Vintage-höpsöttelyä Porvoossa



Hei! Tänään suuntasimme päiväretkellä suloiseen, vanhaan Porvooseen. Olimme matkalla porvoolaisille synttärikekkereille ja pysähdyimme Doris & Duke Second Hand-puodissa Kirkkokatu 3:ssa (Brunbergillä kävimme tietysti maistelemassa muutaman ilmaisen karkin myös), sillä olimme varanneet ylimääräistä aikaa kaupunkiin tutustumiseen. Ja oi mikä ihana pieni puoti Doris & Duke onkaan! Tarjolla on vintagea niin kierrätettynä kuin uustuotantona. En omista yhtään hiuspantaa ja koska olen jonkin aikaa haaveillut sellaisesta, kysyin helposti lähestyttävältä myyjältä, olisiko heillä pantoja kaupan. Myynnissä oli pari Elvarin kotimaisena käsityönä valmistettua herkkupantaa, joita olin juuri vähän aikaa sitten kuolannut netissä. Vaaleanpunainen herkkupanta (pannan koristuksena pieni muffinssi, donitsi ja vaahtokarkki) vaihtoi omistajaa ja jatkoimme iloisesti panta päässä keikkuen kekkereille.

Päivä uskomattoman kauniissa Porvoossa mukulakivikatuja patikoiden todisti jälleen, miten ihania matkakohteita kotimaastamme löytyy. Suosittelen lämpimästi päivää tai useampaa historiallisessa Porvoossa. Suunnittelemme jo seuraavaa kertaa, jolloin kohteenamme on ainakin Runebergin kotimuseo.



Kommentit

  1. Ihanaa höpsöttelyä! Tuo vintage-liike vaikuttaa sellaiselta josta voisin itsekin löytää jotain kivaa. Pitää laittaa muistiin jos Porvoon suunnalle eksyy. :)

    hietzu/Hurmioitunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kyllä vaikka mitä ihanaa. Etenkin kenkävalikoima hurmasi. Taisi muuten olla elämäni ensimmäinen itselleni hankkimani hiuspanta. Kivaa että ensimmäiseksi sattui näin soma. :)

      Poista
  2. Oi, mikä liike! Pakko päästä kesällä Porvooseen, vaikka sitten pelkästään tuon kenkävalikoiman takia :D Millainen hintataso muuten liikkeessä oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teimme invaasion liikkeeseen neljän lapsen kanssa joten yleinen hintataso jäi siinä hässäkässä vähän hämärän peittoon. Hintatasoa on laatuun suhden kyllä kehuttu hyväksi. Tietysti liikkeessä on myynnissä myös huippumerkkejä, joten esim. yli 300 e kenkiäkin löytyy valikoimasta (uutena popot ovatkin sitten hinnaltaan jotain mystistä). Huuto.netistä olen löytänyt halvemmallakin vintage-löytöjä, koska siellä osa vain haluaa tehdä tilaa komeroihin. Mutta kannattaa ehdottomasti piipahtaa tuolla, ei ikinä tiedä mihin ihanaan törmää sattumalta. :)

      Poista
  3. Hauskoja tuollaiset liikkeet - ja panta on suloinen!
    Itse olen ekopaastolla ja shoppailu - vanhan tai uuden - on kiellettyjen asioiden listalla. Osittaista ostolakkoahan olen jo pitempään harrastanut ja jännä on ollut nähdä, että kyllä sitä vanhanakin vielä oppii - ihan jokainen musta t-paita ei enää lähden ladyn vaatekaappiin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopaasto kuulostaa hyvältä. :) Välillä sitä vähän repsahtaa kirppareilla vaikka useimmiten kaikki tulee kovaan tarpeeseen. Itse harjoittelen juuri nyt sanomaan ei ilmaiselle tavaralle. Oikeasti todella vaikeaa.

      Poista
  4. Ihana liike, vaikka olenkin jäävi paikkakuntalaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana liike ja ihana kaupunki! Täytyy myöntää että iski suorastaan pieni muuttokuume Porvooseen. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit