keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Mainio kirjalöytö Hulluilta Päiviltä


Hei! Tulin pikaisesti hehkuttamaan tänään Hulluilta Päiviltä bongaamaamme ja hankkimaamme Maailman eläimet äänessä-tietokirjaa. Tämä 263-sivuinen muhkea ja laadukas teos esittelee 100 eri eläinlajia ääninäytteineen. Kirjan sivussa on äänilaite, josta näytteet voi kätevästi kuunnella heti (ei rasittavaa cd-levyn kanssa ähertämistä). Äänentoiston laatukin tuntuu nopealla testauksella varsin hyvältä. Kirjan takana on toimittaja-valokuvaaja Jan Pedersen, jonka samantyyppisellä formaatilla ilmestynyttä Linnut äänessä-tietokirjaa olen hehkuttanut täällä. Hulluilta Päiviltä (lokakuu 2013) Maailman eläimet äänessä-kirjan saa 6,90 euron hintaan. Kannattaa rientää katsomaan vieläkö kirjoja on jäljellä. On nimittäin mainio teos vaikka pukinkonttiin odottamaan.

12 kommenttia:

 1. Juuri tuollaisen tahtoisin! Yleensä välttelen Hulluja päiviä (se väentungos!), mutta pitääpä varmaan kipaista katsomaan olisiko näitä vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa että lähetin miehen tätä ostamaan. Vantaan Jumbossa oli tänään illalla vain yksi kipale pöydällä jäljellä. Voihan toki olla että heillä on vielä täydennystä tulossa.

   Poista
 2. Siis tämähän on ollut käytännössä ilmainen, jos maksoi vaan 6,90. :) Onpa jännä formaatti, en ole tiennytkään että tämmöisiä ääninäyte-kirjoja on edes olemassa. Harmi, ettei hermot kestä Hulluja päiviä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voi kehua että tässä tuotteessa on Hulluilla Päivillä hinta kohdillaan, on oikeasti edullinen hinta todella laadukkaasta kirjasta. Tykkään kovasti näistä ääninäyte-kirjoista. Välillä sitä laiskistuu cd-levyjen kanssa. Tällaisen kirjan tutkailuun on todella matala kynnys niin aikuisilla kuin lapsilla.

   Poista
 3. Meillä on tuo Linnut äänessä kirja ja sitä tulee seurattua kesäisin, kun kuuntelee erikoisempia linnun ääniä. Tikkojen ja pöllöjen äänet ovat kuunnelluimpia.
  Täytyy hankkia tämä eläinkirjakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pitkään haaveillut tuosta Linnut äänessä-kirjasta. Kun vain raaskisin ostaa. Tämä Maailman eläimet äänessä on myös ihan mahtava kirja.

   Poista
 4. Kiitos vinkistä!!! Pukinkonttiin tuon tarvitsisinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kiiruusti mennä kaupoille. :)

   Poista
 5. Onpa kiva kirja!
  Ja kiitos hiuslenkeistä, aivan ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan ihana kirja, koko illan ovat lapset tutustuneet eläimiin ja niiden ääniin. Todella kiva kuulla että renksut löysivät perille ja ovat mieluisat. :)

   Poista
 6. tätäkin kirjaa olen useasti myynyt ollessani vielä kirjakaupassa töissä :) Voi niitä aikoja! On muuten (kukkarolle) vaarallinen työpaikka XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella kirjakaupan päivittäiset houkutukset. Etenkin lastenkirjat ja luontokirjat ovat heikkouteni. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!