Paistetut kaneliset banaanit



















Hei kaikki! Oli taas kriittinen banaanitilanne päällä eilen. Pöydällä oli nippu tummumaan päässeitä banaaneja eikä illalla ollut aikaa ruveta isompiin leivontaoperaatioihin esim. banaanimuffinsien saralla. Niinpä tein erittäin helppoja ja erittäin nopeita paistettuja kanelisia banaaneja kera jäätelön. Hyvää herkkua tuli. Tämä ei ole se jouluaterian juhlava jälkkäri vaan enemminkin rento iltaherkku. Ulkonäkö kun ei ole se kaikkein valloittavin.

Paistetut kaneliset banaanit:

2-4 banaania
fariinisokeria
kanelia

1. Halkaise banaanit ja laita leivinpaperilla varustetulle pellille tasainen puoli ylöspäin.
2. Ripota päälle fariinisokeria ja kanelia.
3. Paista 225 asteessa 15 minuttia.
5. Tarjoa jäätelön kera.

Kommentit

  1. Paistetut banaanit kelpaavat meillä ihan missä muodossa vaan (paitsi esikoiselle, joka ei kelpuuta banaania missään muodossa). Aikoinaan flambeerattiin usein, mutta lasten myötä tuo on vähän jäänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole uskomatonta kyllä aiemmin uskaltautunut paistamaan banaaneja. Olen aina kuvitellut, että paistaminen ei sovi tavallisille banaaneille. Mutta hyvää tosiaan tuli!

      Seuraavaksi kokeilen vieläkin yksinkertaisempaa juttua paistamalla banaaneja pannulla ja tarjoamalla siirapin ja jätskin kera. Kuulemma herkkua!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tämän jälkkärisetin ulkonäkö oli kyllä melko mielenkiintoinen mutta maku yllättävän hyvä! Hyvin maistui piparminttujätskinkin kera vaikka vaniljajäätelö on varmasti varmin valinta.

      Poista
  3. Nam.. tätä täytyy tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä jälkkäri sopii kanelinsa ansiosta joulunaikaan. Ja bonuksena kotiin jälkkäristä leviävä kanelin tuoksu. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit