maanantai 22. heinäkuuta 2013

Aikapankkilaisen purjehdusopissa


Hei! Pääsin taas merelle purjehtimaan. Tällä kertaa ostin purjehdusopetusta toveilla (yksi tovi vastaa yhden tunnin työpanosta) toiselta, purjehdusta pitkään harrastaneelta aikapankkilaiselta. Hyppäsimme pieneen kilpapurjeveneeseen ja lähdimme kohti ulappaa, minä alkuun peräsimessä. Veneessä meitä oli kolme aikapankkilaista; yksi siis ohjaamassa peräsimessä, yksi etupurjeessa ja yksi isossa purjeessa. Välillä vaihtelimme paikkoja, jotta me aloittelijat pääsimme kokeilemaan kaikkea.

Oli jälleen upeaa olla merellä. Merellä fiilis on vapaa kuin linnulla. Pienessä purjeveneessä oppi tehokkaasti purjehdusta, sillä kaikkia kolmea tarvittiin koko ajan veneen ohjaamisessa. Odotan jo seuraavaa purjehdusoppituntia innolla. Itse olen puolestani tienannut toveja tänä kesänä mm. hoitamalla toisen aikapankkilaisen kissaa emännän ollessa matkoilla. Aikapankista löytyykin opetusta ja apua melkein mihin tahansa toiveeseen (uusimpia aikapankkitarjouksia voi katsoa täältä). Vain taivas tuntuu olevan rajana. Lisätietoa pääkaupunkiseudulla toimivasta Stadin Aikapankista voit kurkata täältä. Muut Suomessa toimivat aikapankit (joita onkin jo aika liuta) löytyvät puolestaan täältä.8 kommenttia:

 1. Upeaa, että aikapankin kautta voi saada purjehduopetusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. :) Aikapankki luo tasa-arvoa tuomalla asioita/harrastuksia kaikkien ulottuville.

   Poista
 2. "Kaikki paitsi purjehdus on turhaa..."
  Kiitos postauksesta, Pihi nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta ja osuvasta kommentista, Aili-mummo! :)

   Poista
 3. No huhhuh! Aika hienolta kuulosti kokemuksesi :).
  Minä olen ihan out tästä aikapankkijutusta. Kuukletan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hienoa, kovasti taas kaipailen merelle. Omasta kokemuksesta voin suositella aikapankkeilua, siitä on ollut paljon iloa ja hyötyä. :)

   Poista
 4. Vau, kauhean kivan kuuloista. Ja Suomessa vielä se hyvä puoli, ettei ole haitakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haittomuus on tosiaan bonusta. Minulla on haikammo, joten saattaa olla, että purjehdusharrastus tyssäisi siihen pahemman kerran.

   Poista

Kiitos kommentistasi!