Pihin naisen puketeista paljastui...

















Hei kaikki ja rauhaisaa joulupäivää. Meillä kävi eilen Joulupukki (perheemme isi oli sillä välin ulkona ruokkimassa poroja ;)) ja löytyipä pukin säkistä pari ihanaa pukettia minullekin! Toisesta kääreestä paljastui Lushin pirteäntuoksuinen ja hoitavanoloinen käsivoide Handy Gurugu ja huulet pehmeäksi kuoriva Sweet Lips. Tuo kuorinta-aine on kyllä hauska makeana ja syötävänä. Yllätyksekseni se tuntuu myös toimivan! Nyt on pehmeät kädet ja huulet. Kiitokset ystävälle, tämä oli aivan ihana lahja!

Toinenkin puketti pääsi yllättämään. Olin jossain vaiheessa syksyä maininnut puolisolleni, kuinka kätevä kirjaan kiinnitettävä lukulamppu olisi. Puoliso oli kuunnellut ilmeisen tarkkaavaisena, sillä lukulamppuhan sieltä puketista paljastui. Malli on todella näppärä. Lamppu aukeaa ja menee samalla päälle sivussa olevasta napista painamalla. Kokoontaitettaessa lamppu samalla sammuu. Valona on LED ja lukulampun saa pujotettua kirjaan kiinni. Tuo kiinnitysjuttu saisi minun makuuni olla hieman tukevampikin. Esimerkiksi klipsikiinnitys olisi tiukempi. Mutta muutoin ihan mainio lamppu. Takana oleva teksti paljastaa lampun olevan hankittu Clas Ohlsonista.

Siippa toi juuri kupillisen kahvia ja lautasellisen banoffeeta (tunnustettakoon, että kyseessä on Lidl:n pakaste, mutta on kyllä hyvää!) nenäni eteen. Päivä jatkuu siis herkuttelun merkeissä. Tulikos teille muille puketteja ja paljastuiko niistä kenties jotain yllättävää vai olivatko lahjat toiveiden tulosta?

Kommentit

  1. Hieno tuo lukulamppu !

    Tulihan meilläkin puketteja ja ihan sellaisia kuin toivoinkin :-) Paras oli tietysti jo etukäteen ennen joulua saatu uusi kamera ! Tulee bloggailuunkin ihan uutta puhtia.

    Tonttuisaa joulunjatkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä näppärä! Eilen jo illalla testailin lamppua Tarhapäivän kanssa ja hyvin toimii. Hietamiehen Tarhapäivä ei vain ole imaissut minua mukaansa. Ihme, sillä pidin kovasti Yösyötöstä. Tänään lukulamppu pääseekin sitten Leijapojan kanteen kiinni.

      Kamera kuulostaa hyvältä! Meikäläisen kamera on niin hajalla, että joudun käsin avaamaan linssinsuojuksen (jonka siis pitäisi avautua automaattisesti). Välillä tuleekin taidekuvia, kun linssinsuojus on unohtunut puolittain kiinni. ;) Mukavia joulunjatkoja! :)

      Poista
  2. Lukulamppu on varmasti kätevä. Joskus olen itsekin sellaista kaipaillut. Nuo Lushin lahjatkin olivat kiinnostavia ja luonnollisia.

    Omista paketeista tuli kirjoja ja kyntilä yms. pientä. Yhteisenä lahjana järjestin meidät mieheni kanssa konserttiin ihan kahden :) sitä siis vielä odotellaan toteutuvaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo konsertti kahden kuulostaa aivan loistavalta lahjalta! Laitanpa itsellekin tuon idean korvan taakse. Ystävälle & itselle olen joskus synttärilahjaksi hommannut teatteriliput. Kiva aineeton lahja! :)

      Poista
  3. Olipas kivoja lahjoja! Minä sain ihania tuoksuvia luomusaippuoita ja -voiteita ja uudet, ihanat lakanat. Luksusfiilis!

    (Minulla on myös tuollainen huultenkuorintamössö ollut käytössä jonkin aikaan. Sain tuubin kylkiäisenä toisen ostoksen yhteydessä ja yllätyin siitä, kuinka pehmeiksi huulet todellakin tulevat. Suurin ainesosa minun mössössäni taitaa olla sokeri, eli makeaa on! Itse voisi varmaan helposti tehdä vastaavan seoksen.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjasi kuulostavat ihanan hemmottelevilta! Tutkailin lähemmin tuota saamaani kuorintamössöä huulille ja suurimmaksi osaksi se on tavallista sokeria ja jojobaöljyä. Jojobaöljyhän on todella hoitavaa mutta veikkaisin että esim. rypsiöljykin voisi toimia ihan hyvin. Kun tuo kuorinta-aine loppuu, täytyy kyllä alkaa itse tuunailla vastaavaa.

      Poista
  4. Ihan järkyn hyvä idea toi lukulamppu. Kokkolan kläässoolssonille siis het ku kaupat aukee. :D
    Ihanaa toi pukki mullekin: käsintehtyä saippuaa, pitkän hupparin jossa on karvavuorillinen huppu, päähineen(kunnon karvareuhka), kirjoja, pörrösukat ja Emotioniin lahjakortin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, suosittelen visiittiä lukulamppuostoksilla! Olen aiemmin epätoivoissani kokeillut vaikka mitä virityksiä taskulampuista otsalamppuun.. Kirjaan kiinnitettävä LED-lamppu on kyllä ihan mainio.

      Saamasi lahjat kuulostavat ihanilta, lämpöisiltä! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit