sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulurauhaa ja -riehaa Seurasaaren Joulupolulla


Hei! Tänään 15.12.2013 saimme taas nauttia perinteisestä Seurasaaren Joulupolusta. Joulupolku on vapaaehtoisvoimin järjestetty tapahtuma lapsille ja lapsenmielisille. Melkein taas itketti kun huomasi, kuinka paljon vaivaa lasten eteen oli nähty talkoovoimin. Ihana, ihana tapahtuma, joka kohotti varmasti jokaisen kävijän joulumieltä. Seurasaaren Joulupolulla sai kokea niin joulun iloa kuin rauhaakin. Sitä aitoa joulun tunnelmaa.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joulupolku oli jälleen kerran aivan ihana kokemus. Ihastelin jouluisia yksityiskohtia; hyasintteja, olkipukkeja, kynttilöitä ja puihin ripustettuja somia kaulaliinoja. Lapselle kohokohta oli puolestaan tikkupullan paistaminen. Ja tietysti Joulupukin ja Muorin tapaaminen. :)

   Poista
 2. Meidänkin oli tarkoitus tulla tänne, mutta laiskotti niin, että oltiin koko sunnuntai kotona yöppäreissä :) Kivoja kuvia ja ihana toi lumi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin laiskotti sunnuntaina hirveästi ja kyselinkin muutamaan kertaan lapselta, haluaako hän nyt ihan varmasti Joulupolulle. ;) Lapsi kuitenkin ehdottomasti halusi (etenkin Joulupukki oli kuulemma tavattava) ja hyvä että tuli lähdettyä. Oli kyllä mahtavaa että juuri tuolloin maassa oli luntakin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!