torstai 17. lokakuuta 2013

Arjen hyvä teko: Vauvakassikeräys 2013
Hei! Parhaillaan (lokakuu 2013) on käynnissä Vaaka ry:n Vauvakassikeräys. Vauvakassikeräykseen voi osallistua kokoamalla Vaaka ry:n listan mukaisen kassillisen vauvanvaatetta ja -tarviketta tai tuomalla keräykseen hyväkuntoisia vauvan toppapukuja. Me päätimme viedä kaapin perukoille kertyneet ylimääräiset vauvojen toppapuvut paikalliselle kerääjälle. Ohessa Vaaka ry:n sivuilta napattua tietoa keräyksestä:

Vauvakassiyhdistys Vaaka ry järjestää lokakuussa 2013 kaikille avoimen vauvakassikeräyksen. Vauvakassi on hyväkuntoisista käytetyistä ja/tai uusista vaatteista sekä tarvikkeista koottava pienoiskokoinen äitiyspakkaus. Keräyksen kassit lahjoitetaan vähävaraisille vauvaperheille Sortavalan alueella Venäjän Karjalassa ja Viron Rakvereen. Keräyksen tavoitteena on kerätä 800 vauvakassia.

Keräykseen voit osallistua lahjoittamalla joko kokonaisen kassin TAI vauvan toppapuvun (esim. äitiyspakkauksen toppahaalari). Lahjoitettavien vaatteiden ja tavaroiden tulee olla uudenveroisia: hyväkuntoisia, ehdottomasti ehjiä ja puhtaita.


Vauvakassin toivottu sisältö ja vauvakassien ja toppapukujen vastaanottajat eri paikkakunnilla löytyvät Vaaka ry:n sivuilta täältä. Henkistä ja fyysistä lämpöä kaikille.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!