perjantai 29. marraskuuta 2013

Jaossa käsintehtyjä norsupinnejä

Hei! Nappipompuloiden lisäksi olen alkanut askarrella myös nappipinnejä. En ole askartelevaa tyyppiä (tuotokseni ovat yleensä varsin eriskummallisia) mutta onneksi nämä nappinäperrykset onnistuvat ihan kaikilta. Ja nopeasti tulee valmista ja vieläpä nättiä. Itse valmistetut pinnit ja hiuspompulat menivät mukavasti kaupaksi lapsemme koulun joulumyyjäisissäkin. Vinkki myyjäistuotteita pähkäileville. Pinnien valmistusohjeet ja materiaalit olen löytänyt täältä.

Nyt laitan jakoon neljälle nopeimmalle parin itse tehtyjä norsupinnejä (kuvassa). Kiljaisehan siis kommenttiboksiin, jos haluat pinniparin ilmaiseksi. Ja mainitsehan jos haluat kaksi punaisesta norsukankaasta valmistettua pinniä, yksi pinnipareista kun on semmoinen. Hyvää viikonloppua kaikille!

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olit eka! Laitanko tulemaan kaksi punaisesta kankaasta valmistettua, kaksi sinisestä kankaasta valmistettua vai yhden molempia? :)

   Poista
  2. Jee, en ollut uskoa silmiäni kun katsoin ettei kukaan ole ehtinyt kommentoida :D Kaksi punaista kiitos <3 Onko sinulla vielä osoitteeni tallessa?

   Poista
  3. Kaksi punaista pinniä tulossa. Osoitteesi löytyi jo inboxini uumenista. :)

   Poista
  4. Pinnit löysivät perille, kiitos! Kuopus yritti heti omia ne itselleen ;)

   Poista
  5. Kiva kuulla että pinnit löysivät perille. Juuri tänään mietin mahtuikohan pullakka kirje postiluukustanne/postilaatikkoonne sisään. Hyvä että ilmeisesti mahtui. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva juttu! Laitanko tulemaan kaksi punaisesta kankaasta valmistettua, kaksi sinisestä kankaasta valmistettua vai yhden molempia? :) Tsekkailin jo että sinunkin osoitteesi löytyy inboxistani, ei siis tarvitse laittaa uudelleen tulemaan.

   Poista
  2. Voisin ottaa vaikkapa yhden molempia, onpa ihanaa, kiitos!! :)

   Poista
 3. Voiko olla, ettei muka muut kommentit odota hyväksynttää? Mikäli pinnejä on jäljellä kelpaisi eripari tähän satunnaisen lukijan osoitteeseen. Tyti ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kaksi paria pinnejä vielä kotia vailla. Laittaisitko osoitteesi tulemaan meiliini pihinainen(at)gmail.com, niin laitan pinniparin tulemaan. :)

   Poista
 4. Hei mulle kanssa pinnejä, ovat ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista. :) Osoitteesi löytyi inboxistani joten laitan pinnit hetimiten tulemaan. :)

   Poista
 5. Kiitos! Perillä ovat.sujautin joulukalenterin pussiin. Tytinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pinnit löysivät perille. Iloista joulun odotusta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!