sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulutunnelmaa Helsingissä


Hei! Tässä kuvakavalkadi Helsingin kaupunginmuseon joulukauden avajaisista tältä päivältä. Joulupukki saapui Sofiankadulle sytyttämään historiallisen joulukadun tähtilamput ja tervehtimään etenkin paikalle saapuneita lapsia. Läheisessä Lasten kaupungissa koristeltiin puolestaan piparkakkuja, askarreltiin joulukortteja ja nautittiin perinteisestä tiernapoikien (vai voisiko näitä jo kutsua miehiksi ;)) esityksestä. Kiitos ihanien tapahtumien, lämmin joulumieli on viimeistään nyt puskenut sydämeeni. Näiden kuvien myötä toivotan myös sinulle tunnelmallista ensimmäistä adventtia.
12 kommenttia:

 1. Senaatintorin ympäristö on kyllä kauneimmillaan joulukuussa. Olin muutaman vuoden töissä Krunikassa ja nyt tuli ikävä niitä kulmia. Oli jotenkin juhlavaa kävellä töihin. :)

  Sederholmin talossa pitää vierailla omien lastenkin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi lisää Senaatintorin taikaa. Pyörimme tänään enemmänkin tunnelmallisessa Krunikassa, siitä juttua hieman myöhemmin. :)

   Veikkaan Katja että pidätte Sederholmin uudesta "ilmeestä". Paljastettakoon, että yksi sen huoneista on nykyään omistettu nukkekodeille, joilla saa vapaasti leikkiä. :)

   Poista
 2. Ihanaa adventtia myös sinulle! Joulun ajan tunnelma on niin poikkeuksellista, että nauttikaamme siitä huolella! =D

  VastaaPoista
 3. Tiernapoikia, mitä parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Jos tällä setillä ei päässyt joulutunnelmaan, niin eipä sitten millään! :)

   Poista
 4. Ihana tuo ensimmäinen kuva ! JA muutenkin tosi jouluisen näköistä on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli sellaista ihanan perinteistä joulutunnelmaa. :)

   Poista
 5. On kyllä niin kaunista nyt kun on lunta! Me olimme ihan samoissa maisemissa lauantaina. Vihkimisessä Tuomiokirkon kappelissa ja juhlissa ravintola Sunnissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että sää suosii nyt hääpareja. Talvihäät ovat ihanan tunnelmallisia. Toivotaan että lumi pysyy pitkään. :)

   Poista
 6. Ihania kuvia, täytyy varmaan itsekkin käydä vielä iltakävelyllä keskustassa, ja ottaa parempia kuvia nyt kun ollaan saatu luntakin! Toivottavasti saadaan nauttia siitä ainakin jouluun asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään todella peukkuja että lumi pysyisi pitkään. Lumi tuntuu vielä lisäävän historian havinaa Senaatintorin ympäristössä. Kaunista on. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!