Arvonnassa luonnollista Hilda's handmade-kosmetiikkaa


Hei! Törmäsin viime vuonna vaasalaisissa joulumyyjäisissä Hilda's handmade-tuotteisiin ja ihastuin. Joulumyyjäisistä tuli ostettua mm. huulirasvaa ja saippuaa. Nyt tilasin Hilda's handmade-yrityksen nettikaupasta lisää luonnonkosmetiikkaa (mm. aivan ihanan suolakuorinnan, josta postaan varmaan jossakin vaiheessa). Ostin tietysti pari hyväntuoksuista ja hoitavaa juttua myös teille blogissani käyville. Nyt pyörähtääkin käyntiin arpajaiset!

Arvottavana on:

Tyrni & Sitrus huuli- & ihovoide
Hoitava ja ravitseva, tyrnimarjaöljyä sisältävä mehiläisvahavoide huulille ja kuivalle/halkeilevalle iholle. Sisältää sitruunan ja appelsiinin eteerisiä öljyjä, jotka antavat voiteelle miedon maun ja tuoksun. 100 % luonnontuote.

sekä

Tyrni & Sitrus saippua
Hoitava tyrniöljy, hienoksijauhettu pomeranssinkuori ja raikas, sitrustuoksuinen litseaöljy tekee tästa saippuasta ehdottoman suosikin! Tyrniöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja omega-rasvahappoja.

Arvon yhden voittajan, joka saa molemmat tuotteet. Kaikki voivat osallistua arvontaan. Anonyymit muistakaahan keksiä itsellenne nimimerkki, jolla voin huhuilla mahdollisen voiton osuttua kohdalle. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Suoritan arvonnan sunnuntaina 24.2. klo 18, siihen asti on aikaa osallistua. Toivottavasti innostuisitte osallistumaan. Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille! 

Hilda's handmade on pieni yritys joka sijaitsee luonnonkauniissa Sokaluodon kylässä Uudessakaarlepyyssä Pohjanmaalla. Hilda’s handmade syntyi luomishalusta ja rakkaudesta luontoon. Pienessä ateljeessa valmistetaan käsityöläismenetelmin entisaikojen osaamisen innostamana kynttilöitä, saippuoita, kylpy- ja ihonhoitotuotteita luonnollisista, korkealaatuisista raaka-aineista. Tuotteisiin ei käytetä valmiita pohjia tai saippuamassoja, sillä ne tehdään alusta alkaen omien reseptien mukaan. Synteettisiä aineita käytetään mahdollisimman vähän. Tavoitteena on luoda puhtaita tuotteita, jotka ovat niin ihmis- kuin luontoystävällisiä. Nautinnollisia tuotteita joissa on se jokin.

Kursivoidut kohdat ovat lainauksia Hilda's handmade-verkkokaupan sivuilta.

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kivaa että olet mukana arvonnassa! Ostin itselleni tuollaisen Tyrni & Sitrus-huulirasvan joulukuussa ja on aivan ihana (hoitaa muttei addiktoi, tyrniöljy toimii). :)

      Poista
  2. Jee, ehdottomasti mukana arvonnassa! Minulla on muuten juurikin sellaiset ongelmahuulet eli kuivuvat helposti. Eivät myöskään tykkää, jos rasvaa liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on myös huulet, jotka eivät tykkää jatkuvasta rasvaamisesta. Kuivuvat vaan entisestään. Tämä Tyrni & Sitrus-huulirasva puolestaan toimii, sillä se ei aiheuta jatkuvaa rasvaamista. Tästä tuli heti lempparihuulirasvani. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  3. Minä myös mukana! Kiinnostus heräsi, täytyy käydä tutkailemassa verkkokauppaa tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kurkkimassa, esim. Greippi & Hunaja saunakuorinta on aivan ihana. Paras ja ihanimmalta tuoksuva suolakuorinta, jota olen ikinä käyttänyt. Tuon tuotteen jälkeen ei tule mieleenkään hommata kalliita selluliittivoiteita.. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  4. Lue Valpuri mukaan myös!! Tyrnisitrus kuulostaa mahtavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyrni ja sitrus sopii mukavasti yhteen. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  5. Oi mikä ihana arvonta! Ehdottomasti mukana! Menenpä tutustumaan yritykseen ja noihin ihanaisiin tuotteisiin tarkemminkin :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaapa herkullisista tuotteilta, etenkin huulivoiteelle olisi käyttöä kun mikään ei tunnu auttavan kuiviin ja karheisiin huuliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huulirasva kyllä tepsii (pelasti minut kauhean nuhankin keskellä kun nenänaluskin oli ihan haavoilla). Tervetuloa mukaan arvontan! :)

      Poista
  7. Hohoo! Minäkin mukana arvonnassa. Tuo huulivoide etenkin kuulostaa mahtavalta. Kiva kun vinkkasit myös ostospaikan, voin sitten kaivaa rasvan sieltä jos ei tärppää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseä haluttaisi kokeilla myös Metsämarja-huulirasvaa, voi olla aika hyvä mustikansiemenöljyineen. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  8. Mahtava juttu, itseäni kiinnostaa kaikki uudet tuotteet, jotka ovat luonnonmukaisia ja käsintehtyjä. Kiva kun esittelet löytöjäsi meillekin! Osallistun myös arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään suosia luonnonmukaisia tuotteita, ja käsintehty on aina iso plussa! Luonnon omista aineista tehdyt kosmetiikkatuotteet tuntuvat lisäksi toimivan paremmin iholla kuin synteettiset aineet. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  9. Oi, kuulostaa ihanilta! Mukana! Taidan minäkin mennä selailemaan noille sivuille, tekisi mieli kokeilla enemmän luonnonmukaista ja käsintehtyä kosmetiikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse aivan retkahtanut käsintehtyyn kosmetiikkaan. Pakkauksetkin ovat niissä bonuksena yleensä minimaaliset ja kierrätettäviä. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  10. Minäkin haluan osallistua arvontaan :)

    Ahmu/ Vinttikamarissa

    VastaaPoista
  11. Oooooh, houkuttelevaa! Osallistun!

    VastaaPoista
  12. Arvonnassa mukana ehdottomasti, ja ilmoitan samalla että mulla on sulle blogissa yllätys. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia haasteesta, kävin heti kurkkimassa! Ja tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  13. Mäkin osallistun arvontaan ja toivotan kivaa sunnuntai-iltaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa sunnuntai-iltaa täältäkin sinne ja tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  14. Lähetin sinulle blogihaasteen: kirjavahylly.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Oi, tyrnin ja sitruksen liitto kuulostaa hurmaavalta, eli juuuuu, osallistun minäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyrni ja sitrus on kyllä ihana yhdistelmä, tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  16. Hei, blogisi on kirjanmerkeissäni. Osallistun arvontaan minäkin. Tuotteet kuulostavat suloisilta, luonnollisuudessaan ja tuoksuissaan :).

    VastaaPoista
  17. Kommenttini tuli jostain syystä vain osittain näkyviin tuossa yllä. Osallistun siis arvontaan nimimerkillä Maria. Mukavaa alkanutta viikkoa :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää alkanutta viikkoa ja tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  18. En talla kertaa osallistu arvontaan, kun juuri sain postista sen ihanan dodon - kiitos! Mutta tulin vain sanomaan, etta oletpas varsinainen arvontavelho, ja aivan ihana kuuloiset tuotteet nama tamankertaiset arvottavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kuulla että dödö pääsi perille! Olen aivan ihastunut näihin Hilda's handmade-tuotteisiin. Ainoastaan yrityksen Kesäyrtti-saunatuoksu oli pettymys, ei jotenkin toimi meillä kiukaalla vaan tuoksuu kärähtäneeltä.

      Lisää arvontoja ja yllärijakoja tiedossa, joten kannattaa pysyä linjoilla! :)

      Poista
  19. Ihanaa kun jaat näitä kosmetiikkatietoja. Oon ollu tosi tyytyväinen LUSHin tuotteisiin, joita käytän, kun luin niistä täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla ja tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  20. Vastaukset
    1. Ihanaa että osallistut, tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  21. Ihania, mielelläni olen mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  22. Uumama! Anonyymi maisa osallistuu, vaikka arpaonni on niiden yksien surullisen kuuluisien korvatulppien luokkaa koko elämässä. Mutta jos ei veikkaa, ei voi voittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt sitten rutkasti onnea arvnotaan! Tuo huuli- & ihovoide tekee kaikelle kuivalle iholle kyllä niin gutaa. Tervetuloa mukaan arvontaan! :)

      Poista
  23. Oi, aikamoinen arvonta! :) Innolla osallistun!
    S-postini on ilona.soini@windowslive.com

    VastaaPoista
  24. Mielellään mukana, oon viime aikoina suorastaan hurahtanut luonnonkosmetiikkaan :)

    VastaaPoista
  25. Mielenkiintoisia tuotteita Hildan sivuilla. Mielellään mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  26. Vaikuttaa ihanilta tuotteilta, täytyypä tutustua tarkemmin! Mukaan arvontaan. T:Niiskuneiti

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit