maanantai 3. helmikuuta 2014

Aineeton lahja blogini lukijoille

Kuva Yhteiset Lapsemme ry

Hei! Olet juuri saanut lahjan jossa on tulevaisuus. Lahjasi on 30 eurolla turvallista elämää bolivialaiselle lapselle Yhteiset Lapsemme ry:n kautta. 

Ostamalla eettisen lahjan tuet kehitysyhteistyöhankettamme, jota toteutamme yhteistyössä bolivialaisen kumppanijärjestön Defensa de niñas y niños’in (DNI)kanssa. Järjestö on tehnyt jo vuosikymmeniä työtä Boliviassa lasten oikeuksien ja demokratiakehityksen puolesta ja väkivaltaa ja syrjintää vastaan.

Boliviassa Oruron kunnassa toteutettavassa hankkeessa vahvistetaan lasten ja nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa ja tulla kuulluksi kotona, koulussa ja kaupunkiyhteisössä. Toimintamuotoina ovat työpajat, koulutukset ja teemapäivät. Lapsiin ja nuoriin kohdistuva laiminlyönti, kaltoin kohtelu ja väkivalta ovat myös ongelmia, joihin haetaan ratkaisuja.

Kursivoidut kohdat lainattu Yhteiset Lapsemme ry:n kotisivuilta. 

Hyvää ja toiveikasta alkanutta viikkoa kaikille. 

22 kommenttia:

 1. Ihana sinä ja ihana lahja! :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ihana kuulla että oli mieluinen. Pienistä puroista kasvaa toivottavasti iso virta. :)

   Poista
 3. Kaunis ajatus, jospa se maailma tästä hippusen paranisi. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tällainen lahja lämmittää mieltä <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos <3
  Yhteiset Lapsemme onkin minulle ihan uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Perheemme on ollut kyseisen yhdistyksen jäsenenä jo seitsemän vuotta. Voin suositella. Yhdistyksessä on paljon tietotaitoa monikulttuurisille perheille ja adoptioperheille.

   Poista
 6. Kiitos, ihana lahja :) Itsekkin yleensä jouluisin annan isovanhemmille tällaisia lahjoja. Sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että oli mieluinen. :) Materiaa tuntuu useimmille olevan liikaakiin, joten tällaisella lahjalla ei ainakaan aiheuta lahjansaajalle tavara-ahdistusta. Ja kiitos haasteesta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!