lauantai 3. elokuuta 2013

Kauniiden bambutiskirättien voittaja on arvottuHei! Juuri suoritetun arvonnan tulos eli kahden maatuskakuvioisen Lempirievun tuleva omistaja on nyt selvillä. Voittaja on...


ulmai - Kadun aurinkoisella puolella! Onnea!! Laittaisitko voittaja minulle osoitteesi sähköpostiini pihinainen(at)gmail.com, niin laitan suloiset bamburätit tulemaan. Kiitos jälleen arvontaan osallistuneille. Pian on taas pientä ylläriä luvassa. Kaunista lauantai-iltaa kaikille. 

8 kommenttia:

 1. Olisin kysellyt, että saanko laittaa omaan blogiin sun omenaisen kanelikakun reseptin? Laittaisin kyllä linkin mistä blogista ohje on peräisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut kyseisen reseptin perheemme mummolta ja resepti on vuosikymmeniä vanha. Kukaan ei siis taida enää omistaa siihen oikeuksia. Olen siis siinä käsityksessä, että reseptiä saa jakaa vapaasti. Maukas kakku jota voisikin taas tehdä. :) Kuvaakin saa lainata vapaasti jos joku tahtoo kunhan mainitsee että se on täältä blogista. :)

   Poista
  2. Jaoin reseptin ja laitoin linkin tänne :) Sinne sai sujautettua viime syksyistä omppuhilloa, kun kohta alkaa jo uusi satokausi. Ei ollut kallista, ei vaikeaa ja hirmuisen maistuvaa, siis älyttömän hyvä resepti :)

   Poista
  3. Kiva kuulla että pidit reseptistä, omenasose varmistaa ettei kakusta tule kuivakkaa. :) Kiitos linkityksestäkin. :)

   Poista
 2. Onnea voittajalle :) oikein mukavaa ja aurinkosita sunnuntaipäivää, nautitaan nyt vielä näistä kesäisistä keleistä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntai-illan toivotus täältä. :) Ihanaa että kesä tuli ainakin vielä hetkeksi iloksemme. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei! Sainkin jo meilisi, kiitos! Paketti pian tulossa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!