Tunnelmia Korjaamon joulumarkkinoilta






























Hei! Tänään pyörähdimme Korjaamon joulumarkkinoilla (Töölönkatu 51). Koska markkinat on pystytetty Korjaamon Vaunuhalliin (myyntipöytiä on myös viereisessä Korjaamohallissa), tuli samalla tutkailtua vanhoja raitiovaunuja ja niiden historiaa. Ratikkamuseo toimii siis samoissa tiloissa (postaukseni Ratikkamuseosta voit käydä kurkkimassa täällä).


Korjaamon joulumarkkinoilla on tarjolla kotimaista käsityötä ja designia. Yksi kuivakakkuja ja piparkakkutaloja pullistellut pöytäkin tuli kyllä bongattua. Pisama Designin tarjouskorista löytyi jälleen itselle ja lahjaksi keittiöpyyhkeitä. Ovat nättejä eivätkä mene miksikään käytössä.

Pisama Design
Bombolla oli houkuttelevan värikäs pöytä. Lastenkirjailijanakin tunnettu Sanna Pelliccioni on suunnittelija Bombo-tuotteiden takana. Meiltä löytyy kotoa Bomboa tyttö- ja poikanaulakkojen verran. Lapset muistavat ripustaa vaatteensa kiitettävän hyvin omaan hauskaan naulakkoonsa (kuvan voi kurkata vaikka täältä).

Bombo
Itselle löytyi SUPERYELLOW Designin pöydästä rusettipipo. Näytän kaikissa pipoissa hirveältä mutta rusettipipo on niin soma, että pipokammoni lievittyi tänään hieman.


Lapsille on tarjolla pipareiden koristelua ja joulukorttipajaa. Vanhemmat voivat sillä välin kierrellä myyntipöytiä. Korjaamon joulumarkkinoille ehtii vielä huomenna sunnuntaina 15.12.2013 klo 11-17. Kannattaa käydä piipahtamassa ja samalla fiilistelemässä ratikoita.



























Kommentit

  1. Tosi ihanan näköiset joulumessut! Ja kiva rusettipipo hei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivat, pienet joulumarkkinat. 7vee poikamme tykästyi niin, että haluaa kuulemma sinne huomennakin, katsotaan. Rusettipipo on soma ja sopii vielä paremmin muille (minulle ei sovi jostain syystä mikään hattu).

      Poista
  2. Hauska pipo - tuollaisen voisi jopa uskaltaa itsekin laittaa päähänsä;)
    Joulumarkkinoilta saattaa löytää vielä aitoja tuotteita - aikaa kestäviä ja laadukkaita. Käsityötäkin. Ja kotimaista.
    Hyvää joulunalusaikaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan ihastunut tuohon rusettipipoon. Arkenakin on kiva olla jotain pientä piristystä asussa. :) Noita saa myös lasten koossa ja nyt mietinkin samanlaista (mutta söpömmän väristä) kummitytöllemme tai tyttärellemme.

      Inhoan yleensä shoppailua mutta tällaisia laadukkaita tuotteita ostaa mielellään. Kestävät ja ilahduttavat vuodesta toiseen. Tunnelmallista joulun odotusta toivotellen. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Oli mukavat joulumarkkinat, voi olla että pakko piipahtaa huomennakin tunnelmoimassa. :)

      Poista
  4. Ensi vuonna yritän vihdoin ehtiä, nyt ei kykene. Ja ihana pipo, sopii siulle sanot mitä sanot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuonna sitten. Kiitos pipokommentista! Neulomasi söpö tuubihuivikin oli eilen mukana menossa ja tulee taas näillä keleillä todelliseen tarpeeseen, kiitokset vielä siitä. :)

      Poista
  5. Näyttää kivalta! Kaikki joulumarkkinat ja myyjäiset tosin ovat kivoja ja tuovat paitsi hyvää mieltä, myös joulufiilistä. Nuo Pisama designin tuotteet kyllä näyttävät siltä että itsekin olisin huolinut moisia omaan huusholliini varsin mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyjäisissä ja markkinoissa on tunnelmaa. Ja hienoa tavata ihminen tuotteiden takana.

      Suorastaan fanitan noita Pisaman tuotteita. Esim. kaikki muut keittiöpyyhkeemme Marimekkoa myöten on mennyt nuhjuiseksi käytössä. Mutta ei Pisaman. Mystistä. Laatu on laatua.

      Poista
    2. Heipä hei! Palailimme myyjäisistä ja löysin tämän ihanan postauksesi. Ja vielä upeamman kommettisi! Tämä ilahdutti suurella sydämellä! Oli mukavaa tavata jälleen, ja huikean kivaa että löysit jälleen keittiöpyyhkeiden aarteita mukaan. :) Kuosit ja laadukas tuote ovatkin pisamien pääosassa, aina on mukavaa kuulla miten tuotteet ovat ilahduttaneet arjessa.

      Iloista joulua ja kaikkea parasta uudelle vuodelle. Eiköhän jälleen moikkailla tapahtumissa ensi vuoden puolella. :)

      Kuvioiduin jouluterkuin, Suvi // Pisama Design

      Poista
    3. Hei! Oli taas mukava tehdä uusia Pisama-löytöjä. Muita keittiöpyyhkeitä ei meillä paljon enää käytetäkään (ja Tram-tyynynpäällinen ilahduttaa silmää joka päivä olkkarissa). Pisaman pyyhkeet on tehokäytössä ja silti yhä kuin uusia. Kiitos siis erinomaisten tuotteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Moikkailemisiin taas! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit