Haasteen muuntelua: TOP 10 kosmetiikkatuotteeni




















Hei! Ja kaikkea muuta-blogin Minna singautti minulle 10 lempiasiaa-haasteen. Kiitos paljon haasteesta! Olen ehtinyt listata kymmenen lempiasiaani tänne, joten päätin pikkuisen muokata haastetta. Koska arpajaisissanikin on jaossa kosmetiikkaa, päätin pysyä aiheessa. Listaankin tämän hetken TOP 10 kosmetiikkatuotteeni. Ensin kuitenkin alkuperäisen haasteen säännöt:

1. Tehtävänä on listata kymmenen lempiasiaa
2.  Lähetä haaste vähintään viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille!
3.  Muista nauttia listaamistasi asioista mahdollisimman usein.


TOP 10 kosmetiikkatuotteeni:

1. Lushin Squeky Green-shampoopala. Hieman mystisestä vihreästä väristään huolimatta tuoksuu lempeästi ruusulle ja vaniljalle. Pesee hyvin ja jättää tukan ilmavaksi. Pari vetoa kosteaan tukkaan, vaahdotus ja huuhtelu. Tuntuu kestävän ikuisesti!

2. Hilda's handmade Greippi & Hunaja saunakuorinta. Ihanimmalta tuoksuva ja helpoimmin levittyvä suolakuorinta (hienojakoista epson-suolaa), jota olen kokeillut. Hyvälaatuisin ja edullisin (jollei lasketa itse valmistamista, mitä myös suosittelen) suolakuorinta, johon olen törmännyt. Kuorii ja jättää ihon pehmeäksi. Tuntuu tepsivän myös takamuksen muhkuroihin. 

3. Lushin You Snap the Whip-vartalovoi. Musta, mustaherukantuoksuinen vartalovoipala on kiireisen pelastus. Vartalovoipalaa hierotaan suihkussa kosteaan ihoon, huuhdellaan ja iho taputellaan pyyhkeellä kuivaksi. Ihoa ei tarvitse tämän jälkeen enää erikseen rasvata. Tämän avulla voi siis heittää hyvästit vartaloemulsioille. 

4. Lushin Full Of Grace-kasvoseerumi. Kasvoseerumipala (kuvassa mustan You Snap the Whip-palan päällä) tuoksuu hyvältä, ja iho tuntuu ja näyttää vetreältä seerumin jälkeen (sopiikin parhaiten ikääntyvälle iholle). Kasvoseerumipalaa hierotaan käsissä, jonka jälkeen seerumia levitetään kasvoihin. Toimii päivävoiteen/yövoiteen tavoin. 

5. Lushin Aromaco-deodoranttipala (kuvassa vasemmalla). Ihastumisestani kyseiseen dödöön voit lukea postauksestani täältä

6. Hilda's handmade Tyrni & Sitrus huuli- & ihovoide. Hoitaa huulia ja tuoksuu hyvältä, muttei addiktoi. Tyrnimarjaöljy tuntuu tepsivän kuiviin huuliin. 

7. Lumene Heleyttävä BB-voide. Kohtuuhintainen BB-voide, joka levittyy mukavasti. Tasoittaa ihon väriä ja samalla kosteuttaa. Tämän tuotteen tilalle haluaisin kyllä löytää jonkun ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon, vinkkejä otetaan vastaan. 

8. Dior Addict-huulipuna sävy 564. Tähän sävyyn olen addiktoitunut ja ostan aina uuden samanlaisen vanhan loputtua. Hinta kirpaisee, mutta tämä taitaakin olla ainut paheeni. Käytän huulipunaa aina. 

9. Lushin Handy Gurugu-käsivoide. Mielestäni maailman paras käsivoide. Pumpulinpehmeä voide. Ei voi kuin huokailla. Kädet pysyvät todella hyvässä iskussa tällä voiteella.  

10. Lushin Imogen Rose-kiinteä parfyymi. Suloinen ruusutuoksu, josta itse löydän myös lämmintä mehiläisvahan tuoksua. Tätä tarvitsee ihan pienen sipaisun ranteeseen.

Olen tällä kertaa tylsimys enkä laita haastetta eteenpäin. Jos et ole kuitenkaan vielä ehtinyt listata 10 lempiasiaasi, niin nappaahan haaste tästä mukaasi. Vastauksia olisi kiva lukea. Hyvää viikon alkua kaikille!

Kommentit

  1. Hauskoja vastauksia. Tunnen hennon ja lumoavan tuoksun tänne saakka... Itse käytän aloe vera-pohjaisia meikkejä yms oheistuotteita. Kalliita mutta turvallisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä googlailla aloe vera-pohjaisia meikkejä, kuulostaa hyvältä. :)

      Poista
  2. Lush on saanut minunkaltaiseni suihkunvihaajankin syttymään. :) Ja rakastan sitä karkinmakuista huulikuorintaa, joka lopuksi nuollaan huulilta pois.

    Heitin haasteen sinulle blogissani. :)



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lush tekee kyllä kylpyhetkistä mukavia! Minullakin on sellainen herkullinen huulikuorinta. :) Paljon kiitoksia haasteesta, kävin heti kurkkimassa! :)

      Poista
  3. Uusimmassa Voi hyvin lehdessä mainitaan Terre d'Oc BB-voide (30 ml 30 €). On mm. testaajan suosikki. En ole ostanut vielä yhtään BB-voidetta (mieli olisi kyllä tehnyt, mutta Lily Lolon mineraalimeikillä olen mennyt) mutta tämä herätti mielenkiinnon.Kiitos kivasta ja hyödyllisestä blogista, tänne on aina mukava tulla piipahtamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! BB-voiteet ovat kyllä käteviä; kosteutus ja ihonvärin tasoitus samalla kertaa. Ja levittyvät näppärämmin kuin tavalliset meikkivoiteet (levitetään kuin päivävoide). Tuo Lumemen Heleyttävä maksaa 19,90 e/ 50 ml, suht kohtuuhintainen siis. Ja sävy Light 01 on hyvä vaalealle iholle. Joidenkin BB-voiteiden vaaleinkin sävy on minulle liian tumma.

      Kiva kuulla, että blogistani on ollut hyötyä. Tervetuloa piipahtelemaan! :)

      Poista
  4. Pahoittelen, etten saa lisättyä linkkiä kommenttiini, mutta minä vaihdoin BB-voiteeni hyvinkääläiseen mineraalimeikkiin. En voi kuin kehua! Tarkoitan siis flowkosmetiikan tuotetta, heidän nettisivuiltaan löytyy. Kosteusvoiteena iholle kasvoista jalkoihin käytän kookosöljyä ja sheavoita.

    Flowkosmetiikaltahan saa muuten parin euron hinnalla tilattua meikkinäytteet kolmesta eri sävystä, joten tietenkään ei tarvitse sikaa säkissä ostaa, kuten verkkokaupassa usein.

    terveisin Kitupiikitär

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Päädyinkin surffailemaan ihan kunnolla tuonne Flow kosmetiikan-sivuille. Voi hyvinkin olla, että vaihdan minäkin BB:stä mineraalimeikkiin. Flow kosmetiikan shampoopalojakin olisi kiva testata. Sheavoita sainkin juuri kaverilta lahjaksi köntin, sillä kosteutetaankin varmasti koko perheemme ainakin vuoden ajan kun on niin riittoisaa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit