Päivän kierrätysasu ja keskeneräiset kirjat


Hei! Tänään on taas vuorossa kierrätysasun esittelyä. Mekko (Foxy Fashion) maksoi 50 senttiä Lanttila-kirppiksellä ja on hivenen ankeasta väristään huolimatta erinomainen juuri tähän vuodenaikaan. Mukavan lämmin kevään tuulissa. Eikä hintakaan päätä huimannut. Villatakki (STOCKH LM) oli osa Huuto.netistä huutamaani vaatepakettia. Hintaa villatakille tuli muutama euro. Kengät (Wonders) huusin Huuto.netistä vuosi sitten enkä enää muista tarkkaa huutohintaa. Muistaakseni kengät irtosivat noin 10 eurolla. Erittäin mukavat tepsutella. 

Tällä hetkellä omaan melko hillittömän pinon kirjoja, jotka ovat minulla kesken. Luettavana ovat Peter Høegin humoristinen Norsunhoitajien lapset, Vera Valan dekkari Kuolema sypressin varjossa, Elina Reenkolan tietokirja Nainen ja viha, L. M. Montgomeryn tyttökirja Anna ystävämme ja Petina Gappahin novellikokoelma Tanssimestari ja muita tarinoita Zimbabwesta. Kaikissa etenen hitaasti mutta varmasti. Ja tänään haen tietysti vielä lisää kirjoja kirjastosta. Olen mahdoton tapaus. Mukavaa perjantaita kaikille.

Kommentit

  1. Hieno asu! Norsunhoitajien lapset on yksi suosikkejani. Gappahin novellikokoelmastakin pidin. Anna ystävämme on aina ihana. Hyviä kirjoja kesken siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Päivitin vielä asukuvia kun huomasin että mekon olkaimia voi säätää. Aiemmin mekko päättyi pohkeen kohdalla, selkeästi parempi kun kiristin olkaimia ja helma päättyy hivenen korkeammalla. Jalat eivät näytä niin tönköiltä.

      Norsunhoitajien lapset on niin mukavan rentouttavaa luettavaa että etenen siinä vain pari sivua kerralla kunnes nukahdan väkisin. Etenee siis pikku hiljaa. ;)

      Näistä kirjoista tällä hetkellä suosikiltani vaikuttaa tuo Gappahin novellikokoelma. Mielenkiintoisia tarinoita.

      Poista
  2. Siis mitä?! Mekko 50 senttiä! Mikä löytö. Kivan mallinen ja koruilla ja muilla asusteilla saa halutessaan tarvittavaa twistiä. Ja nuo kengät, ihanuudet! Pitääpä tarkkailla taas pitkästä aikaa huuto.netin tarjontaa. Se on tässä kirppareilla kiertelyn lomassa unohtunut.

    Odotan mielenkiinnolla varsinkin Vera Valan kirjan myötä nousseita ajatuksia.

    Aurinkoista (ja tuulista) perjantaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mainio arkimekkolöytö. Olin juuri lähdössä kirppikseltä ja mietin otanko vai jätänkö mekon kun en enää ehtinyt sovittaa. Onneksi otin. Wondersilla on aika söpöjä kenkiä, tuskaisen kalliita uusina. Onneksi on Huuto.net. :)

      Postailen ehdottomasti kunhan luen Valan kirjan loppuun. Se etenee paikoitellen hieman hitaasti. Olen tunnetusti vähän kärsimätön. Pitänee opetella lukemaan maltin kanssa.

      Kaunista perjantaita toivotellen. :)

      Poista
  3. Olet mahdottoman ihana tapaus! Hienoja löytöjä ja niin kiva blogi!

    VastaaPoista
  4. Norsunhoitajien lapset kiinnostaa kovasti! Jään siis odottelemaan arviotasi kirjasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Norsunhoitajien lapsia on kovasti kehuttu ympäri blogeja. Minulle kirja ei ole vielä kunnolla avautunut (menossa sivulla 317) vaikka se onkin hirveän sympaattista luettavaa. Katsotaan löytyykö kirjan loppupuoliskosta jotain kunnon twistiä, toivottavasti.

      Poista
  5. Tykkään mekosta - tosi monikäyttöinen - ja mikä hinta! Kengät ovat hauskat! Elina Reenkolan kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta!
    Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä mekossa oli hinta kohdillaan! Joku pääsi eroon tarpeettomasta mekosta ja minä pidän sitä nyt miltei joka päivä.

      Tuo Reenkolan kirja on asiaa vaikka välillä se menee niin syviin analyyseihin ettei meinaa jaksaa pysyä hereillä. Meillä naisilla taitaa olla melkein "tyyppivikana" vaikeudet negatiivisten tunteidemme kanssa. Meitä kun on vuosikymmenet kasvatettu kilteiksi ja hiljaisiksi.

      Hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  6. Mullakin loksahti leuat auki tuon mekon hinnan kohdalla :) Ja odotan edellisten kommentoijien lailla arviotasi Norsunhoitajien lapsista. Siinäpä voisi olla täydellinen kesäkirja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 50 senttiä erittäin hyväkuntoisesta mekosta ei ole kyllä paha. :) Tuo Norsunhoitajien lapset on ainakin leppoisaa luettavaa. Minä taidan pitää hivenen rankemmista kirjoista joten en ole ihan vakuuttunut onko se minun kirjani.. Pitää lukea loppuun ja postailla sitten mietteitä kirjasta.

      Poista
  7. Hieno asu, miekin ostan mielelläni käytettyjä ja/tai muista syistä kierrätettyjä vaatteita. Odotan arviotaai erityisesti Reenkolan kirjasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppiksillä on niin laaja valikoimakin että löytää yleensä mieleistä. Ja pesujen mukana pahimmat myrkytkin on yleensä jo peseytynyt pois.

      Tuo Reenkolan kirja herättää paljon ajatuksia. Ihan kaikille naisille voisi melkein suositella.

      Poista
  8. Ihana mekko ja näyttäisi olevan sellainen ihana "a-mallinen", tykkään itsekin kovasti sellaisesta! Muutenkin ihana kokonaisuus :)

    Minua kiinnostaa erityisesti tuo Vera Valan kirja, jota en harmikseni ole vielä saanut hyppysiini. Noh, eikös seuraava osa ole pian tulossa, niin ehkäpä hommaan ne sitten kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on juuri sellainen a-mallinen "Pikku Myy"-mekko. Se on aika hauska malli. :)

      Sain kirjaani Vera Valan omistuskirjoituksenkin. :) Syksyllä putkahtaa tosiaan jo toinen osa. Rentouttavaa ihmissuhdedekkaria. :)

      Poista
  9. Voi että mitä löytöjä olet tehnyt! Ihana mekko, ihana neuletakki ja vielä kengätkin. <3 Ja ihan minun tyylisiäni, joten täten ilmoitan olevani sinulle ihan pikkuisen kateellinen, silleen hyvällä tavalla. :D

    Mainioita kirjojakin sinulla kesken. Norsunhoitajien lapset haluaisin itsekin lukea pian, ja Anna on aina ihana. Vera Valan esikoinen minullakin on odottamassa vuoroaan - ja ehkäpä kesää ja Suurta Dekkari-innostusta, joka aina iskee viimeistään kesäkuun alussa. :)

    Minustakin olet muuten mainio tapaus. :)
    (Olen tulossa tänne piakkoin kommentoimaan enemmänkin, olen lukenut postauksiasi ahkerasti, mutten ole ehtinyt oikein kommentoida. Ja Luvattuun kommentoin, kunhan toivun alkujärkytyksestä, ettei siitä tullutkaan elämäsi suurinta lukuelämystä... ;)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi Sara. :) Ja vaikka minulla on tämä mahdoton pino keskeneräisiä, aloitin tietysti juuri myös Vieraan miehen. Olen kirjan kyydissä ja katson minne se kuljettaa. :)

      Olin niin varma että ihatuisin Luvattuun. Ehkä superkorkeat odotuksetkin tekivät hallaa lukukokemukselleni.

      Poista
  10. Kasvava kirjapino, mikä ihana resurssi!

    VastaaPoista
  11. Zimbabwelaisia novelleja! En malta odottaa että bloggaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! On aina herkkua saada käsiinsä suomeksi käännettyä afrikkalaista kirjallisuutta (vaikka Petina Gappah asuu nykyään Genevessä). Todella mielenkiintoisia novelleja, postaus pian tulossa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit