Lämpimiä paketteja















Hei! Talvi jatkuu sitkeästi ja senpä vuoksi oli ilahduttavaa saada kaksi pehmeää ja lämmintä pakettia. Käsityötaitoni ovat vielä (optimistina aion nimittäin kyllä kehittää taitojani) melko haparoivat, joten villayllärit tulivat tarpeeseen. Vasemmassa kuvassa kujerruksia- ja Talo Leino-blogien Linnean kutoma villakauluri ja oikealla systerini neulomat villasukat. Kauluri on valmistettu luonnonvalkeasta Seitsemän veljestä-langasta ja sukat Novitan Polku-langasta. Kaulurin ohjeeseen löytää Linnean postauksen kautta täältä. Kiitokset todella paljon molemmille käsityötaitureille. Nyt on kaikin puolin lämmin olo!

Kommentit

  1. Kävin kurkkaamassa Linnean postausta, johon liittyen piti huomauttaa, että voin tarvittaessa opettaa neulomaan villasukkia. Tai muutakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisitkohan opettaa vaikka skypessä etänä? :-)

      Poista
    2. Joku neulontatapaaminen tulisi kyllä tarpeeseen. Olisikohan tuollainen neulekauluri mahdottoman vaikea opetella neulomaan? Sellaisia olisi niin kiva valmistaa sitten kaikille tutuille. :)

      Poista
    3. Haluatko tulla meidän ompeluseuraan joskus? Linnea on siellä myös, ei tarvitse aivan orpona tulla uusien ihmisten sekaan :)

      Sannabanana, kai sekin hätätilassa onnistuisi :D

      Poista
    4. Kyllä maar, kuulostaisi hyvältä tuo ompeluseurassa vierailu. Ollaan yhteyksissä. :)

      Poista
  2. Ihanat lämpimät paketit. Hiuksesi ovat myös tosi kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanan lämpimät jutut. :) Hivenen välillä jo kaipailen kevättä mutta nämä vermeet päällä talvikin maistuu (ainakin paremmin).

      Kiitos hiuskehusta! Huomasin tämän kuvan ansiosta, että juurikasvua on tullut hurjasti. Onneksi ensi viikolla on tiedossa retki Tallinnaan mikä tietää täydennystä myös Lush-varastooni mm. käyttämäni ruskean hiuskasvivärin muodossa. :)

      Poista
  3. Mukavaa, että lämmittää! :) Meitsi voi muuten myös olla perusneulosjuttujen kanssa opena jos tarvis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulomasi kauluri on kyllä aivan ihanan lämmin ja oli hyvä valinta tuo luonnonvalkoinen värikin. Tykkään kovasti, kiitokset vielä! Neulomisoppi tulisi kyllä tarpeeseen, ehkä kaffet ja pullat taas jossakin ja neulokset minullekin alkuun. Olisi kyllä kiva vetristää neulomistaitoja. :)

      Poista
  4. Ihanat paketit - uudet villasukat olisivat tarpeen meilläkin erityisesti tänään, kun kaukolämpö on poikki. Alkaa olla pikkuisen viileää täällä sisällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kaukolämpö pian palautuu! Akuuttiin villasukkakaipuuseen kaikille vinkiksi, että Stadin Aikapankissa on myös valmiita uusia villasukkia tarjolla. Ja hyvin edullisesti (sukkaparin taitaa saada 1-2 tovilla eli 1-2 työtunnilla, eli vastaa esim. 1-2 pullapellillistä, jos vaikka tykkää leipoa.)

      Poista
  5. Mullakaan ei oikein toi villasukkien kutominen hotsita (että pitäis tehdä kaksi samanlaista tai vähintäänkin kokoista...ääh), ihanaa kun saa lahjaksi tai löytää edullisesti kirppikseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja piti kommentoida kauniita hiuksia. Olen itsekin siirtynyt luonnollisiin värjäyksiin ja sain inspiraation muun muassa sun LUSH postauksesta :) Vaaleille vaan en käytä hennaa vaan kamomillaa ja sitruunaa, toimii :)

      Poista
    2. Villasukat on kyllä ihana lahja. Systeri lähetti sukat ihan yllätyksenä, kerkesin sitä ennen tilata yhdet aikapankistakin. Niitä yhä odottelen. :)

      Kiva kuulla että olet innostunut kasvivärjäyksestä. Kamomilla ja sitruuna kuulostaa hyvältä, hiusten väri varmasti kirkastuu niillä mukavasti. :)

      Poista
  6. Ahh, mukavilta näyttää! Jospa vain itse osaisi tehdä tuollaisia myös :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja haaveilen neulomisen harrastuksena olevan lisäksi rentouttavaa. Kunhan ei aloittaisi liian vaativasta jutusta heti alkuun.

      Poista
  7. Siinä on omat etunsa kun on saman koon räpylä kuin isosiskolla :). Jatkossa kannattaa avata leipäläpi ajoissa jos varpaat alkaa puskea läpi sukasta, mulla on tuotantolinja auki säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt pidän harkitusti pientä luovaa taukoa kyllä, vähän muuta sutinaa. Kiire lukea ajanhallintaoppaita haha! -m-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, kiitokset vielä! :) Jos satut vahingossa joskus tekemään liikaa lapasia itsellesi, niin siinäkin asiassa voin olla avuksi ;)

      Poista
  8. Ok, laitetaan muistiin. Mutta saat nyt pari kirjallisuusvinkkiä. Ei ole mun vahvinta alaa atm kun luen käytännössä vain ammattikirjallisuutta, mutta on tässä jotain muutakin tullut pläräiltyä. Mulkaisepas vaikka tällasia kuin John Naish: Riittää jo! ja Elina Lappalainen: Syötäväksi kasvatetut. Ihan jies. Bongailen kirjavinkit yleensä tiedelehtien kirja-arvosteluista, Naishista löydät dataa esim www.tiede.fi/kirjat .m.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, hyviä vinkkejä! Kiitos! Tuon Riittää jo-kirjan taidan napata mukaani seuraavalla kirjastoreissulla. Tuo Syötäväksi kasvatetut onkin tuttu, en vain tiedä pystynkö sitä lukemaan. Me aikuiset syödään nykyään ihan minimaalisesti lihaa, ei tee edes mieli.

      Poista
  9. Syötäväksi kasvatetut on todella asiallinen kirja, ei ole yhtään mikään Animalia- tms kettutyttöhengessä kirjoitettu pelotteluopus. Soisin, että mahdollisimman moni viitsisi lukea sen, myös tuottajapuoli koska kirjahan tuo esille suomalaisen lihantuotannon positiiviset puolet vs ulkomainen tuotanto. Se ei todellakaan turhaan voittanut niitä kahta palkintoa menneenä syksynä. m.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjaa onkin paljon kehuttu ja esitelty blogeissakin. Kirjastoissakin tämä on todella varattu teos. Hieno juttu! Luen kirjan varmaan vähän myöhemmin ja nostan kirjaa esiin sitten kun se alkaa unohtua. Silloin taas uudet lukijat löytävät opuksen. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit