Romanttinen kierrätysasu


Hei! Vierailin viikko sitten NO HOME WITHOUT YOU-blogin blogikirppiksellä. En ollut aiemmin kirppistellyt blogimaailmassa, joten oli ihan kokemuksenkin vuoksi osallistuttava. Heppasin itselleni kuvassa näkyvän romanttisen röyhelöpaidan (promod), tummansinisen, henkäyksenkeveän villatakin (MNG Suit) ja ison ruusukuvioisen laukun (Accessorize). Laukkuun mahtuu mukavasti kirja jos toinenkin!

Lisäksi kuvassa on Huuto.netistä huutamani farkkulegginsit (Amisu) ja nahkanilkkurit (cojja). Kuvassa on myös mukana La petite lectrice-blogin arpajaisista voittamani ja vaatteiden kanssa samana päivänä postitse saapunut kaunis kirja Nainen, jonka nimi on Nathalie. Kiitokset vielä Katrille kirjasta!

Blogikirppis oli hyvä kokemus. Kuvissa vaatteet ovat vinossa ja lyhyenmalliseksi osoittautunut paita ei välttämättä sovi parhaiten vartalolleni ;), mutta yllättävän hyvin vaatteet istuivat, vaikkei niitä kokeilemaan päässytkään. Osallistun siis blogikirppiksiin varmasti jatkossakin.

Kommentit

  1. Blogikirppikset on parhautta! Sorrun vain turhan helposti ostamaan kaikkea vähemmän tarpeellista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä kyllä tosiaan sortuu. Olisin pärjännyt esim. vallan mainiosti ilman tuota laukkua, mutta en pystynyt vastustamaan kukkakuosia. Nyt täytyy sitten lähteä jonnekin viikonloppumatkalle, kun laukku on sellaiseen juuri sopiva kooltaan. :)

      Poista
  2. Oho, ihan mahtava asu! Mä en ikinä kykenis ostamaan farkkuja sovittamatta... Maha, tai lantiosta nyt puhumattakaan, ei ole sinne päinkään kuin ennen viimeisintä raskautta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on Huuto.netissä kaksi vakkarimyyjää, joilta ostan vaatteita. Ovat samaa kokoa kanssani jopa kenkien koon suhteen. Hassua kun olen melkein kaverustunut näitten myyjien kanssa. :)

      Minulla on kyllä paha tapa yliarvioida kykyni mahtua tiettyyn farkkukokoon. Eilen sitten yhdet Huuto.netistä shoppaamani farkut traagisesti repesivät kyykistyessä... ;)

      Poista
  3. Tosi kiva asu!! :)
    Pitäis itekin laittaa se blogikirppis pystyyn, tuo Kaisan kirppari oli kyllä huikea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. :) Tuolla Kaisan kirppiksellä oli kyllä vaikka mitä söpöä myynnissä. Toivottavasti hän järkkää blogikirppiksen toistekin. :)

      Poista
  4. Ihana asu! Ja höpöhöpö, paita sopii sinulle tosi hyvin! Mutta siis tuo neule... Oikea unelma! Täytynee varmaan kokeilla blogikirppistä minunkin joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tuo neule on vieläkin kivempi kuin huutaessani tiesinkään. Todella mukavaa materiaalia ja tuo kauluksen kiva idea tulee esiin etenkin simppelin paidan kanssa.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Se on kyllä kivan herkkä paita. :) Harmi että se lipsahti vahingossa noin vinoon päälle.

      Poista
  6. Tuo paita on ihana! Ja kiitos, kun linkitit blogini:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Blogikirppikselläsi on vaikka mitä mieluisaa myynnissä, ihana se hupullinen neuletakki. :)

      Poista
  7. Ihana asu! Ja ole hyvä kirjasta, toivottavasti tykkäät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitokset vielä mielenkiintoisesta ja kauniista kirjasta! :)

      Poista
  8. Mitä höpäjät, oikein hyvältä näyttää! :) Minäkin tykkään erityisesti tuosta röyhelöpaidasta. Eipä sinänsä yllättävää, Promodilla käyn usein shoppailemassa muutenkin.

    VastaaPoista
  9. Vau, näyttää hyvältä! Varsinkin tuo röyhelöpaita ja tummansininen neule (?) yhdistyvät hienosti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit