keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Vanhan joulumyyjäisissäHei! Vanhan ylioppilastalon joulumyyjäiset (Mannerheimintie 3) hyrisevät vielä 22.12.2013 asti. Tuli itsekin piipahdettua, ja aika moni muukin tuntui saaneen saman idean. Tunnelma oli kuitenkin leppoisa ja tarjolla oli taidokasta käsityötä laidasta laitaan. Meille mukaan lähti somat, käsintehdyt sormikkaat sekä pöllöpehmo.

Suosittelen piipahtamaan Vanhan joulumyyjäisissä jos pukinkontissa on vielä vajausta. Pikkurahallakin kun voi löytää kestäviä lahjoja kuten aina uudelleen koneessa pestävän, haisemattoman tiskirätin. Tai vaikka kauniin alustan saippuapalalle. Tai pyyhenipsut, jotka helpottavat eri pyyhkeiden tunnistusta... Lista on loputon. Tarjolla on siis paljon kaunista ja samalla pitkään arjessa ilahduttavaa käsityötä. Vanhan joulumyyjäisten aukioloajat voit kurkata vaikka täältä.


6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä upeasta postauksesta, Pihi Nainen:)
  Oikein hyvää neljättä adventtia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lämmittävästä kommentistasi Aili Mummo. :) Tunnelmallista joulunaikaa.

   Poista
 2. Ai, minä olin myös Vanhalla eilen. Ostin vain kauniin vetoketjukorun, perhosen. Laitan sen varmaankin koristeeksi pipoon.
  Minusta tavarat olivat kyllä melko kalliita verrattuna hintoihin "meillä maalla". Ostin juuri oman paikkakunnan työttömien joulupajasta viisi kaunista jouluista kangaskassia 11 eurolla, sopivat esim. joululahjapakkaukseksi. Niissä on sama idea kuin Globe Hope-tuotteissa eli kierrätysmateriaaleista uutta. Joissakin kasseissa on yhdistelty kauniisti esim. vanhaa joululiinaa ja farkkukangasta. Olen nähnyt monessa paikassa yhden tällaisen kassin maksavan yli 10 euroa.

  Myyjäisissä on minustakin ihanaa kuljeskella. Kävin myös Tuomaan markkinoilla ja parissa näyttelyssä ihailemassa tauluja. Kerron niistä blogissani, kun vain ehtisin. Mihin se aika oikein karkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihastellut monesti sellaisia vetoketjukoruja. Ihan mainiota että rikkinäisistä vetoketjuista saadaan jotain niin kaunista aikaan.

   Huomasin että hintataso vaihteli laidasta laitaan tuolla Vanhalla. Itse bongasin myös pöytiä joissa myytiin käsityötä melkein tappiohintaan (omasta ostoksestani sain jopa alennusta vaikken edes tinkinyt). Langatkin maksavat niin hurjasti, että monesti työ tuntuu jäävän miltei hinnoittelematta. Aika kovaa taitaa olla käsityöyrittäjillä, jotka sillä elantonsa yrittävät hankkia. Tehdasvalmisteista kun saa pilkkahintaan (mutta usein aika kovaan eettiseen hintaan).

   Poista
 3. Nämä eriliaset joulumyyjäiset ja markkinat on vain niin ihanaa katseltavaa (ja koettavaa)! Kiitos kierroksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulumyyjäisissä ja -markkinoilla virittyy mukavasti joulutunnelmaan. Tunnelmallista joulunaikaa toivotellen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!