Kesäinen kierrätysasu ja kesäkirjani



Hei! Kesä on täällä ja niin on myös Pihin naisen kesäinen kierrätysasu (farkkulegginsit Tukholman Myrorna-kirppikseltä 80 kruunua ja H&M Garden Collection-tunika Huuto.netistä 4,50 e). Tunikat ovat kyllä niin ihania ja armollisia vaatekappaleita. Tällainen tunika (rypytetty etumus ja pepun peittävä helma) tasapainottaa mukavasti päärynävartaloani. Ja kuumemmalla ilmalla tunikan alle vaihtuvat lyhyemmät legginsit. 

Olen saanut myös aikaiseksi koota pinon kirjoja kesää ajatellen. Perinteisesti luen kesäisin jonkin klassikon, ja tämän kesän klassikkokirjana toimii Leo Tolstoin Anna Karenina. Sarjakuvaa edustaa Bibliofiles-blogin Pian vinkkaama David B.:n Epileptic ja luontokirjaa luonnon monimuotoisuuden häviämistä käsittelevä Ilkka Hanskin Viestejä saarilta. Kiitos vinkeistä! 

Anna-sarjaakin täytyy ehdottomasti lukea. Jo talvella tuli ensimmäistä osaa lukiessa tunne, että kirjan kanssa haluaisi kaivautua mökin parvelle lueskelemaan. Suuntaan siis sinne Anna ystävämme-kirjan kera. Bookcrossing-tapaamisesta nappaamani Stefan Einhornin Aidosti kiltti lupaa kertoa minulle puolestaan aidon kiltteyden eduista ja muistuttaa toisaalta väärän kiltteyden vaaroista. Mielenkiintoinen ja monipuolinen kirjakesä siis tulossa. Lämpöä ja hyviä kirjoja kaikille!

Kommentit

  1. Kiva asu! Minullakin on tarkoitus lukea kesällä Anna Karenina :) Saa nähdä miten käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos asukommentista. :) Minä pähkäilen miten blogini käy jos intoudun noin paksun kirjan vietäväksi. Kirjapostauksia voi tulla aika rauhalliseen tahtiin tänä kesänä. ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin totta. Aurinkoisella säällä ulkosalla ja sateen ropistessa sisällä nautiskellen. :)

      Poista
  3. Pitäisiköhän munkin varata joku klassikko kesälle? Olen kyllä niin toivoton lukemaan niitä, että voi olla että suunnitelman tasolla jää. Toisaalta pakollinen mökkiviikonloppu vailla sähköä, elektroniikkaa ja ulkomaailmaa voisi kummasti nostattaa lukuintoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuntuu että pitäisit Waltarin Sinuhe egyptiläisestä (en nyt ole ihan varma lasketaanko se klassikoksi mutta kuitenkin). Toinen kuumaan kesään sopiva ja josta veikkaisin että saattaisit pitää on Gabriel Garcia Marquezin Sadan vuoden yksinäisyys. Ja tietysti on iki-ihana Hugon Kurjat. Myös Gustave Flaubertin Rouva Bovary on mukaansatempaava klassikko. :)

      Poista
  4. Mun kesäklassikko on Dostojevskin Idiootti. Anna Karenina on hieno kirja! Pidin myös uusimmasta filmatisoinnista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idiootti on lukematta. Minulla on vaikeuksia Dostojevskin kirjojen kanssa. En tiedä mikä niissä minulla takkuaa...

      Kareninan uusin filmatisointi on minulla vielä katsomatta ja olen päättänyt että saan katsoa sen vasta selätettyäni kirjan. :)

      Poista
  5. Nätti asu! Minäkin käytän ahkerasti Huuto.netiä. Juuri eilen huusin yllättävän edullisesti yhden Marimekon tunikan ja olen myös myynyt muutamia itselleni vääränlaisia vaatteita. :)

    Kesäkirjoja mietiskelen minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Huuto.netistä voi löytää tosiaan vaikka mitä edullisesti. Olen löytänyt sieltä mm. mieluisimman villatakkini (Marimekon Ritva Falla-mallistoa) hintaan 5 euroa. Niin ihana.

      Poista
  6. Ihan aluksi lämmin kiitos paketista, otin heti voiteen käyttöön ja tuntuu hyvältä iholla.

    Kesäinen asu, kuin kukkaketo. Sopii hienosti tähän vuodenaikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että posti kulki sutjakasti ja voide tuntuu hyvältä. Minun herkän ihoni samanmoinen voide rauhoitti nopeasti. Tuoksultaan hieman erikoinen mutta toimii. :)

      Kiitos asukommentistasi. Tämä päällä tulee heti kesäfiilis. :)

      Poista
  7. Oi, onpa kesäinen asu! :)

    Minulla on vielä kesäklassikko vähän auki, mutta toisaalta keväälläkin tuli jo luettua Saatana saapuu Moskovaan, joten hetkeksi kai klassiko-osasto on jo sillä katettu.:)

    Ja kiitos tuosta sarjis-vinkistä. En ollutkaan vielä kuullut tuosta Epilepticista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on kohdaltani virallisesti avattu tällä asulla. :)

      Saatana saapuu Moskovaan on yksi mainio klassikko. Kevät oli sille varmasti hyvä lukuajankohta, kesäklassikoksi en ehkä tummasävyisen tunnelmansa vuoksi ensisijaisesti suosittelisi.

      Minullekin ihan uusi tuttavuus tämä David B. ja Epileptic. Tästä yli 350-sivuisesta sarjakuva-albumista tulee varmasti paksuutensakin vuoksi mielenkiintoinen sarjakuvakokemus.

      Poista
  8. No nyt on ihan pakko minunkin - viimein - huuto.nettiin kirjautua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva paikka, suosittelen. Sanahaulla löytää vaikka mitä. Eikä tarvitse nähdä vaivaa raahautumalla kauppoihin ja löytää juttuja edullisemmin. :)

      Poista
  9. Minulla on sama tunika, mutta ostin sen aikoinaan uutena H&M:ltä. Tuo kuosi on vaan pure love. :) Täälläkin suunnitteilla kesällä mahdollisesti tarttua uudestaan Anna Kareninaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuosi on kyllä kiva ja auringossa se tuntuu oikein hehkuvan. Npissa kuvissa se ei aivan pääse oikeuksiinsa.

      Hauskaa että moni lukee tänä kesänä Anna Kareninaa. :)

      Poista
  10. Kiva asu. Mukava kuulla sitten mielipiteitäsi tuosta Aidosti kiltti -kirjasta, kun itselläni kirja jäi kesken. En ole vielä ehtinyt Naisen kanssa -sarjakuvan pariin, mutta ehkä joskus myöhemmin. Minäkin odotan kovasti hetkeä, jolloin pääsee lukemaan kesäkirjoja. Itsekin aion jossain vaiheessa lukea lisää Anna-sarjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos asukommentista. :) Aidosti kiltti kiinnostaa kovasti, olen joskus aiemminkin törmännyt kirjaan ja ajatellut sen lukemista. Postailen sitten miten kirjan kanssa meni.

      Minulla taitaa olla viitisen bookcrossing-kirjaa joko kesken tai lukematta. Onneksi niiden lukemisella ei ole kiirettä toisin kuin kirjaston kirjojen kanssa. Kesäkuun miittiin olen näillä näkymin tulossa. Kirjapinot eivät siis minulla ainakaan madallu. ;)

      Poista
  11. Kiitos kun muistutit, minunkin piti ottaa AK kesäklassikokseni. Mietin viime viikolla että minkä kirjan olin ajatellut ottaa ja en muistanut millään. :)

    Ihana mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että sinäkin luet Anna Kareninaa kesällä! Ehkäpä kesän jälkeen saammekin aikaan kunnon Anna Karenina-postaussarjan. :)

      Kiitos asukommentista. :)

      Poista
  12. Nythän sun vaatekaapissa oikein kukkii kesä! Kauniita vaatteita olet löytänyt. Miten muuten asustat noi kukikkaat paidat? Musta tuntuu, että en saa oikein laukkuja istumaan niiden kanssa.

    Anna Karenina on kyllä mahtavaa luettavaa!

    hilu
    hilu.blogit.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleat, yksiväriset laukut tuntuvat sopivan kukikkaiden vaatteiden ja toimivat valoisassa kesässä yleensäkin. :)

      Poista
  13. Ihanan raikkaita paitoja ja tunikoita. Ja ihanaa, että on värejä! Itse olen vielä(kin) arka värien kanssa enkä oikein osaa käyttää monivärisiä vaatteita. Lähes kaikki vaatteeni ovat mustaa ja värikkäät vaatteet yleensä yksivärisiä. Yritän kyllä saada itseäni omaksumaan värikkäämmän pukeutumistyylin. :)

    Anna Karenina on ihastuttava kirja! Se on niin paljon muutakin kuin pelkkä rakkaustarina, jollaiseksi se tunnutaan aina leimattavan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää että tälläkin hetkellä minulla on päällä tummansininen kesätunika. Aina ei jaksa värikkäitä vaatteita. Mutta rohkeasti vaan vaikka kukkakuosia kokeilemaan. Ainakin näin alkukesästä olen huomannut kukkakuosin aiheuttavan kesäfiiliksen nousua myös asuni nähneissä tuttavissani. :)

      Odotan mielenkiinnolla Anna Kareninaa. Niin moni on kyseistä klassikkoa kehunut.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit