torstai 14. maaliskuuta 2013

Pk-seudun suurin kirppis Lanttila
Hei! Tein parin tunnin shoppailukierroksen Vantaan Lanttilassa. Viime vuoden joulukuussa avattu Lanttila-itsepalvelukirppis (Porttikaari 2) oli todella positiivinen kokemus ainakin näin ostajan näkökulmasta. Vantaan Ikean lähellä sijaitseva tilava ja ilmava kirpputori piti sisällään huimat 390 myyntipöytää.


Myyntipöydiltä löytyi tavaraa ja vaatetta joka tarpeeseen; vanhoja tavaroita (mm. ensipainoksia kirjoista, kirjoituskoneita, rukki, suloisia puuarkkuja, vanhoja nukkeja ja taisipa joukossa olla sähkötyslaitekin), hyvä valikoima lasten urheilutarvikkeita, leluja sekä vaatteita kaikille ikäryhmille.

Alkuun tavaroiden hinnoittelu tuntui kovalta (15 euroa kuluneista kaunoluistimista tuntui melko suolaiselta), mutta pian alkoi löytyä kohtuuhintaistakin tavaraa. Mukaan lähtikin mm. kolme hyväkuntoista tunikaa itselle (hinnoiltaan 0,50e-4,00e), keijukaissiivet (4e), Helinä-keiju-DVD (3e) ja sähköautorata (4e).

Pari tuntia kiertelyä tuntui liian lyhyeltä ajalta. Kirppiksellä olisi voinut helposti kuluttaa vielä ainakin tunnin vaatepinoja tutkien. Aion ehdottomasti käydä tutkailemassa valikoimaa piakkoin uudelleen. Vantaan Lanttila on avoinna Ma-Pe klo 10-18 ja La-Su klo 10-15. Paikan kotisivut löytyvät täältä.

12 kommenttia:

 1. Ai sä tykkäsit paikasta, mä en oikein tykännyt. Kai mä olen sitten tottunut niin näihin meidän kirppareihin, jotka on isoja tilavia halleja ja myyntipöydät notkuu lasitavaraa. Tietysti se on hieman siitäkin kiinni mitä hakee, varmasti minullekkin olisi tarttunut tuolta enemmän tavaraa mukaan jos olisi lapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olin positiivisesti yllättynyt. Luulin että noin iso itsepalvelukirppis olisi kaaos, mutta ainakin tuolloin tavarat ja vaatteet olivat hyvässä järjestyksessä.

   Lasitavaraa tuolta en minäkään hirveästi bongannut. Ehkä Lanttila tosiaan sopii parhaiten lapsiperheille. :)

   Poista
 2. Olispa mukava käydä joskus tuollaisella isolla kirppiksellä, kiitos vinkistä, voisi joskus pääkaupunkiseudulla käydessä piipahtaa tuolla! Meidän kaupungissa on vaan pikkuisia kirppareita, joilta kyllä joskus (melko harvoin tosin) löytää jotain kivoja juttuja. Tykkään kirppareista, joten parin tunnin vaeltelu isolla sellaisella olisi mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä niin mukava vaellella. Käytävätkin oli mukavan leveät, joten oli helppo liikkua. :)

   Poista
 3. Tonne kun pääsis pyörimään ihan rauhassa, ilman lapsia...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli tuolloin vapaata kotiäidin arjesta ja oli kyllä piristävää. Uudesta reissusta haaveillen.. :)

   Poista
 4. Kuulostaa kivalta paikalta,harmi vain että on turhan kaukana minun kirpparikierroksilleni. Mutta silti mukava lukea muiden paikkakuntien kirpparitarjonnasta :) Hyviä löytöjä hyvään hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta kyllä löytyi melkein mitä vaan. Sitä on niin pihi, että nuokin hinnat tuntuivat hivenen kovilta, mutta onneksi kaikki oli hyväkuntoista. Jännitti toimiiko neljän euron sähköautorata, mutta riskillä ostin. Ja toimiihan se onneksi ja lapsi tykkää hirmusti. :)

   Poista
 5. Oi, rakastan kirppiksiä! Joskus aikoja sitten tuli usein käytyä Kehäkirppiksellä, mutta se on vissiin lopetettu jo aikoja sitten. Olen jopa ollut siellä myymässä omia rättejäni joskus ja hyvin meni kaupaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppikset on kyllä mahtavia, ikinä ei tiedä mitä löytää! :)

   Poista
 6. Hyvä vinkki, pitää käydä katsomassa, kun on tuolla päin liikkeellä.
  Kirppiksillä kiertely on sellainen aarteenmetsästyksen muoto, joka puhuttelee aika monia. Toiset lannistuu, kun osa tavarasta on noin korkealle hinnoiteltua, mutta se vaan lisää sitä löytämisen iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiksillä edullisten löytöjen teko on suorastaan virkistävää toimintaa! En edes muista koska olisin viimeksi ostanut jotain uutena. Olen aivan pihalla kauppojen hinnoittelusta, sillä elän kirppishinnoissa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!