Muutamia paloja Kädentaito- ja Lapsimessuilta



















Hei! Onni suosi Design Paletin arvonnassa ja voitin ilmaislipun Kädentaito- ja Lapsimessuille. Yhtäaikaa näiden kanssa Helsingin Messukeskuksesta löytyy 11.-13.4.2014 myös mm. Lähiruoka & luomu-tapahtuma. Suuntasin tänään perjantaina heti messujen avattua paikalle.



Aloitin Kädentaitomessuista. Piipahdin Design Paletin ständillä kiittämässä voittamastani pääsylipusta ja ostin samalla tarjouksesta miehelle lahjaksi ;) kauniin pöllöisen pellavapyyhkeen. Imukykyinen pellavapyyhe sopii kettiöpyyhkeeksi tai käsipyyhkeeksi vessaan. Pyyhe pääsi heti kaunistamaan keittiötämme.




















Näpertelytaivas toimi seuraavana repsahdukseen syöksijänä (minunhan ei pitänyt ostaa messuilta mitään). Mm. suloisia käsintehtyjä mekkoja tarjoavalta ständiltä mukaan lähti soma kankainen viiri. Kuppikakkukuvioin somistettu viiri pääsi kotonamme heti paraatipaikalle odottamaan huomisia lastenjuhlia. Sieltä viirin on tarkoitus jatkaa matkaansa tyttären huoneen ilmettä piristämään.


















Lapsimessut olivat puolestaan pienoinen pettymys. Tarjolla on paljon tuttua tavaraa ja vaatetta, mutta Kädentaitomessujen jälkeen iso osa tuntui krääsältä ja massatuotteelta. Osa isoista tuotemerkeistä myy messuilla poistuvaa mallistoaan jopa 50 % alennuksella. Messuilla on siis toki mahdollista tehdä edullisia löytöjä. Itselleni yhtenä ilon pilkahduksena Lapsimessuilla oli Pieni ihminen-ständi, josta löytyi suloisia käsityönä valmistuneita trikoopipoja, mekkoja ja kesähattuja. Lapselle tuli hankittua PaaPiin kettutrikoosta valmistettu kettupipo, joka ilahduttaa varmasti pitkään kevään ja syksyn tuulissa.

Kommentit

  1. Voi, tuonne pitää joskus lähteä. Kiitos makupaloista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraava (ja minusta vielä kivempi) tapahtuma on Kierrätystehdas Kaapelitehtaalla 26.-27.4.2014. Siellä on mukana mm. tuo Design Palet, vanhoja lusikoita uusiokäyttävä Beloved, Kierti toimivine tiskirätteineen, suloinen Loru, joka tekee myös ihania viirejä ja Pisama Design todella kestävine keittiöpyyhkeineen. Ja mikä parasta tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Lisäksi tapahtumassa on ilmaistori (jonne voi myös tuoda omat turhat tavaransa ja vaatteensa), sähkö- ja elektroniikkaromun keräys ja uutuutena bloggaajien kirpputori. Ehdottomasti yksi lempparitapahtumistani. :)

      Poista
    2. Nyt tuli kyllä taas kaipuu muuttaa Helsinkiin, jossa olen asunut vain opiskeluvuoteni.
      Eihän meiltäkään junalla mene kuin 60 - 70 minuuttia ja eläkeläisliput ovat halvat, mutta ei tule lähdetyksi.

      Poista
    3. Toisaalta moni pääkaupunkiseutulainenkin on todennut ettei tule lähdettyä vaikka ihan rientojen vieressä asuisi. Itseäkin välillä laiskottaa (ja kotoilu on kyllä vallan mukavaa ja edullista) mutta paikan päällä ja riennon jälkeen huomaa kuinka kivasti käynti virkistää. :)

      Poista
  2. Minä olen menossa huomenna tuohon lähiruoka- ja luomutapahtumaan ja varmaan tulee kierreltyä vähän noita muitakin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmitti että muistin tuon Lähiruoka- ja luomutapahtuman vasta kun olin astunut ulos Messukeskuksesta. Veikkaan että olisi ollut ja on maukasta menoa. :)

      Poista
  3. Ihana kettupipo ja viiri ja pöllöt! Ja kiva reportaasi! Mutta miksi ihmeessä olen töissä koko tuon Kierrätystehtaan viikonlopun, nyyh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin ne on niin söpöjä! Vähän haaveilen josko viiri voisi ilahduttaa ruokapöydän luona vähän pitempäänkin kun on vappukin tulossa. ;)

      Harmi juttu jos et pääse Kierrätystehtaaseen. Minä olen kiinni sen lauantain ja sekin jo vähän kirvelee. Haluaisin mennä sinne ihan heti.

      Poista
  4. Me olemme suuntaamassa lapsimessuille tänään. Vähän pelottaa se hulabaloo, mutta onneksi kuopukseni haluaa nähdä pienoismalleja ja esikoiseni lemmikkieläimiä. Saatamme hyvinkin välttää pahimman! Mutta kädentaito- ja lähiruokamessujen puoli kyllä kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. :) Minulle tuli hiki hulabaloon keskellä vaikka yritin pukeutua kevyesti. Kädentaitomessujen olisin toivonut olevan laajemmatkin, aina mukava nähdä ja jututtaa tekijöitä tuotteidensa takana. Kannattaa piipahtaa!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit