museoviikon ohjelma Uudellamaalla, klik. Sivustolta löytyy kätevästi eriteltynä kaikkien maakuntien ohjelma. Käykäähän kurkkimassa lähialueidenne ohjelmaa. Löytyykö listoilta museota, joka on tehnyt vaikutuksen ja jota suosittelet muillekin tai museota, johon haluaisit tutustua? Vinkit ja ideat otetaan innolla vastaan. Mielenkiintoista Museoviikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä. Pitää varmaan laittaa mies ja lapset menemään johonkin museoon, itsellä on jo sunnuntaille ohjelma (tosin kivaa sekin, menen kässäkerhon porukan kanssa Porvooseen retkelle). Mukavaa viikonloppua ja museoreissuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on kyllä aivan ihana retkikohde, mukavaa reissua! :)

   Poista
 2. Teatterimuseo on ihana, kun siellä saa pukeutua roolivaatteisiin ja asusteisiin yms. yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visiitti Teatterimuseoon on ollut pitkään suunnitteilla, kiva että vierailu vihdoin sunnuntaina toteutuu. Kuulostaa nimittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta museolta. Samalla pyörähdän varmasti myöskin Kaapelitehtaalla majailevassa Suomen valokuvataiteen museossa. Sinnekin kun pääsee nyt ilmaiseksi ja on varmasti mielenkiintoinen sekin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!