perjantai 25. tammikuuta 2013

Jaossa kolme Lushin Aromaco-dödöpalaa!


Hei! Postasin muutama päivä sitten ihastuksestani Lushin patsulintuoksuiseen, alumiinittomaan, alkoholittomaan ja lisäaineettomaan Aromaco-deodoranttipalaan, joka kaiken muun hyvän lisäksi tuntuu pitävän hienhajun loitolla. Kun retkeilimme keskiviikkona Tallinnassa, piipahdimme paikallisessa Lushissa (sijaitsee Foorum-kauppakeskuksessa, joka puolestaan sijaitsee tutun Viru-kauppakeskuksen lähellä).

Tallinnan Lushista ostoskoriini löysi tiensä mm. kolme palaa hehkuttamaani Aromaco-deodoranttia. Lähetänkin kolmelle ensimmäiselle kommenttiboxiin hihkaisseelle ilmaiseksi n. 50 g palan Aromaco-dödöä. Jos siis haluat kyseisen deodoranttipalan, niin kommentoihan nopeasti! Kaikki voivat osallistua.

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei! Lähetätkö osoitteesi pihinainen(at)gmail.com, niin laitan dödöpalan tulemaan. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hei! Ehdit hihkaisemaan toisena! Laitatko osoitteesi meiliini pihinainen(at)gmail.com, niin laitan dödöpalan tulemaan. :)

   Poista
  2. Ihanaa, jipii! Meillä ei nimittäin ole Lushia nykyään lähimaillakaan, ja on ollut ikävä! Laitan postia :-)

   Poista
  3. Laittelehan osoiteviestiä meiliini, niin lähtee Lushia tulemaan. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei! Ehdit hihkaisemaan kolmantena! Minulla onkin jo osoitteesi, joten laitan dödöpalan tulemaan. :)

   Poista
 4. Taidan olla just neljäs, nyyh.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tällä kertaa et valitettavasti aivan ehtinyt. Uusia arvontoja sun muuta tulossa blogissani, joten ehkäpä jo ensi kerralla parempi onni. :)

   Poista
 5. No voi peppu! :D Syytän aikaeroa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Nyt valitettavasti hivenen myöhästyit, mutta ensi kerralla parempi tuuri ja nopeampi hihkaisu, eiköstä juu! :)

   Poista
 6. No voihan nenä, myöhässä.
  Täytyy siis sittenkin mennä sinne Asematunnelin Lushiin, jonka ohitse olen nyt muutamana päivänä kävellyt suositustasi muistellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se hyvä puoli, että Helsingin Lushissa taitaa yhä jatkua tammiale. Sieltä voi tehdä kenties hyviä löytöjä pienellä rahalla. :)

   Poista
 7. Meitsikin aikoo suunnata ensi viikolla Asematunneliin :) Oot sie kyllä ihana arpoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikänkin ehkä ihan pakko käydä tsekkaamassa pian Lushin uudet Ystävänpäivän tuotteet. Jos vaikka hemmottelisi kamuja ekologisilla ja ihanilla pikku ylläreillä. :)

   Poista
 8. Nyt kun pettymyksen kyyneleet sain nieltyä, niin laitoin sinulle blogiini tunnustuksen! ;)

  VastaaPoista
 9. No voi harmistus, mutta nopeat syövät hitaat. Onnea kuitenkin nopeimmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä roudata ensi kerralla Tallinnasta vähän enempi tuliaisia arvottavaksi. :) Monet jutut ovat siellä jo Suomen hinnoissa mutta Tallinnan Lushissa hinnat ovat osassa tuotteista paljon edullisemmat kuin Suomessa. Esim. tuo Aromaco on halpaa, Helsingistä sitä ei puolestaan meinaa raaskia ostaa..

   Poista
 10. Täytyykin yrittää muistaa käydä ensi kuun Helsingin visiitillä tuolla Lushin liikettä. Nämä dödöt etenkin alkoivat kiinnostella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse jäin heti koukkuun tuohon paladödöön. Ostin miehelle Tallinnasta Dirty- ja Sea Vegetable-saippuapalat, nyt seurailenkin saanko niiden avulla miehen vaivihkaa vieroitettua muovisista suihkusaippuapulloista (lahjavinkki kaikille siipalleen kivaa ylläriä miettiville ;)). Monet Lushin palasaippuat ovat niin kosteuttavia, että korvaavat hyvin suihkusaippuat (minun uusin saippuasuosikkini on lempeäntuoksuinen ja kosteuttava Honey I Washed the Kids, tuoksuu niiiin hyvältä). :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!