sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Let's Meet Together + Ravintolapäivä = taikaa elämään
Hei! Huomasin eilen Facebookin Let's Meet Together Helsinki-ryhmässä (ryhmän kautta voi etsiä seuraa esimerkiksi lautapeli-iltaan, teatteriin tai vaikka lenkille) "etsintäkuulutuksen", jossa etsittiin seuraa kiertelemään Ravintolapäiväksi pystytettyjä ruokapaikkoja. Vastasin kutsuhuutoon ja niinpä vietinkin tämän sunnuntaipäivän tutustuen uuteen mukavaan ihmiseen ja hänen kanssaan mitä mielenkiintoisimpiin Helsingin täyttäneisiin ruokatempauksiin.

Päivän kohokohdaksi osoittautui Kruununhaassa yksityisasunnossa järjestetty Show & Brunch. Tarjolla oli todella herkullinen kasvisbrunssi basilika-mustikkapirtelöineen, punajuurihummuksineen, omeletteineen, raparperimehuineen ja porkkanakakkuineen. Kokit tarjoilivat ruokailijoille samalla sirkus- ja musiikkitaidetta. Ikimuistoisen, 10 euroa maksaneen brunssin ohjelmanumeroina nähtiin ja kuultiin mm. Elvistä vesilaseille soitettuna sekä erilaisia ruoka-aineilla suoritettuja temppuja. Hauskoja temppujaan ja jonglöörausta meille esitti huippuluokan jonglööri Jay Gilligan. Kiitokset vielä järjestäjille aivan mainiosta brunssista esityksineen ja osanottajille mukavasta seurasta.


8 kommenttia:

 1. Voi vitsi, kuulosti hyvältä!
  Me käytiin Ruoholahdessa munkkikahveilla. Ravintolapäivä on kyllä huippu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin hauska kokemus! Munkkikahvitkin kuulostaa herkulliselta. Seuraavaa Ravintolapäivää odotellessa. :)

   Poista
 2. Oi mikä päivä, oi mitkä konseptit! Ihana yhteisöllisyys, ihana rohkea Pihi Nainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä toimivat konseptit! Olisipa aina näin hauskoja brunsseja. :) Huomasin taas tänään, että elämään kannattaa suhtautua kuin suureen seikkailuun. Piristää mukavasti. :)

   Poista
 3. Hauskaa! Jos ikinä muutan takaisin Helsinkiin, lyöttäydynkin tuohon fb-ryhmään mukaan jotta pääsee kokemaan kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! :) Ja toinen hyvä on se aiemmin esittelemäni Let's Eat Together.

   Poista
 4. Viimein sain haasteeseen vastattua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!