keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kirjaostoksilla Hulluilla PäivilläHei! Olen jonkin aikaa haaveillut omistavani Leo Tolstoin Anna Kareninan. Kirja on niin paksu (999 sivua), että olen ollut lamaannuksissa kirjastosta lainaamani kirjan kanssa. En kuitenkaan ehtisi lukea sitä ennen palautusta. Tänään olikin täsmäiskun paikka Stockmannille, sillä Hulluilla Päivillä on myynnissä kovakantinen Anna Karenina hintaan 9,90 euroa. Kirjan seuraksi mukaan lähti paketillinen maukkaita haamumunkkeja (5,98 euroa per 5 munkkia).
Muita itseäni houkuttavia jo tänään keskiviikkona tarjouksessa olevia kirjoja olisivat ainakin Karl Ove Knausgårdin Taisteluni (9,90 e, pehmeäkantinen), David Nichollsin Sinä päivänä (9,90 e, pehmeäkantinen), Tea Obrehtin Tiikerin vaimo (9,90 e, kovakantinen), Jeffrey Eugenidesin Naimapuuhia (9,90 e, kovakantinen) sekä Mary Ann Shafferin ja Annie Barrowsin Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville (3,90 e, pehmeäkantinen). Onko teillä muilla sunnitelmissa suunnata kirjaostoksille Hulluille Päiville? Hullujen Päivien tänään keskiviikkona myyntiin tullutta kirjavalikoimaa voit kurkkia täältä

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nuo on liian hyviä munkkeja. ;) Sisällä vaniljakreemiä. :)

   Poista
 2. Anna Karenina on kotikirjaston tärkeä must. Minä vain rakastan tuota kirjaa ja nyt myös fanitan siitä tehtyä uusinta filmatisointia.

  Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville on hyvä! Ja se on ollut myös blogilukijoiden suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitteenani onkin lukea kirja ennen kuin saan katsoa tuon tuoreen leffaversion. Molempia odotan kovasti.

   Olen lukenut paljon kehuja tuosta KPPY:stä. Se on ehdottomasti lukulistallani. :)

   Poista
 3. No niin, nyt jäin selaamaan tuon sivun tarjouksia. Sieltähän lähtisi vaikka mitä suomalaista kirjaa edukkaasti, Vadelmavenepakolainenkin vain 3,90! Ja Nummen Karkkipäivä, iik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo 3,90 e kirjat kyllä houkuttelevat vaikka ovatkin pehmeäkantisia. Karkkipäivä on hieno! Vadelmavenepakolaista en ole vielä lukenut mutta on tiukasti lukulistallani.

   Poista
 4. Hyvä ostos...haaveissa vainko se on...joku päivä minä sen luen...ihan varmasti :)
  Kirjallinen piiri ei mennyt minulta läpi, vaikka sain ihan oman kappaleen, joten palautin sen. Karkkipäivä on tosi hyvä. Ja Vadelmavenepakolaisen luen heti pian jooko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään on ollut minullakin haaveena Kareninan selättäminen. Minun pitäisi vain malttaa rauhoittua paksun kirjan äärelle.

   Pitää kokeilla tuota Kirjallista piiriä. Karkkipäivä oli minustakin todella hyvä. Ja Vadelmavenepakolainen houkuttaisi lukea. :)

   Poista
 5. Minä en ole hullareilla käynyt (vielä). Josko huomenna uskaltaisi... Minulla on samainen painos Kareninasta, löysin myöskin yhdeksällä eurolla Kirjatorilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin että hommasit jokin aika sitten myös tämän Kariston Kareninan. Menin tsekkaamaan Adlibriksestä ja sieltä sen saisi vieläkin edullisemmin. Noh, sainpahan kirjan heti siliteltäväkseni. Ja noita munkkeja suosittelen myös. :)

   Poista
 6. Olen jostain syystä onnellinen siitä, että asun näin kaukana Hulluista päivistä. Oi sitä rahanmenoa! Toisaalta osa mainitsemistasi kirjoista on keikkunut paikallisen Suomalaisen hyllyssä noilla hinnoilla jo pari kuukautta. Ei niin että olisin käynyt katselemassa tai kuljettanut muutaman kotiin asti... :D

  (Pitänee mennä Adlibrekseen virtuaalihiplaamaan Kareninaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä todella kirjaimellisesti hullut päivät! ;) Myynnissä olevat jutut eivät edes yleensä ole erityisen edullisia edullisempien kauppojen hintoihin verrattuna mutta niin sitä vaan itsekin menin sekaisin. Mutta sainpahan vihdoin Anna Kareninan omaksi, muutoin olisin varmaan ikuisesti lykännyt hankintaa. :)

   Tuo Kariston version kansi on lisäksi yksi suosikkini kaikista Kareninan kansiversioista. Version suomennos taas jakaa mielipiteet. Osa tuntuu tykkäävän, osa ei.

   Poista
 7. Enpä ollut kuullutkaan tuosta KPPY:stä. Googlasin sen ja täytyy kyllä laittaa lukulistalle. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sittemmin lukenut KPPY:n ja se on yksi kirjasuosikkini. Kirjassa on tärkeä sisältö ja mahtavat henkilöhahmot. Todellinen hyvän mielen kirja, muttei silti todellakaan höttöä. Vahva suositus siis! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!