sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kierrätystehtaan syövereissä
Hei! Kuluneena viikonloppuna Kaapelitehtaalla hyrisi kierrättämään kannustava Kierrätystehdas-ilmaistapahtuma. Ohjelmassa oli mm. Ilmaistori, BloggaajakirppisKauppatori kierrätysmateriaaleista valmistavine käsityöyrittäjineen, työpajoja aina askartelusta vaatteiden tuunaamiseen sekä kierrätyspiste. Kierrättäjälle siis varsin mieluisa tapahtuma. Tunnelma oli tänään sunnuntaina Kaapelitehtaalla melko rauhallinen, toivottavasti lauantaina tapahtumassa on ollut enemmän väkeä ja vilskettä.

Ensimmäisenä suuntasimme Ilmaistorille, jonne sai tuoda omia tarpeettomia tavaroita ja vaatteita tai vaikka vain napata mieluista mukaansa ilmaiseksi. Itselleni löysin kivan villatakin ja paidan, pojalle PAG-putiikin teepparin ja kummallekin lapselle muutaman pienen lelun. 

Tänä vuonna Kierrätystehtaassa ensimmäistä kertaa järjestetty Bloggaajakirppis oli mielestäni virkistävä ja mielenkiintoinen lisä tapahtumaan. Kirppiksellä muotibloggarit möivät itselleen tarpeettomia vaatteita ja asusteita. Shoppasin parit hyväkuntoiset mustat legginssit Pupulandian mukavanoloiselta Jenniltä. 


Tapahtuman Kauppatorilla riitti taas houkutuksia. Ostin Beloved-merkkisen vanhasta, isosta hopealusikasta taotun kakkulapion (sweet!-kaiverruksella) ja Lorun hiuspannan, jonka valmistuksessa on käytetty vanhaa pitsiliinaa. Molemmat pitkään haaveiltuja hankintoja. 

Lopuksi vielä poseerasin Ilmaistorilta nappaamani villatakin ja uuden hiuspantani kanssa. Hyviä kierrätyshetkiä ja harkittuja ostoksia toivotellen.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia tapahtumasta!

  Harmi kun en tänä vuonna päässyt mukaan, minulla oli päällekkäistä ohjelmaa koko viikonlopun ajan. Olen käynyt Kierrätystehtaalla joka vuosi, niin kauan kuin se on ollut. Paitsi juuri tänä vuonna. Ja monta ihanaa juttua olen sieltä löytänyt tai ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet tänä vuonna ehtinyt tapahtumaan, oli jälleen mainio kattaus. Blogikirppis oli uutena juttuna hauska, toivottavasti se järjestettäisiin seuraavinakin kertoina.

   Poista
 2. Voi miten kiva tapahtuma tuo on. Ja vielä tuo blogikirppis kaupan päälle! Oli vähän tarkoitus tänä viikonloppuna Helsingissä pyörähtää, mutta selkä tekin tenän.
  Aurinkoista sunnuntai-iltaa sinne kivojen löytöjen pariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yksi kiva juttu oli se, että tänä vuonna Ilmaistorille sai tuoda omia tarpeettomia kamoja (en muista aiempina vuosina olleen tätä mahdollisuutta). Lähti kyllä nopeasti muutamat meille turhat pikkuautot ja lastenvaatteet eteenpäin. Parantumisia selälle ja mukavaa sunnuntai-iltaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!